Välplanerad 3,5 rok med utsikt över Ulvsundasjön!

Högt upp i huset på våning 7 finner ni 84 optimalt välplanerade kvadrat med stora härliga sällskapsytor. Här bor ni i kvarteret närmast vattnet med en härlig sjöutsikt. Bostaden är fördelat på kök, vardagsrum, två sovrum, en arbetshörna, ett väl tilltaget badrum och en balkong mot innergården.

När man kommer in genom dörren möts man av en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter i garderober. Kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning vilket tillsammans skapar en trevlig social yta. Bostaden erbjuder ett Marbodalkök i toppskick med genomgående fina materialval och en matplats intill fönsterpartiet med sjöutsikt. Vidare finner ni vardagsrummet med utrymme för stor soffgrupp. Bakom industriglaset i hörnan finner ni en kontorsdel som även kan disponeras som bibliotek, gästrum eller lekrum för barnen. Utöver detta erbjuds två generösa sovrum med fönster mot innergården, varav ena med utgång till balkongen. Vidare finns de helkaklade badrummet som erbjuder alla tänkbara bekvämligheter. Det erbjuds dessutom rätten att nyttja ett vindsförråd, cykelrum, barnvagnsrum och lekplats på innergården.

Belägen i en populär förening som äger marken. Brf Gåspennan är en äkta och stabil förening med god ekonomi.

Här bor ni med den bästa kombinationen av citypuls och grönskande områden. Med 5 minuters promenad når ni Stadshagens tunnelbanestation och med 2 minuters promenad kommer ni till Lindhagens gallerian som inhyser ICA Maxi, systembolag, apotek, restauranger, blomsteraffär och frisör. Hornsbergs strand erbjuder ett stort utbud av restauranger så som Piren, Lilys Burger, Texas Longhorn, Indian Garden, Primo Ciao Ciao och Brillo Pizza. För er som gillar att motionera finns SATS 2 minuter bort och vill ni konditionsträna kan ni njuta av en vacker springrunda längs vattnet, slingan runt Kungsholmen är 10 km.

Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning.
Evelinn Åkerman - 072 388 24 19

Harry Martinsons Gata 13, vån 7

Antal rum
3.5 rum
Boarea
84 kvm
Område
Hornsbergs Strand
Bostadstyp
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 7 av 9
Månadsavgift
4 295 kr/mån
Evelinn Åkerman Ansvarig mäklare [email protected] 072-388 24 19

Visning

Kontakta ansvarig mäklare för bokning av personlig visning.

Vill du veta mer om bostaden?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar jag dig.
* obligatorisk uppgift
Äger du egen bostad? *
 • Bostadsinformation

  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Adress
  Harry Martinsons Gata 13, vån 7
  Postadress
  11216 Stockholm
  Område
  Hornsbergs Strand
  Kommun
  Stockholm
  Lgh.nr
  41403 (förening)
  Lgh.nr
  1403 (adressregister)
  Boarea
  84 m² (säljarens information)
  Antal rum
  3.5 rum och kök
  Månadsavgift
  4 295 kr/mån. I avgiften ingår värme och kallvatten. Obligatoriskt tillägg för bredband och TV om 170 kr/mån tillkommer. Varmvatten och el debiteras efter faktiskt förbrukning.
 • HALL

  Välkomnande och rymlig entré med gott om förvaringsutrymme i form av inbyggda
  garderober med skjutdörrar. Vita väggar och praktiskt klinkergolv.

  KÖK

  Stilrent Marbodalkök med god arbetsyta och förvaringsutrymmen. Vita skåpsluckor, kakelplattor ovan bänkskivan som är gjord av svart blankpolerad granit. Vitvarorna i köket är
  från Siemens och består av integrerad hel kyl och hel frys, diskmaskin, inbyggd ugn och mikrovågsugn samt induktionshäll samt spisfläkt från Franke. I köket finns plats för matgrupp som rymmer hela familjen.

  VARDAGSRUM

  Välplanerat och ljust rum i öppen planlösning till köket. Här finns gott om plats för soffgrupp med tillhörande möblemang. I hörnan av vardagsrummet finner ni en industrivägg som avgränsar mot dagens kontorshörna. Går dessutom att disponeras som gästrum eller bibliotek om så önskas. Från vardagsrummet har man en härlig utsikt mot Ulvsundasjön.

  SOVRUM ETT

  Väldisponerat sovrum med parkettgolv och ljusa väggar, gott om utrymme för dubbelsäng, tillhörande sängbord samt garderober.

  BALKONG

  Balkong i lugnt läge mot innergärden. Här erbjuds sydvästligt läge. Trallgolv med gott om yta för loungegrupp, cafébord, grill och växter.

  SOVRUM TVÅ

  Välplanerat rum som idag nyttjas som barnrum. Går att disponeras som kontorsdel om så önskas. Fönster mot innergård.

  BADRUM

  Stilrent och rymligt badrum med vitt kakel pa väggarna och svart klinkergolv påkostat med golvvärme. Här erbjuds takdusch, badkar, handdukstork, handfat ovan vit kommod och spegel med belysning. Badrummet är även utrustat med tvättmaskin och torktumlare från Siemens, arbetsbänk med överskåp. Spotlights i taket.

  FÖRRÅD

  Till lägenheten hör ett rymligt vindsförråd.

 • Byggnadsinformation

  Byggnadstyp
  Gathus
  Byggnadsår
  2011-2013
  Uppvärmning
  Fjärrvärme och värmepump-frånluft (el)
  Ventilation
  FTX och F med återvinning
  Våningsplan
  Våning 7 av 9. Hiss finns.
  Balkong
  Ja

  Energideklaration

  Status
  Utförd
  Primärenergital
  98 kWh/m2 och år
  Energiklass
  D
 • Föreningen

  Namn
  Brf Gåspennan
  Adress
  Harry Martinsons Gata 13
  Byggnadsår
  2011-2013
  Byggnadstyp
  Gathus
  Org.form
  Bostadsrätt
  Org.nummer
  769621-5842
  Äkta/oäkta förening?
  Äkta
  TV/bredband
  Föreningen har avtal med Tele2 om leverans av bredband, nätverk och TV.
  Tillåts juridisk person?
  Nej
  Tillåts delat ägande?
  Det är tillåtet med släkt-/föräldra- och barnägande i föreningen. Inget särskilt krav finns på andelsstorlek.
  Renoveringar
  2016 Kakel i entréerna.
  2017 Installation till LED-belysning i trapphusen.
  2018 Billaddstolpar.
  2019 OVK och spolning av stammar.
  2020 Byte av styrsystem.

  Föreningen har inga planerade eller beslutade renoveringar (kontrollerat 2023-10-10)
  Parkering
  Föreningen disponerar över 117 parkeringsplatser i garage. 65 platser i fastigheten och 52 platser i gemensamhetsanläggningen Lycksaligheten i intilliggande Brf Poeten. Av dessa platser är 23 utrustade med laddstolpar för laddning av elbilar. Garageplatser kostar i PLG 1 725 kr/mån i Poeten 1 495 kr/mån. Det är kö till PLG men finns lediga platser i Poeten.
  Om föreningen
  Brf Gåspennan är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen upplåter 164 bostadsrätter samt fem lokaler.

  Föreningen bildades 2010 och äger marken.

  Föreningen har rätt att ta ut en överlåtelseavgift om ca 1 313 kr (2,5 % av gällande prisbasbelopp) som betalas av köpare. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 525 kr/pant (1 % av gällande prisbasbelopp). Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2023.

  I föreningen finns barnvagns- och rullstolsförråd i anslutning till nästan varje trappuppgång, fyra cykelrum samt cykelförvaring på innergården och två soprum för hushållssopor och återvinningsbart avfall, dvs matavfall, plast, tidningspapper, kartong, metall och glas. Det finns även kärl för småel och glödlampor i ett av soprummen. Utöver detta har föreningen en innergård med planteringar, lekplats och cykelställ. Innergården är skyddad med gallergrindar med kodlås.

  Besök gärna föreningens hemsida: https://www.brfgaspennan.se/?ds=2023-10-09%2010:42:50
 • Ekonomi

  Månadsavgift
  4 295 kr/mån. I avgiften ingår värme och kallvatten. Obligatoriskt tillägg för bredband och TV om 170 kr/mån tillkommer. Varmvatten och el debiteras efter faktiskt förbrukning.
  Andel i föreningen
  0.62113%
  Andel av årsavgift
  0.62111%
  Pantsatt
  Ja

  Driftskostnader per år

  Hushållsel
  6 550 kr
  Vatten/avlopp
  2 000 kr
  Försäkring
  1 800 kr
  Antal personer i hushållet
  3 st
  Summa
  10 350 kr
  I angiven driftkostnad baserad på schablon ingår hushållsel om 6 550 kr/år, varmvatten om 2 000 kr/år och försäkring om 1 800 kr/år.
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem