Pampig hörnlägenhet med öppen social yta!

Underbar hörnlägenhet i vackra Kristinebergs Slottspark. Välplanerad lägenhet med 3 st sovrum som möts samman i ett stort vardagsrum och kök för alla att samlas på. Stor hörnbalkong som vetter mot föreningens innergård. Fönster i flera väderstreck som skapar ett fantastiskt ljusflöde i lägenheten, kvadratmeterna är mycket väldisponerade och den generösa takhöjden ger en extra känsla av rymd. Helkaklade stora badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Gott om förvaring i hela lägenheten, intill master-bedroom finns en klädkammare som också skulle kunna nyttjas som barnrum. Här finns plats för hela familjen att samlas!

Populär förening med garage i huset och en mysig grönskande innergård. På innergården finns ett mysigt gårdshus man kan hyra för kalas och tillställningar.

Kristinebergs Slottspark ligger intill den vackra Slottsparken med grönskande äppelträd. Här bor du i ett lugnt område med närhet till badklippor, fina motionsspår runt Kungsholmen och endast ett stenkast från pulsen. Goda kommunikationer och närhet till all tänkbar service, skolor, lekparker och förskolor.

Här finns allt du kan önska, välkommen att längta hem!

Kristinebergs slottsväg 1

8 995 000 kr
Antal rum
4 rum
Boarea
117 kvm
Bostadstyp
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 2 av 6
Månadsavgift
5 754 kr/mån
Julia Larsson Ansvarig mäklare [email protected] 072-388 24 05

Visning

Kontakta ansvarig mäklare för bokning av personlig visning.

Vill du veta mer om bostaden?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar jag dig.
* obligatorisk uppgift
Äger du egen bostad? *
 • Bostadsinformation

  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Adress
  Kristinebergs slottsväg 1
  Postadress
  11214 STOCKHOLM
  Kommun
  Stockholm
  Lgh.nr
  6-1201 (förening)
  Lgh.nr
  1201 (adressregister)
  Boarea
  117 m² (föreningens information)
  Antal rum
  4 rum och kök
  Månadsavgift
  5 754 kr/mån. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, bredband och basutbud för kabel-TV. El samt varmvatten avläses och debiteras enligt förbrukning.
  Pris
  8 995 000 kr
 • HALL

  Välkomnande hall med delvis klinker och delvis parkettgolv och vita väggar. Plats för avhängning, skoställ och förvaring i skjutdörrsgarderob.

  BADRUM

  Fräscht badrum med klinkergolv och helkaklade väggar. WC, handfat på kommod, badrumsskåp med spegeldörrar, handdukstork, bänkskiva med tvättmaskin samt torktumlare under och förvaringsskåp ovanför samt dusch med vikbara glasväggar.

  GÄSTWC

  Gästwc med klinkergolv och helkaklade väggar. WC, handfat på kommod, handdukstork och dusch med vikbar glasvägg.

  KÖK

  Stilrent kök med parkettgolv, vita väggar och kakel ovanför bänkskivan. Gott om förvaring i flertalet skåp och utrustat med häll, fläkt, ugn, mikro, diskmaskin, kyl och frys.

  VARDAGSRUM

  Rymligt vardagsrum med parkettgolv och vita väggar. Plats för soffmöblemang, soffbord, mediabänk, vitrinskåp och större matbord. Flertalet fönster i olika väderstreck för fantastiskt ljusinsläpp.

  SOVRUM 1

  Mysigt sovrum med parkettgolv och vita väggar. Plats för fullstor säng, nattduksbord och byrå. Ett fönster för bra ljusinsläpp

  SOVRUM 2

  Harmoniskt sovrum med parkettgolv och vita väggar. Plats för säng, nattduksbord, arbetsbord och från detta sovrum når du bostadens balkong. Ett fönster för fint ljusinsläpp.

  SOVRUM 3

  Sovrum med parkettgolv och vita väggar. Plats för säng och bokhylla. Ett fönster för ljusinsläpp.

  KLÄDKAMMARE

  Optimalt planerad klädkammare med parkettgolv och vita väggar. Gott om plats för diverse förvaring och kläder.

  BALKONG

  Till lägenheten hör en solig balkong med plats för utemöbler och diverse plantering.

 • Byggnadsinformation

  Byggnadstyp
  Gathus
  Byggnadsår
  2020
  Uppvärmning
  Fjärrvärme och el (direktverkande)
  Ventilation
  FTX
  Våningsplan
  Våning 2 av 6. Hiss finns.
  Balkong
  Ja

  Energideklaration

  Status
  Utförd
  Primärenergital
  66 kWh/m2 och år
  Energiklass
  C
 • Föreningen

  Namn
  BRF Kristinebergs Slottspark
  Adress
  Kristinebergs slottsväg 3
  Byggnadsår
  2020
  Byggnadstyp
  Gathus
  Org.form
  Bostadsrätt
  Org.nummer
  769635-1662
  Föreningens ekonomi
  Föreningen kommer höja avgiften med 20% från och med 1/1-2024 (kontrollerat med styrelsen 2023-11-15). Fastighetslån/kvm: 14 474 kr enligt års22
  Äkta/oäkta förening?
  Äkta
  Antal lägenheter
  182 st
  Antal lokaler
  8 st
  TV/bredband
  Föreningen är ansluten till Comhem för TV och bredband.
  Tillåts juridisk person?
  Nej
  Tillåts delat ägande?
  Ja, ägarandel med 90/10 godkännes.
  Föreningen äger marken?
  Delvis. Föreningen äger marken Krillans krog 3 samt tomträtten Krillans krog 1 i Stockholm kommun. Tomträttsavgälden är oförändrad t o m den 1 januari 2026. Därefter omförhandling. Ordförande tror att det rör sig om 20-25% som är tomträtt. 1 216 000 per år i tomträttsavgäld i dagsläget (kontrollerat med styrelsen 2022-09-13).
  Renoveringar
  Då huset är nytt finns inga utförda eller planerade renoveringar.
  Parkering
  Föreningen har tillgång till 101 parkeringsplatser i eget garage varav 41 laddningsbara platser samt nio MC platser. 1 750 kr/mån för ordinära platser och 1 900 kr/mån för platser med laddatolper . Hyran höjs från 1 Mars 2024 med 200 kronor till 1 950 kr/mån och 2 100 kr/mån. MC/mopedgarage 9 st till en kostnad om 600 kr/mån.
  Om föreningen
  BRF Kristinebergs Slottspark är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen består av 182 bostadsrätter samt 8 lokaler.

  Föreningen registrerades 2017 (äger marken Krillans krog 3 samt tomträtten Krillans krog 1).
  Ca 20-25% av marken upplåts med tomträtt.

  En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 313 kr (2,5 % av gällande prisbasbelopp) som betalas av köpare. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om 525 kr/pant (1 % av gällande prisbasbelopp). Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2023.

  Det mysiga gårdshuset på föreningens innergård är en gemensamhetslokal för föreningens medlemmar. Perfekt för bjudningar, barnkalas m.m.

  Föreningen består av 3 stycken hus med gemensam gård. Två cykelförråd samt kombinerat barnvagns- och rullstollsförråd, finns att tillgå. Grindarna till föreningens innergård är låsta.
 • Ekonomi

  Pris
  8 995 000 kr
  Månadsavgift
  5 754 kr/mån. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, bredband och basutbud för kabel-TV. El samt varmvatten avläses och debiteras enligt förbrukning.
  Andel i föreningen
  0.7207%
  Andel av årsavgift
  0.7207%
  Indirekt nettoskuldsättning
  15 909 kr. Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningen.
  Pantsatt
  Ja

  Driftskostnader per år

  Hushållsel
  13 850 kr
  Vatten/avlopp
  2 400 kr
  Försäkring
  3 000 kr
  Summa
  19 250 kr
  I angiven driftkostnad baserad på schablon ingår hushållsel om 13 850 kr/år, varmvatten om 2 400 kr/år och försäkring om 3 000 kr/år.
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem