Robin Nyvall går in som partner i Alicia Edelman Fastighetsmäkleri.

Robin Nyvall tar nästa karriärsteg och blir Partner inom Alicia Edelman. Robin började maj 2019 som bolagets första anställda mäklare och har sedan gjort en kometkarriär som fastighetsmäklare i Stockholm och har legat på topplistorna både vad gäller försäljning men också kundnöjdhet 2020. Senast med utnämningen ”Sveriges mest transparenta mäklare!”.

 

Jag och delägarna är mycket glada över att Robin valt att bli Partner och vi ser fram emot ett mycket produktivt och resultatinriktat samarbete. Vi ser också Robin som en stor förebild inom bolaget. Hans skarpa intellekt, känsla för försäljning och hans fina omhändertagande om kunden ser vi som en styrka, något vi alla sett på nära håll i organisationen. Dessutom delar Robin fullt ut våra grundläggande värderingar och det kvalitetsfokus som vårt varumärke signalerar, säger VD Gisela Bruem Cedergren.

 

Robin Nyvall, Alicia Edelmans stjärnmäklare och numera partner läste till fastighetsmäklare via FEI-utbildningen (Företags Ekonomiska Institutet). Innan mäklarkarriären var Robin verksam under tio år inom försäljning i Telecom branschen och hade tjänster som säljare, butikschef samt som gruppchef centralt på 3 Sverige. Robin har även en bakgrund från det militära som Kustjägare inom Svenska Försvarsmakten.

 

Vi ser Robin som en nyckelperson med sin gedigna erfarenhet inom försäljning och vi vet med säkerhet att han kommer bidra med sitt yttersta för Alicias Edelmans utveckling av varumärket och att öka marknadsandelarna inom Stockholm och Sverige.

 

Jag vill tacka Alicia Edelman för förtroendet och möjligheten de ger mig att få fortsätta utvecklas och mitt mål är nu att fortsätta bidra till en stark försäljningsutveckling både vad gäller volym och kvalité. Slutligen vill jag också passa på att skicka en passus till alla framgångsrika fastighetsmäklare därute och promota Alicia Edelman som en fantastisk arbetsplats med skarpa kollegor, säger Robin Nyvall, ny Partner på Alicia Edelman.

Alicia Edelman har nöjdast kunder i Stockholm!

Vår framgång är våra medarbetare på Alicia Edelman som gör ett fantastiskt arbete varje dag i kundmötet och det har visat sig genom flest rekommendationer per mäklare, säger Gisela Bruem Cedergren, VD på Alicia Edelman fastighetsmäkleri.

När det gäller bakgrunden till framgången ligger övertygelsen i att vi har arbetat med rätt saker i rätt tid sedan start. I både ledningen och tillsammans med teamet har vi drivit ett utvecklande arbete med vår värdegrund. Allt för att tydliggöra våra beteenden och skapa ett team som nyttjar samtligas styrkor i gruppen till att bli ett vinnande lag. Det i kombination med tydliga mål och effektiva arbetsmetoder har skapat följande resultat.

Alicia Edelman

Det finns tre aspekter av ett resultat som vi ser det. Det är lönsamhet eller effektivitet, som kan mätas i pengar, välmående för de inblandade och att det blir rätt kvalitet i leveransen mot kund, det har vi lyckats med. För att fortsatt nå våra långsiktigt högt satta mål kommer vi prioritera detta och alltid sätta vår personal och våra kunder i första fokus. Allt för att kunna garantera fortsatt hög kvalité i leverans och nöjd kund!

AMANDA TREUTIGER UTSES TILL PROGRAMLEDARE I PODDEN ”SVERIGES BÄSTA MÄKLARE”!

Grattis Amanda till programledarrollen i podden ”Sveriges Bästa Mäklare”!

– Tack, det känns jätteroligt att ha fått detta förtroende!

Hur kom det sig att du fick förfrågan om programledarrollen?

– Det var min kollega Marcus som taggade mig i deras inlägg på Instagram där de sökte en ny programledare och Marcus tyckte att jag skulle passa bra för rollen. Sedan taggade även mina vänner mig i samma inlägg och skickade in motiveringar till varför jag skulle passa som programledare. Själv tyckte jag att rollen verkade väldigt rolig och spännande och därav skickade jag in en egen motivering till varför just jag skulle bli deras nya programledare.

– Efter någon dag ringde de upp mig och frågade om jag kunde tänka mig att gästa podden för att prata om sociala medier och för att diskutera programledarrollen. De tyckte att jag hade en intressant profil utifrån att jag är både mäklarinfluencer och mäklare.

– Efter att jag hade gästat podden så kände vi från bägges håll att det kändes rätt och jag blev erbjuden rollen som ny programledare, så kul!

Har du varit programledare tidigare?

– Nej, men jag har jobbat mycket med event och varit toastmaster i olika sammanhang flertalet gånger, men som sagt, aldrig suttit i en inspelningsstudio.

Hade du några rädslor eller farhågor inför första podden?

– Ja, det var jättenervöst! Allt vi säger blir ju officiellt så det är viktigt att det blir bra och ibland har jag en tendens att prata först och tänka sen  och så får det ju inte bli i podden! Med detta i bakhuvudet så är jag faktiskt väldigt nöjd med hur jag formulerade mig och vad jag förmedlade under inspelningen.

Du har spelat in din första podd, vad är din upplevelse efter det?

– Att det var jättekul, utmanande och jag ser fram emot att denna vår få träffa och intervjua flera framgångsrika mäklare.

– Poddteamet har också varit lyhörda för mina önskemål om tider för inspelning och planering då detta inte får påverka mitt mäkleri negativt eftersom det är det primärt viktigaste, så jag uppskattar verkligen att poddteamet har varit så tillmötesgående med detta.

Amanda Treutiger, Alicia Edelman Fastighetsmäkleri

Ser du att det är en fördel att du själv är mäklare och varför?

– Ja, definitivt. Många som lyssnar är mäklare och mäklarstudenter och jag kan ställa relevanta frågor ur bägges perspektiv. Sedan är det en fördel att jag snabbt genom mitt instagram konto kan kommunicera med mina följare för att fånga upp intressanta ämnen och personer som de vill att vi lyfter i podcasten.

Avslutningsvis – nu kommer du att lyfta, hylla, grilla och inspireras av några av Sveriges Bästa Mäklare, hur känns det?

– Det känns väldigt roligt och intressant att få alla dessa fantastiska personers perspektiv på mäklarbranschen. Definitivt ett lärande för förhoppningsvis våra lyssnare men också för mig själv. Man blir ju aldrig fullärd!

Något avslutande du vill förmedla?

– Börja följ mig på @treutiger och @sverigesbastamaklare och skicka gärna in till @treutiger vilka ämnen och personer ni önskar att vi bjuder in och så hörs vi i podden Sveriges Bästa Mäklare!

Tack Amanda och grattis än en gång. Vi, dina kollegor på Alicia Edelman ser fram emot att få följa dig och podden!