Ny Fastighetsmäklare på Alicia Edelman – Chanelle Becker

Ny Fastighetsmäklare på Alicia Edelman – Chanelle Becker.

Efter 2 år på en annan mäklarbyrå kände jag att det var dags för mig att ta mig an nya utmaningar och möjligheter. Efter att ha träffat flertalet mäklarbyråer så var det en självklarhet att Alicia Edelman skulle bli mitt nästa steg i min mäklarkarriär!

En mäklarbyrå som består av ett helt fantastiskt team med likasinnade tänk och mål. Som en väldigt tävlingsinriktad person med höga mål så var det viktigt för mig att hamna på en arbetsplats med en teamkänsla där man kan få ta lärdom och stöd av varandra. En ledning som har både ett nytänkande arbetssätt och en tydlig röd tråd för teamets och individens utveckling vilket har lett till den otroliga utvecklingen sedan Alicia startades. Genom att ha följt Alicias resa ett tag och sett hur mäklare blivit till toppmäklare visste jag direkt att jag ville vara med på denna resa.

”Nu förstärker vi teamet med en ung och hungrig tjej, Chanelle Becker! Hon har varit i branschen ett par år och vi ser att hon kommer kunna nå än högre höjder hos oss. Hennes positivitet och energi sprider sig snabbt och hon kommer bli en uppskattad kollega som har mindset “laget före jaget” i ryggmärgen. Vi ser fram emot att se vilka resultat hon kommer kunna åstadkomma och få följa hennes resa”, säger Mikael Malmberg Lundh, Försäljningschef på Alicia Edelman.

Varför ska man välja Chanelle som mäklare när man ska göra en bostadsaffär?

Vill man ha en engagerad och resultatinriktad mäklare som alltid lägger kundens behov i fokus ska ni välja mig. Jag strävar alltid efter att överträffa era förväntningar när det kommer till hela processen. Här ser jag mig som en rådgivare som är där för att skräddarsy ett upplägg efter just era behov. Som tidigare elitfotbollspelare har jag en otrolig vinnarinstinkt och siktar alltid för rekordpris. Som person är jag väldigt glad, social och lyhörd. Jag är väldigt mån om att göra mitt jobb till 110% och att ni känner er trygga med mig från dag ett. Mitt mål är att ni ska bli så pass nöjda genom hela processen att ni vill rekommendera mig vidare till andra.

Berätta något som kanske inte alla vet om dig?

Jag är tidigare elitfotbollsspelare som tyvärr avslutades med en skada. Men är nu på fötterna igenom och spelar i division 3 idag på fritiden. Jag har ett otroligt stort intresse för mat vilket med stor sannolikhet kommer ifrån att blivit uppvuxen i en restaurangfamilj. Under min barndom har jag bott en del utomlands bland annat i Palma och i USA.

Hur skulle dina vänner beskriva dig?

Jag och mina vänner diskuterade denna fråga för ett par veckor sedan och dom beskrev mig som väldigt omtänksam och otroligt mån om dom i min närhet, jag har alltid ett leende på läpparna och är en glädjespridare. Jag kan även vara envis och jag ger mig inte vid försa taget. Jag har alltid haft höga ambitioner och när jag väl gör något gör jag det helhjärtat och till 110%.

Ny Fastighetsmäklare på Alicia Edelman – Nathalie Hammarström

Alicia Edelman förstärker teamet och anställer Nathalie Hammarström som fastighetsmäklare.

Varför valde du att börja jobba på Alicia Edelman?

Efter att ha varit på samma mäklarbyrå sedan 2014 hade jag höga krav på min nästa arbetsgivare. Yrkesstolthet, möjlighet att kunna erbjuda en premiumtjänst till köpare och säljare, samt arbeta med likasinnade kollegor var några kriterier som stod mig närmast om hjärtat. På Alicia Edelman finns en tydlig röd tråd i försäljningsupplägg och metodik som genererar högsta möjliga monetära resultat, men även högsta möjliga kundnöjdhet. Redan efter första besöket på kontoret kände jag mig hemma. Arbetsmiljön och energin stämde helt överens med vad jag sökte.

”Vi förstärker teamet i Vasastan ytterligare och denna gången med Nathalie som är en högpresterande mäklare med flertalet meriter. Hon har leget på otroliga nivåer och sålt 100 bostäder på ett år. Att kombinera mäklaryrket och bibehålla en bra balans är inte alla som klarar av men Nathalie har hittat ett framgångskoncept under flera år som toppmäklare. Med sin gedigna erfarenhet och härliga energi kommer hon bidra till gruppen på ett ypperligt sätt och vi ser fram emot att få ha henne som kollega hos oss, säger Mikael Malmberg Lundh, Försäljningschef på Alicia Edelman.

Nathalie Hammarström, Alicia Edelman Fastighetsmäkleri

Varför ska man välja dig Nathalie som mäklare när man ska göra en bostadsaffär?

För mig är det viktigt att mina uppdragsgivare upplever mig som driven och engagerad från start till mål. Jag lägger stor vikt vid att leverera högklassiga visningar och att skapa trygghet till mina potentiella köpare, vilket jag är övertygad om påverkar försäljningsresultatet. Som tidigare mäklarassistent och med flera års erfarenhet som mäklare på toppnivå behärskar jag alla delar i förmedlingsprocessen.

Och till sist, hur skulle dina vänner beskriva dig?

Mina vänner skulle nog beskriva mig som generös, kärleksfull och en säljare av rang.

Ny Fastighetsmäklare på Alicia Edelman – Malin Qvennerstedt

Alicia Edelman förstärker teamet och anställer Malin Qvennerstedt som ny fastighetsmäklare.

Vi har nöjet att presentera Malin Qvennerstedt, Alicia Edelmans nya stjärnskott som fick sin registering och började som fastighetsmäklare på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri den 15 februari 2022.

Hur gick dina tankar inför valet att börja som mäklare hos Alicia Edelman?

För mig var det viktigt att hitta en arbetsplats som gav mig de bästa möjligheterna som nya mäklare och det hittade jag hos just Alicia Edelman. Jag hade bra koll på firman sedan innan och mina redan höga förväntningar överträffades efter mötet med Amanda, Gisela och Fredrik under hösten. Här fanns det en tydlig utarbetad och beprövad plan för hur jag skulle kunna komma igång med mäklandet på bästa sätt. Vidare tycker jag att blandningen av mer etablerade och nyare mäklare ger en bra balans och inte minst ledningen som utmärker sig i den här branschen.

Utöver det gillade jag att varumärket och arbetssättet kändes nytänkande men även att dem under sina dryga tre år växt så snabbt och tagit så pass stora marknadsandelar. Det känns både kul och spännande att fortsätta följa, och vara en del utav, utvecklingen på nära håll.

”Malin blir ett stort tillskott och förstärker vårt Vasastans-team. Redan under praktiken hos oss har visat framfötterna och blivit en del av kontoret samt en uppskattad kollega. Hon utstrålar ett starkt självförtroende kombinerat med en härlig energi. Med hennes tidigare erfarenheter och studier är vi säkra på att hon kommer att passa som både mäklare och kollega hos oss på Alicia Edelman”, säger Mikael Malmberg Lundh, Försäljningschef på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri.

Malin Qvennerstedt, Alicia Edelman Fastighetsmäkleri

Varför ska man välja dig Malin som mäklare när man ska göra en bostadsaffär?

Med kunden i fokus strävar jag efter att maximera vad som kan vara din livs största affär genom att sträva efter både högsta pris och kundnöjdhet med mitt stora engagemang och driv. Skräddarsyr och optimala processer efter just dina behov. Har tidigare studerat och arbetat utomlands i flera år, först i London och sedan i Amsterdam vilket är erfarenheter som jag kan dra nytta av i mitt arbete när det kommer till att hantera och relatera till olika situationer och människor. Har bland annat pluggat Psykologi och arbetat inom försäljning, service och marknadsföring. Har fokus på Vasastan där jag besitter stor lokalkännedom och själv är bosatt, men får även sälja i resten av Stockholm. Anlita mig om du vill ha en mäklare som inte ger sig förrän vi är i mål.

Berätta något som kanske inte alla vet om dig?

Jag har spelat innebandy på elitnivå och varit med i Stockholms stadslag och sedan har jag bott i London i 1 år, Amsterdam i 5 år och kan prata holländska.

Och till sist, hur skulle dina vänner beskriva dig?

Bland mina vänner är jag den initiativtagande och organiserande personer, då jag tycker om att styra upp saker med allt från middagar till resor. Mina vänner beskriver mig som en lojal, social och positiv person med nära till skratt.

ALICIA EDELMAN FÖRSTÄRKER TEAMET MED PONTUS SPELMANS

Varför valde du att börja jobba på Alicia Edelman:

För mig var det en självklarhet! Att få bli en del av detta fantastiska team av högpresterande människor som driver branschen framåt, det är inget man tackar nej till! Jag ser det som en stor fördel att få arbeta med likasinnade samt att få vara en del av Alicias resa framåt.

Alicia Edelman är ett mäklarföretag som är relativt nytt och har redan tagit branschen med storm! En företagskultur och ett nytänkande som verkligen stimulerar mig. Alla på Alicia har högt uppsatta mål och ett driv som jag blir riktigt imponerad av. Denna resa vill jag tillsammans med teamet på Alicia vara med på och bidra till med det jag kan för att vi ska behålla platsen som den främsta mäklarbyrån i branschen.

Pontus mål som fastighetsmäklare på Alicia Edelman är att bygga och stärka sitt personliga varumärke, sina markandandelar och självklart bli en högpresterande mäklare. Fokus ligger på att bli störst i sitt fokusområde samt bli en av de mest anlitade och rekommenderade mäklarna i Stockholmsområdet.

Något som utmärker Pontus i sitt arbete som mäklare är att han är full av energi, glädje och noggrannhet! Pontus arbetar helhjärtat med din bostad som det vore hans egen. Han lägger även stor vikt i att skapa en god långsiktig relation med sina kunder samt är en tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna.

”Pontus kompletterar teamet med sin tidigare bakgrund och erfarenhet som mäklare och partner i branschen. Sedan kommer även hans personlighet, drivkraft och motivationsfaktorer bidra till att utveckla den laganda vi har än mer inom bolaget. Pontus är vår första externa partner och vi är så glada att få ha honom i vårt team. Vi känner tydligt att han kommer bidra till att bygga sitt, kollegornas och Alicias varumärke än starkare och tillsammans kommer vi att ta hem än fler marknadsandelar i Stockholm. Välkommen Pontus, säger Gisela Bruem Cedergren, VD på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri.”

 

Varför ska man välja dig Pontus som mäklare när man ska göra en bostadsaffär?

Jag brinner verkligen för hantverket mäkleri! Mina prioriteringar är att överträffa mina kunders förväntningar genom att jag skräddarsyr upplägget utifrån kundens önskemål och behov samt att jag är tillgänglig under hela processen, viktigt. Sedan sprider och förmedlar jag energi och glädje samt är noggrann och skapar trygghet genom hela processen när jag tar hand om just din bostadsförsäljning. Som jag alltid säger till mina kunder: Vi gör det här tillsammans och jag slutar inte jobba förens du är nöjd som kund!

 

Berätta något som kanske inte alla vet om dig?

 

Och till sist, hur skulle dina vänner beskriva dig?

Jag tror att mina vänner skulle beskriva mig som en person med mycket energi och väldigt social. En tävlingsmänniska som aldrig ger upp, är omtänksam och som bryr sig mycket om sin omgivning.

ALICIA EDELMAN FÖRSTÄRKER TEAMET MED CLARA FREDRIKSSON SOM SÄLJSTÖD I BOLAGET.

Mäklarföretaget Alicia Edelman förstärker teamet och anställer Clara Fredriksson som säljstöd i bolaget. Clara kommer närmast från Residence Christie´s.

Alicia Edelman förstärker teamet genom att anställa Clara Fredriksson som mäklarkoordinator med start den 14 juni 2021. Clara Fredriksson kommer närmast från mäklarbyrån Residence Christie´s där hon under sina 2,5 år samlat sig god erfarenhet av allt vad branschen har att erbjuda. Dessförinnan har Clara arbetat som visningsvärd på Bjurfors i Huddinge.

Varför valde du att börja arbeta på Alicia Edelman?

Då jag sedan många år tillbaka drömt om att jobba som fastighetsmäklare samt har ett genuint intresse för branschen har jag under en tid följt Alicia Edelman samt många av dess framgångsrika mäklare på Instagram. Där har jag dagligen inspireras av de driv och den starka teamkänsla som både företaget och mäklarna utstrålar. Efter ett givande och inspirerande möte med en av mina nuvarande kollegor Amanda Treutiger, fick jag bekräftat att det enorma driv och unika gemenskap som syns utåt, verkligen stämmer överens med det verkliga klimatet på Alicia Edelman. Personligen drivs jag även av att få arbeta med likasinnade och framgångsrika unga mäklare samt att bolagets professionella arbetssätt verkligen är något man vill vara en del av.

Kan du berätta något som alla kanske inte känner till om dig?

Hur skulle dina vänner beskriva dig?

Mina vänner skulle beskriva mig som en ambitiös och spontan tjej som alltid ställer upp. Även som en ödmjuk person som prioriterar andra före mig själv.

ALICIA EDELMAN FÖRSTÄRKER TEAMET MED SIMON ENGMAN SOM FASTIGHETSMÄKLARE I BOLAGET.

Mäklarföretaget Alicia Edelman förstärker teamet och anställer Simon Engman som ny fastighetsmäklare i bolaget. Simon kommer närmast från Karlstads Universitet där han läst till fastighetsmäklare.

Vi har nöjet att presentera Simon Engman, Alicia Edelmans nya stjärnskott som började sin anställning som fastighetsmäklare på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri den 31 maj 2021. Simon kommer närmast från studier till fastighetsmäklare med filosofie ekonomikandidat på Karlstads Universitet på 180 hp.

Simon har sedan tidigare kompetens och erfarenhet från telefonförsäljning och från att vara brevbärare i Bromma. Likväl som för en brevbärare ser han att det är viktigt att som mäklare lära sig sitt fokusområde väl. Simon har sin bakgrund i Stockholm och besitter mycket god lokalkännedom och har ett brett nätverk.

Simons examensarbete och fördjupning av utbildningen handlade om fastighetsvärdering av skogsfastigheter vilket har gett honom mycket erfarenhet kring hur marknaden kan förändras och viktiga aspekter kring fastigheter överlag.

 

Hur gick dina tankar inför valet att börja som mäklare hos Alicia Edelman?

Försäljningschef Mikael Malmberg Lundh känner jag sen många år tillbaka och har via honom följt Alicia Edelmans framgångsresa på avstånd under mina år som mäklarstudent. Att ha fått se hur detta kontor med så stor drivkraft, extremt duktig ledning och mäklare lyckats bygga upp ett så framgångsrikt kontor på så kort tid där konkurrensen är som störst har inspirerat mig otroligt mycket.

Alicia Edelman är ett mäklarföretag som ligger i framkant i många olika avseenden och är väldigt nytänkande när det kommer till hur de arbetar. Dessutom arbetar de med en tydlig struktur samt en tydlig tanke bakom samtliga roller i företaget, något som ger mig som mäklare en trygghet och alla fundament som krävs för att lyckas.

Efter ett superbra första möte med Mikael fick jag ett otroligt bra första intryck och så fortsatte det även i de två senare mötena med VD, Gisela Bruem Cedergren och delägare Fredrik Flodin som satte pricken över i:et. Min uppfattning är att Alicia Edelman är ett familjärt, hårt arbetande och spännande kontor att arbeta på och där man får stor stöttning av hela teamet. Därför valde jag att hoppa på det här framgångståget och hjälpa bolaget nå nya höjder.

”Vi ser att Simon kompletterar vårt team väl med sin trygga, lugna personlighet och vilja av stål. Som nyexaminerad mäklare är hans tidigare erfarenheter från telefonförsäljning en stor fördel och det ska bli spännande att få följa Simon i hans utveckling och framtida karriär mot att bli ännu en högpresterande mäklare hos oss och i Stockholm.

Ännu en viktig nyckelspelare är anställd som kommer bidra till att vi tar än fler marknadsandelar i Stockholm och stärker allas våra varumärken, säger Gisela Bruem Cedergren, VD på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri.”

 

Varför ska man välja dig Simon som mäklare när man ska göra en bostadsaffär?

Vill man ha en resultatinriktad mäklare som alltid eftersträvar att göra sitt absolut yttersta i alla lägen och som kommer överträffa dina förväntningar som kund så ska du välja mig. Jag skulle beskriva mig själv som en tävlingsmänniska som gör allt i min makt för att nå de bästa resultaten. Sedan drivs jag av att bygga långsiktiga relationer och att leverera med proffessionalitet och kvalité . Som person är jag social, trygg, lyhörd och har lätt till skratt. Att förändra sin boendesituation är för många den största affären i livet och med mig som mäklare och vägledare kommer ni känna er trygga genom hela processen!

 

Berätta något som kanske inte alla vet om dig?

Född i Göteborg men uppväxt i Stockholm då jag bott här sedan jag var tre år. Sedan har jag även förmånen att få spenderatmycket tid i dalarna då min mor är bosatt där.

 

Och till sist, hur skulle dina vänner beskriva dig?

Mina vänner skulle beskriva mig som en social, omtänksam och glad person som alltid fokuserar på det positiva. Utöver det tror jag dom skulle säga att jag har höga ambitioner och mål som jag strävar hårt för att uppnå.

ALICIA EDELMAN FÖRSTÄRKER TEAMET MED NICKLAS KLING SOM FASTIGHETSMÄKLARE I BOLAGET.

Mäklarföretaget Alicia Edelman förstärker teamet och anställer Nicklas Kling som ny fastighetsmäklare i bolaget. Nicklas kommer närmast från Gävle Högskola där han läst till fastighetsmäklare.

Vi har nöjet att presentera Nicklas Kling, Alicia Edelmans nya stjärnskott som började sin anställning som fastighetsmäklare på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri den 7 juni 2021. Nicklas kommer närmast från Gävle Högskola och studier till fastighetsmäklare och filosofie kandidatexamen på 180 hp.

Nicklas har sedan tidigare kompetens och erfarenhet från försäljning. Han har arbetat på SOVA med att sälja sängar samt arbetat på Elgiganten parallellt med studierna i Gävle.

Nicklas examensarbete handlade om Emotionell Intelligens och om det finns några kopplingar mellan just EI och framgång som Fastighetsmäklare.

 

Hur gick dina tankar inför valet att börja som mäklare hos Alicia Edelman?

Jag var noga i mitt val av arbetsplats då jag vet vilken viktig betydelse det kommer att ha för min framtida karriär som fastighetsmäklare. Jag gick på många möten med olika kontor och företag och när jag tog mitt första möte med Alicia Edelman så kändes det helt rätt direkt. Jag kollade väldigt mycket på hur det gått för tidigare nyexaminerade som börjat på företaget och för dem har det ju gått väldigt bra. Det var för mig en bra indikator på att de är väldigt duktiga på att lära upp nya fastighetsmäklare.

Alicia Edelman är ett företag som ligger i framkant och är nytänkande i många olika avseenden. De har en noga genomtänkt struktur på företaget där dem fördelat rätt kompetens på rätt plats vilket har lett till att företaget nått framgång så snabbt som de har. Detta ledde till att jag ville bli en del av Alicia Edelman samt på grund av att det finns så många högpresterande mäklare på kontoret som man kommer kunna lära sig av. Detta som nämnts ovan med kombinationen av att det är en sån härlig stämning på kontoret och att man kan ha kul tillsammans är något som jag tycker är viktigt.

Nicklas mål som fastighetsmäklare är att bli bäst i Sverige på att bygga relationer vilket innebär att fina rekommendationer är det som han tror kommer bli helt avgörande för att uppnå detta. Därför ställer Nicklas oerhört höga krav på sig själv för att kunna ge kunderna den absolut bästa servicen samt att genomgående hålla en väldigt hög kvalité under hela processen.

Nicklas som person är väldigt positiv, strukturerad och glad och som ser det bästa i saker och ting.

”Vi ser att Nicklas kompletterar vårt team väl, har höga ambitioner och mål och som nyexaminerad mäklare är hans tidigare erfarenheter från försäljning en stor fördel. Det ska bli spännande att få följa hans utveckling och karriär mot att bli ännu en högpresterande mäklare hos oss och i Stockholm.

Alltså ännu en viktig nyckelspelare som genom sitt yrkeshantverk och sin förmåga till leverans kommer bidra till att vi tar än fler marknadsandelar och stärker varumärket i Stockholm, säger Gisela Bruem Cedergren, VD på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri.”

 

Varför ska man välja dig Nicklas som mäklare när man ska göra en bostadsaffär?

Vill man ha en resultatinriktad mäklare som alltid eftersträvar att göra sitt yttersta i alla lägen och överträffa dina förväntningar som kund så ska du välja mig. Jag är alltid glad, lyhörd för mina kunders behov och jobbar för att leverera en trygghet genom hela processen. Att förändra sin boendesituation är för många den största affären i livet och mitt mål är att se till att kunden ska få den bästa tänkbara upplevelsen genom affären och vilja rekommendera mig vidare till sina nära och kära.

 

Berätta något som kanske inte alla vet om dig?

Sedan är jag född och uppväxt i Knivsta med min mamma, pappa, lillebror och två katter.

 

Och till sist, hur skulle dina vänner beskriva dig?

Jag tror mina vänner skulle beskriva mig som en väldigt positiv person med höga ambitioner som inte är rädd för att sikta högt i livet. Att jag är en glädjespridare som är mån om människorna runt omkring mig samt att jag ständigt vill utvecklas.

ALICIA EDELMAN FASTIGHETSMÄKLERI ANSTÄLLER EVELINN ÅKERMAN SOM SÄLJSTÖD.

Mäklarföretaget Alicia Edelman anställer Evelinn Åkerman som säljstöd samtidigt som hon parallellt studerar till fastighetsmäklare via FEI. Evelinn kommer närmast från hotell och turismnäringen där hon arbetat i sammanlagt 7 år.

Alicia Edelman har nöjet att presentera ännu en ny talang, Evelinn Åkerman som började sin anställning den 15 april 2021. Inledningsvis kommer Evelinn att arbeta som säljstöd under Mikael Malmberg Lundh (Försäljningschef) samtidigt som hon studerar till fastighetsmäklare via FEI (Företagsekonomiska Institutet). Efter avslutade studier kommer Evelinn att övergå till tjänst som Fastighetsmäklare inom Alicia Edelman.

Evelinn kommer närmast från femstjärniga Bank hotell och dessförinnan från SAS. Hon besitter en gedigen erfarenhet i att ta hand om kunder och erbjuda en hög professionell service, något hon ser fram emot att få nyttja både i sin roll som säljstöd och sedan som mäklare.  Evelinn ser det som en stor fördel att under studietiden få verka som säljstöd och att praktiskt få arbeta nära mäklarna för att få en större förståelse för yrket och hantverket. Målet är att börja som mäklare i november 2022 efter avslutad utbildning via FEI och hennes långsiktiga mål är att bli en av de främsta mäklarna med högst kundnöjdhet inom Stockholms län.

”Evelinn kommer in med stor erfarenhet från att ha jobbat på hög nivå med professionell service, bland annat i roller såsom flygvärdinna på SAS och på akutmottagning under pågående pandemi. Evelinn är som person lugn och har en stark mental styrka och kommer med sina erfarenheter bli en värdefull resurs för teamet och i rollen både som säljstöd och framtida fastighetsmäklare, säger Gisela Bruem Cedergren, VD på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri.”

Vad fick dig att välja Alicia Edelman?

För mig är det väldigt viktigt att få representera ett företag som jag är stolt över att få representera då jag vet att det kommer avspeglas i allt man gör. Från sekunden jag klev in genom dörren på kontoret till Alicia Edelman och blev bemött med det varmaste välkomnande så kände jag att jag hade kommit rätt. Det var den öppna, genuina och inbjudande atmosfären som bidrog till den goda magkänslan, en atmosfär som jag gärna ville vara en del av. När jag sedan fick en djupare inblick i Alicia Edelmans företagskultur och att jag delade deras vision så var valet självklart för mig.

Berätta något som kanske inte alla vet om dig?

Jag har under hela min uppväxt haft eget stall med hästar och tävlat framgångsrikt inom dressyr. Jag tog även emot unghästar för in-och tillridning, för vidareutbildning inom dressyr och hade hästar till försäljning.

Och till sist, hur skulle dina vänner beskriva dig?

Mina vänner skulle nog beskriva mig som en driven person, som älskar att planera in saker och gärna schemalägger allt in i minsta detalj. Utöver det så tror jag dom hade beskrivit mig som en ärlig och omhändertagande person.

MÄKLARFÖRETAGET ALICIA EDELMAN ANSTÄLLDE KVARTAL ETT FELICIA BÅNG LARSSON SOM SÄLJSTÖD I BOLAGET

Alicia Edelman förstärkte teamet genom att anställa Felicia Bång Larsson som säljstöd den 18 januari 2021. Felicia kommer närmast från butikskedjan Media Markt där hon arbetat som säljare och produktexpert inom vitvaror. Hon har dessförinnan arbetat inom service och besuttit ansvarstagande roller och har därför goda erfarenheter även inom dessa områden. Felicia har även en bakgrund som elitfotbollsspelare, har varit lagkapten och är van och förstår värdet av att jobba som ett team.

Felicia har följande utmärkelser bakom sig;

– ”Årets Solstråle”
– ”Personlig utmärkelse – Passion”

Vi ser att Felicia kommer komplettera oss mycket väl i sin nya roll på Alicia Edelman utifrån sin personlighet och den glädjespridare hon är men vi ser även med intresse fram emot att tillsammans med Felicia fortsätta vår utveckling i arbetet med en än effektivare struktur, höga interna service och laganda, något som garanterar Alicias fortsatta anställnings- och försäljningstillväxt på marknaden, säger Gisela Bruem Cedergren, VD på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri.”

Varför valde du att börja arbeta på Alicia Edelman?

Tack vare en medarbetare, Gustav Hjelmqvist, fick jag upp ögonen för mäklarbyrån Alicia Edelman där alla är väldigt framgångsrika och unga mäklare vilket inspirerade mig till att förhoppningsvis också kunna bli en toppmäklare i framtiden. Dessutom är jag en lagspelare i grunden och mitt första intryck efter första mötet var att det finns en härlig teamkänsla, samt att jag fick ett varmt och glatt mottagande. Redan snabbt inpå mitt möte med VD, Gisela Bruem Cedergren, samt Mikael Malmberg Lundh, fick jag också en klar och tydlig bild av Alicia Edelmans värdegrund och vision som jag tror väldigt starkt på och jag är enormt tacksam att jag har fått chansen att bli en del av detta grymma team på Alicia Edelman.

Kan du berätta någonting som alla kanske inte känner till om dig?

– Gått på college i USA
– Spelat fotboll sedan 7 års ålder och på elitnivå
– Har hoppat fallskärm

Jag är 21 år gammal och uppvuxen i Tyresö, mycket familjekär och har ett stort socialt umgänge. Min passion är träning, tävling, att resa och jag är en riktig hundälskare!

Slutligen – hur skulle dina vänner beskriva dig?

Mina vänner skulle beskriva mig som positiv, ansvarfull, serviceinriktad, målmedveten och samarbetsvillig lagspelare.

Sedan vill jag avslutningsvis säga att det är kul och inspirerande att dagligen få arbeta och samarbeta med ett gäng där teamkänslan alltid är på topp. Mina kollegor och våra framgångsrika mäklare motiverar mig och att få arbeta i ett nytänkande bolag som är under en ständig utveckling!

ALICIA EDELMAN FÖRSTÄRKTE UNDER KVARTAL ETT TEAMET MED FELICIA AHLQUIST SOM FASTIGHETSMÄKLARE I BOLAGET.

Felicia Ahlquist, Alicia Edelmans nya stjärna, etablerad inom mäklarbranschen sedan två år tillbaka började som fastighetsmäklare på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri den 18 januari 2021. Hon kommer närmast från Bjurfors Bromma och läste till fastighetsmäklare på Högskolan i Gävle fram till 2018. Efter avslutade studier flyttade Felicia till New York för att fortsätta studera business på college samt praktisera på en av Manhattans främsta mäklarkedjor, Douglas Elliman Real Estate.

Felicia har varit aktiv mäklare sedan nästan två år tillbaka och har mycket god erfarenhet och kompetens från sin tidigare tjänst som mäklare. Felicia har sedan tidigare även en bakgrund från främst sälj- och servicebranschen i Sverige och USA, New York. Något som präglar Felicia är att hon älskar högt tempo och utveckling!

Hur gick dina tankar inför valet att börja som mäklare hos Alicia Edelman?

För mig var det många känslor inblandade innan jag tog beslutet att byta mäklarföretag men från stunden jag klev in innanför dörren på Alicia Edelman kändesdet att beslutet var helt rätt. Det var ett så oerhört familjärt och varmt välkomnande från varenda kotte på företaget vilket kändes helt fantastiskt!

Alicia Edelman är ett mäklarföretag som både är nytänkande och ligger i framkant i många olika avseenden. Utöver det så finns en tydlig struktur och en tydlig tanke bakom alla roller i företaget, något som gör att jag som mäklare har alla grundstenar för att lyckas. Därför valde jag att hoppa på det här framgångståget. Därtill så kommer jag som sagt in i ett fantastiskt härligt gäng med kollegor som jag vet kommer göra den här resan ännu bättre och berikande på många sätt.

Felicias mål som fastighetsmäklare på Alicia Edelman är att bli en av de mest anlitade och rekommenderade mäklarna i Stockholmsområdet, specifikt i Vasastan. Felicia älskar att överträffa sina kunders förväntningar, knyta nya kontakter och bygga långsiktigt förtroendefulla relationer. Felicia gör aldrig något halvhjärtat och älskar att ta sig an nya utmaningar.

Något som utmärker Felicia i hennes arbete som mäklare är att hon är mycket lyhörd, alltid full av energi och lägger stor vikt vid detaljer, något som gör att hon alltid levererar det där lilla extra till kund.

”Vi ser att Felicia kompletterar vårt team väl med sin personlighet och tidigare erfarenheter från försäljning och fastighetsmäkleri. Det i kombination med Felicias höga vinnarinstinkt och drivkraft gör att vi med spänning ser fram emot att få se vad hon kommer att bidra med till teamet och bolaget. Jag välkomnar ännu en viktig nyckelspelare i vårt fortsatta arbete med att bygga både mäklarnas och Alicias varumärke och ta än fler marknadsandelar i Stockholm, säger Gisela Bruem Cedergren, VD på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri.”

Varför ska man välja dig Felicia som mäklare när man ska göra en bostadsaffär?

Vill man ha en resultatinriktad mäklare som alltid eftersträvar att göra sitt yttersta i alla lägen och överträffa dina förväntningar som kund så ska du välja mig. Jag är alltid glad, lyhörd för mina kunders behov och jobbar för att leverera en trygghet genom hela processen. Att förändra sin boendesituation är för många den största
affären i livet och mitt mål är att se till att kunden ska få den bästa tänkbara upplevelsen genom affären och vilja rekommendera mig vidare till sina nära och kära.

Berätta något som kanske inte alla vet om dig?

– Jag har bott, studerat och arbetat i New York på en av USA:s främsta mäklarkedjor, Douglas Elliman Real Estate.
– Elitsatsade och har tävlat i tennis under hela min uppväxt.
– Jag har genomfört Tough Viking.

Sedan är jag född och uppväxt ute på Ekerö, är en aktiv sportfantast där fotboll och tennis varit mina stora intressen. Blev framgångsrik i båda men landade i en helhjärtad satsning inom tennis, en elitsatsning och tävlade under ca 6 års tid tills en skada resulterade i att jag fick lägga racketen på hyllan. Idag går jag på gym och spelar tennis samt padel. Sedan umgås jag mycket med både vänner och familj och längtar tills man kan ut och resa igen och upptäcka nya platser!

Och till sist, hur skulle dina vänner beskriva dig?

Jag tror att mina vänner skulle beskriva mig som en alltid väldigt glad person med höga ambitioner och som aldrig gör något halvhjärtat. Att jag är omtänksam mot alla i min omgivning, älskar sociala sammanhang och ibland kan vara lite envis och definitivt inte ger mig i första taget.