Fantastisk tvåa med generös balkong i soligt västläge!

Högst upp i huset - Stor terrass om 16 kvm med fritt läge - Grönskande utsikt - Soligt västläge

Varmt välkomna till denna ljusa tvåa högst upp i huset på en av Frösundas bästa adresser!
Bostaden erbjuder ett stilrent kök i öppen planlösning mot vardagsrummet med plats för större sällskap. Generösa rum och mycket god förvaring. En stor terrass med plats för större möblemang som förgylls av sol från förmiddag till kväll. Lägenheten är i gott skick och helt inflyttningsklar. Bostaden upplevs behaglig, tyst och mycket trivsam.

Brf Fridhem i Frösunda är en äkta förening som äger marken och är ekonomiskt stabila. Föreningen har investerat i solceller och infört gemensam el, detta innebär för medlemmarna att inget eget elabonnemang behövs och medlemmarna slipper de fasta överföringsavgifterna som brukar uppgå till ca 20-25 % av elräkningen. Föreningen säljer även överskottsel till energibolaget. Utöver det så har föreningen egna parkeringsplatser i källargarage att hyra från 1000 kr/mån!

Läget är optimalt belägen på en lugn och trygg återvändsgata med Frösundas stora serviceutbud runt hörnet. Närhet till såväl shopping, nöjen, natur och kommunikationer. Ett stenkast ifrån Mall of Scandinavia och Friends Arena. Gångavstånd till Solna station med pendeltåg till Stockholm City och Uppsala, andra kommunala förbindelser så som direktbuss till City och flygbuss till Arlanda. Närhet till E4 med snabb access mot stan eller norrut. Fin cykelväg in till city genom Hagaparken. Vackra promenadstråk längs Brunnsviken. Solna simhall och Ritorps ishall ligger alldeles i närheten. I området hittar ni även Winery Hotel med utomhuspool och servering såväl på takterrassen, i restaurangen, vinbaren samt delin.

Varmt välkomna på visning!

Budgivning pågår

Nämndemansgatan 25, vån 4/4

3 250 000 kr
Senaste bud: 3 000 000 kr
Antal rum
2 rum
Boarea
53 kvm
Område
Frösunda
Bostadstyp
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 4 av 4
Månadsavgift
3 339 kr/mån
Evelinn Åkerman Ansvarig mäklare [email protected] 072-388 24 19
Fredrik Flodin Assisterande mäklare [email protected] 072-388 24 00

Visning

Kontakta ansvarig mäklare för bokning av personlig visning.

Vill du veta mer om bostaden?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar jag dig.
* obligatorisk uppgift
Äger du egen bostad? *
 • Bostadsinformation

  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Adress
  Nämndemansgatan 25, vån 4/4
  Postadress
  17066 Solna
  Område
  Frösunda
  Kommun
  Solna
  Lgh.nr
  41302 (förening)
  Lgh.nr
  1302 (adressregister)
  Boarea
  53 m²
  Antal rum
  2 rum och kök
  Månadsavgift
  3 339 kr/mån. I månadsavgiften ingår värme, ett förråd och kallvatten. Varmvatten, elförbrukning samt Telia Triple play (220 kr/mån) tillkommer.
  Pris
  3 250 000 kr utgångspris
  Tillträdesdatum
  Enligt överenskommelse.
 • HALL

  Välkomnande hall med praktiskt parkettgolv och ljusa väggar. Plats för avhängning och skoställ. Platsbyggd förvaring målad i en rogivande grön kulör. Förvaring in garderob bakom skjutdörrar.

  KÖK

  Stilrent kök med parkettgolv, ljusa väggar och kakel ovanför bänkskivan. Gott om förvaring i flertalet skåp bakom vita fronter. God arbetsyta ovan bänkskiva. Köket ä utrustat med häll, fläkt, ugn, mikro, diskmaskin, kyl och frys.

  VARDAGSRUM

  Socialt vardagsrum med parkettgolv och målade väggar. Plats för soffmöblemang, soffbord, mediabänk och matbord. Flertalet fönster för vackert ljusinsläpp och utgång till bostadens balkong.

  BALKONG

  Väl tilltagen balkong i soligt västläge med fin grönskande utsikt, plats för utemöbler, planteringar och grill. Välkomna att bilda er egen oas!

  SOVRUM

  Inbjudande sovrum med parkettgolv och målade väggar. Plats för säng, byrå och nattduksbord. Två fönster för naturligt ljusinsläpp. I anslutning till sovrummet nås klädkammaren.

  KLÄDKAMMARE

  Optimalt planerad klädkammare med gott om förvaringsmöjligheter.

  BADRUM

  Fräscht badrum med klinkergolv och helkaklade väggar. WC, handfat ovan kommod, spegel, arbetsbänk med förvaringsskåp ovanför och kombinerad tvättmaskin och torktumlare undertill samt dusch med glasvägg.

  FÖRRÅD

  Till lägenheten hör ett förråd.

 • Byggnadsinformation

  Byggnadstyp
  Gathus
  Byggnadsår
  2014
  Uppvärmning
  Fjärrvärme och värmepump-frånluft (el)
  Ventilation
  F med återvinning
  Våningsplan
  Våning 4 av 4. Hiss finns.
  Balkong
  Ja

  Energideklaration

  Status
  Utförd
  Primärenergital
  60 kWh/m2 och år
  Energiklass
  B
 • Föreningen

  Namn
  Brf Fridhem i Frösunda
  Adress
  Nämndemansgatan 25
  Byggnadsår
  2014
  Byggnadstyp
  Gathus
  Org.form
  Bostadsrätt
  Org.nummer
  769625-6531
  Äkta/oäkta förening?
  Äkta
  TV/bredband
  Föreningen är ansluten till TV och Bredband via Telia Triple play. Internetanslutning med en hastighet på 1000/1000 Mbit per sekund.
  Tillåts juridisk person?
  Nej
  Tillåts delat ägande?
  Ja.
  Föreningen äger marken?
  Ja.
  Renoveringar
  2020 Solcellspaneler installerade.
  2021 Stamspolning

  Föreningen har inga större planerade renoveringar (kontrollerat med styrelsen 2023-10-17).
  Parkering
  Föreningen disponerar 58 parkeringsplatser i eget källargarage. I garagen finns totalt 6 laddstolpar med 2 uttag i varje stolpe, dvs 12 laddpunkter. Kostnad i dagsläget är 1 500 kr/mån inklusive laddstolpe och förbrukning, utan laddstolpe kostar dessa 1 000 kr/mån. Det finns även kommunala parkeringsplatser på gatan samt vid Nämndemansgatan 9-11.
  Om föreningen
  Brf Fridhem i Frösunda är en äkta förening. I föreningen finns 71 bostadsrätter om total boarea ca 6 372 m2. Föreningen disponerar 58 parkeringsplatser i eget källargarage. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Brandkontoret.

  Föreningen bildades 2014, föreningen äger marken.

  Föreningen har rätt att ta ut en överlåtelseavgift om ca 1 313 kr (2,5 % av gällande prisbasbelopp) som betalas av köpare. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 525 kr/pant (1 % av gällande prisbasbelopp). Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2023.

  Det finns en gemensam tvättstuga i hus 4 - Nämndemansgatan 11, som kan bokas alla dagar. Här finns 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare och 1 torkskåp.

  I närheten av föreningen finns en allmänning med lekplats med gungor, rutschbana, klätterställning och sandlåda. Det finns även cykelförråd och barnvagnsrum.

  Föreningen har infört gemensam el. Detta innebär för medlemmarna att inget eget elabonnemang behövs och medlemmen slipper de fasta överföringsavgifterna som brukar uppgå till ca 20-25 % av elräkningen. El upphandlas för närvarande genom Telge Energi och föreningen debiterar medlemmens faktiska förbrukning i samband med månadsavgiften. Under 2020 har solpaneler installerats vilket innebär att föreningen även säljer överskottsel till Telge Energi.

  Husen värms upp med fjärrvärme. Ventilation är ett mekaniskt frånluftssystem, ett så kallat FX-system. Fönster är av 3-glas.

  I varje port finns hiss och trappstädning utförs av städfirma.

  För mer information, se föreningens hemsida: http://www.brffridhem.se
 • Ekonomi

  Pris
  3 250 000 kr utgångspris
  Månadsavgift
  3 339 kr/mån. I månadsavgiften ingår värme, ett förråd och kallvatten. Varmvatten, elförbrukning samt Telia Triple play (220 kr/mån) tillkommer.
  Andel i föreningen
  0.97341%
  Andel av årsavgift
  0.97334%
  Indirekt nettoskuldsättning
  607 046 kr. Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningen.
  Pantsatt
  Ja

  Driftskostnader per år

  Hushållsel
  2 400 kr
  Vatten/avlopp
  700 kr
  Försäkring
  2 300 kr
  Antal personer i hushållet
  2 st
  Summa
  5 400 kr
  I angiven driftkostnad baserad på säljarens uppgifter och avser el 2 400 kr/år, varmvatten 700 kr/år och försäkring 2 300 kr/år. Driftkostnaderna kan komma att variera beroende på egen förbrukning.
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem