Etagetvåa i renoverat skick och exklusiva materialval!


Nu har du chansen att förvärva denna fantastiska etagetvåa som uppfyller även de högsta kraven på boende. Beläget precis intill Mariatorget, i det stilfulla konceptboendet Bergmans Bageri, erbjuds detta unika och karaktärsfulla boende. Med en öppen planlösning och en studiokänsla utstrålar lägenheten både modernitet och elegans.

Redan vid första anblicken kommer du att imponeras av det stora industriella fönstren som skapar ett härligt ljusinsläpp och ger rummet en luftig känsla. Byggåret 2019 borgar för en modern och påkostad standard, där allt är nytt och stilrent.

På nedre plan finner du en imponerande takhöjd på cirka 5 meter, vilket ger dig en känsla av rymd och exklusivitet. Här har du också ett stort och lyxigt italienskt kök från Arclinea, utrustat med köksmaskiner från SMEG. Det öppna vardagsrummet är perfekt för sociala tillställningar och ger dig möjlighet att umgås i trivsam miljö. Från det stora fönsterpartiet mot Högbergsgatan kan du njuta av fina vyer och samtidigt vara en del av det pulserande stadslivet.

Badrummet är generöst tilltaget och pryds av vacker kalksten. Njut av avkopplande stunder i din egen oas. På det övre planet finns gott om utrymme för två sängar, en arbetsplats eller till och med ett mer avskilt TV-rum. Möjligheterna är många och du kan anpassa utrymmet efter dina behov och önskemål.

Detta boende vänder sig till dig som söker det lilla extra och vill bo centralt samtidigt som du kan njuta av tystnaden från de omkringliggande innergårdarna. I synnerhet stoltserar denna gård med ett fantastiskt växthus, vilket ger en extra dimension till boendekvaliteten.

Sammanfattningsvis är denna fina etagelägenhet det ultimata valet för den som vill ha det bästa av modern design och bekvämlighet. Med sin oslagbara placering intill Mariatorget och i det attraktiva konceptboendet Bergmans Bageri får du både centralt läge och hög livskvalitet. Missa inte chansen att bli ägare till detta unika boende!

Välkommen på visningen!

Högbergsgatan 62D

5 395 000 kr
Antal rum
2 rum
Boarea
54 kvm
Område
Södermalm
Bostadstyp
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 2 av 4
Månadsavgift
3 194 kr/mån
Subhan Kaki Ansvarig mäklare [email protected] 076-838 26 69

Visning

Kontakta ansvarig mäklare för bokning av personlig visning.

Vill du veta mer om bostaden?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar jag dig.
* obligatorisk uppgift
Äger du egen bostad? *
 • Bostadsinformation

  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Adress
  Högbergsgatan 62D
  Postadress
  11854 STOCKHOLM
  Område
  Södermalm
  Kommun
  Stockholm
  Lgh.nr
  3006/14 (förening)
  Lgh.nr
  1206 (adressregister)
  Boarea
  54 m² (föreningens information)
  Antal rum
  2 rum och kök
  Månadsavgift
  3 194 kr/mån. I månadsavgiften ingår värme, vatten, tv och bredband.
  Pris
  5 395 000 kr
 • HALL

  Välkomnande hall med fiskbensparkett och vita väggar. Plats för avhängning och skoställ samt förvaring i en garderob.

  BADRUM

  Exklusivt badrum med klinkergolv och helkaklade väggar. Vägghängd-WC, handfat på kommod, spegel, handdukstork, golvvärme, kombimaskin och dusch med glasvägg.

  KÖK

  Stilrent kök med fiskbensparkett, vita väggar och mörkt stänkskydd i sten. Vacker bänkskiva i sten och förvaring bakom svarta skåp. Utrustat med häll, fläkt, ugn, diskmaskin, kyl och frys.

  VARDAGSRUM

  Mysigt vardagsrum med fiskbensparkett och vita väggar. Plats för matbord vid fönster och även uppgång till ovanvåningen.

  SOVRUM

  Rymligt sovrum med fiskbensparkett och vita väggar. Plats för soffmöblemang, soffbord, mediabänk och säng. Förvaring i garderob.

  Förråd

  Lägenhetsinnehavaren disponerar för närvarande ett förråd.

 • Byggnadsinformation

  Byggnadstyp
  Gathus
  Byggnadsår
  1912
  Våningsplan
  Våning 2 av 4. Hiss finns.

  Energideklaration

  Status
  Ej utförd
 • Föreningen

  Namn
  Brf Bergmans Bageri
  Adress
  Högbergsgatan 62D
  Byggnadsår
  1912
  Byggnadstyp
  Gathus
  Org.form
  Bostadsrätt
  Org.nummer
  769632-7035
  Föreningens ekonomi
  Föreningen har inga planerade eller beslutade avgiftsförändringar (kontrollerat 2024-01-11) Lån/kvm: 17 466 kr/kvm enligt års22.
  TV/bredband
  Föreningen är anslutna till Telia med tv och bredband.
  Tillåts juridisk person?
  Nej
  Tillåts delat ägande?
  Ja.
  Renoveringar
  Husen uppfördes ursprungligen 1917 och har sedan 2016 genomgått en ombyggnad med totalrenovering till lägenheter. Klart 2019, slutbesiktigat i oktober 2021.
  I februari gjordes en garantibesiktning och det som framkommer i protokollet kommer att åtgärdas de närmaste månaderna. Finns inga planerade eller beslutade renoveringar (kontrollerat 2024-01-11)
  Parkering
  I området råder boendeparkering.
  Om föreningen
  Brf Bergmans Bageri är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 42 lägenheter 1 lokal.

  Föreningen äger marken.

  En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 433 kr (2,5 % av gällande prisbasbelopp) som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om 573 kr/pant (1 % av gällande prisbasbelopp). Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2024.

  Föreningen har en fin innergård med växtlighet, trädäck, sittgrupper och ett mysigt orangeri som går att boka. Barnvagnsrum i källaren och cykelställ finns på gården.
 • Ekonomi

  Pris
  5 395 000 kr
  Månadsavgift
  3 194 kr/mån. I månadsavgiften ingår värme, vatten, tv och bredband.
  Andel av årsavgift
  1.63%
  Indirekt nettoskuldsättning
  948 913 kr. Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningen.
  Pantsatt
  Ja

  Driftskostnader per år

  Hushållsel
  6 000 kr
  Försäkring
  2 200 kr
  Summa
  8 200 kr
  I angiven driftkostnad baserad på schablon ingår hushållsel om 6 000 kr/år och försäkring om 2 200 kr/år.
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem