Alicia Edelman förstärker teamet med Fredrik Brunned

Varför valde du att börja jobba på Alicia Edelman?

Efter första mötet med delägaren Fredrik Flodin märkte jag att Alicia Edelman verkligen är mäklarföretaget som är i framkanten i många olika avseenden i branschen. Utöver det så finns en tydlig tanke och struktur bakom alla roller i företaget, något som gör att jag som mäklare har alla grundstenar för att lyckas. En annan faktor varför jag valde denna fantastiska arbetsplats var för att jag ser det som en stor fördel att få arbeta med likasinnade personer, mäklare med samma mål som mig, att bli bäst på det jag gör.

Då Alicia Edelman är relativt nya i branschen känns det otroligt kul att få följa med på denna expansiva resa tillsammans med teamet och bidra med det jag kan för att vi ska behålla platsen som den främsta mäklarbyrån i branschen.

”Fredrik är en kille vi sett i vår tidigare lokal när han studerade i samma klass som Rikard hos oss. Han har hunnit mäkla i cirka ett år nu och jag är säker på att vi kommer kunna ge honom rätt förutsättningar att bli en än bättre mäklare. Trots sin ringa ålder har han en stor livserfarenhet och mognad vilket genomsyrar hans personlighet. Det ska bli mycket spännande att se Fredriks utveckling och resa hos oss på Alicia Edelman, säger Mikael Malmberg Lundh, Försäljningschef på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri.”

Fredrik Brunned, Alicia Edelman Fastighetsmäkleri

Varför ska man välja dig Fredrik som mäklare när man ska göra en bostadsaffär?

Redan efter första säljrekordet som liten visste jag att detta är vad jag ska hålla på med. För att du som kund ska få den bästa förutsättningen för en lyckad bostadsförsäljning krävs det en djup förståelse för just din boendesituation. Jag som mäklare lämnar aldrig något åt slumpen, utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för just din försäljning vilket kommer visas på slutpriset. För mig är nämligen era önskemål och trygghet det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera mig till andra, har jag nått mitt mål. Därför arbetar jag med din bostad tills du är 100 % nöjd. Anlitar du mig som din mäklare kan jag garantera ett driv och en målmedvetenhet som är svår att hitta någon annanstans.

Och till sist, hur skulle dina vänner beskriva dig?

Jag tror att mina vänner skulle beskriva mig som en person med mycket energi och väldigt social. Någon som är omtänksam aldrig tackar nej till nya utmaningar.

Tack och stort lycka till.

ALICIA EDELMAN FÖRSTÄRKER TEAMET MED PONTUS SPELMANS

Varför valde du att börja jobba på Alicia Edelman:

För mig var det en självklarhet! Att få bli en del av detta fantastiska team av högpresterande människor som driver branschen framåt, det är inget man tackar nej till! Jag ser det som en stor fördel att få arbeta med likasinnade samt att få vara en del av Alicias resa framåt.

Alicia Edelman är ett mäklarföretag som är relativt nytt och har redan tagit branschen med storm! En företagskultur och ett nytänkande som verkligen stimulerar mig. Alla på Alicia har högt uppsatta mål och ett driv som jag blir riktigt imponerad av. Denna resa vill jag tillsammans med teamet på Alicia vara med på och bidra till med det jag kan för att vi ska behålla platsen som den främsta mäklarbyrån i branschen.

Pontus mål som fastighetsmäklare på Alicia Edelman är att bygga och stärka sitt personliga varumärke, sina markandandelar och självklart bli en högpresterande mäklare. Fokus ligger på att bli störst i sitt fokusområde samt bli en av de mest anlitade och rekommenderade mäklarna i Stockholmsområdet.

Något som utmärker Pontus i sitt arbete som mäklare är att han är full av energi, glädje och noggrannhet! Pontus arbetar helhjärtat med din bostad som det vore hans egen. Han lägger även stor vikt i att skapa en god långsiktig relation med sina kunder samt är en tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna.

”Pontus kompletterar teamet med sin tidigare bakgrund och erfarenhet som mäklare och partner i branschen. Sedan kommer även hans personlighet, drivkraft och motivationsfaktorer bidra till att utveckla den laganda vi har än mer inom bolaget. Pontus är vår första externa partner och vi är så glada att få ha honom i vårt team. Vi känner tydligt att han kommer bidra till att bygga sitt, kollegornas och Alicias varumärke än starkare och tillsammans kommer vi att ta hem än fler marknadsandelar i Stockholm. Välkommen Pontus, säger Gisela Bruem Cedergren, VD på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri.”

 

Varför ska man välja dig Pontus som mäklare när man ska göra en bostadsaffär?

Jag brinner verkligen för hantverket mäkleri! Mina prioriteringar är att överträffa mina kunders förväntningar genom att jag skräddarsyr upplägget utifrån kundens önskemål och behov samt att jag är tillgänglig under hela processen, viktigt. Sedan sprider och förmedlar jag energi och glädje samt är noggrann och skapar trygghet genom hela processen när jag tar hand om just din bostadsförsäljning. Som jag alltid säger till mina kunder: Vi gör det här tillsammans och jag slutar inte jobba förens du är nöjd som kund!

 

Berätta något som kanske inte alla vet om dig?

 

Och till sist, hur skulle dina vänner beskriva dig?

Jag tror att mina vänner skulle beskriva mig som en person med mycket energi och väldigt social. En tävlingsmänniska som aldrig ger upp, är omtänksam och som bryr sig mycket om sin omgivning.

ALICIA EDELMAN FÖRSTÄRKER TEAMET MED CLARA FREDRIKSSON SOM SÄLJSTÖD I BOLAGET.

Mäklarföretaget Alicia Edelman förstärker teamet och anställer Clara Fredriksson som säljstöd i bolaget. Clara kommer närmast från Residence Christie´s.

Alicia Edelman förstärker teamet genom att anställa Clara Fredriksson som mäklarkoordinator med start den 14 juni 2021. Clara Fredriksson kommer närmast från mäklarbyrån Residence Christie´s där hon under sina 2,5 år samlat sig god erfarenhet av allt vad branschen har att erbjuda. Dessförinnan har Clara arbetat som visningsvärd på Bjurfors i Huddinge.

Varför valde du att börja arbeta på Alicia Edelman?

Då jag sedan många år tillbaka drömt om att jobba som fastighetsmäklare samt har ett genuint intresse för branschen har jag under en tid följt Alicia Edelman samt många av dess framgångsrika mäklare på Instagram. Där har jag dagligen inspireras av de driv och den starka teamkänsla som både företaget och mäklarna utstrålar. Efter ett givande och inspirerande möte med en av mina nuvarande kollegor Amanda Treutiger, fick jag bekräftat att det enorma driv och unika gemenskap som syns utåt, verkligen stämmer överens med det verkliga klimatet på Alicia Edelman. Personligen drivs jag även av att få arbeta med likasinnade och framgångsrika unga mäklare samt att bolagets professionella arbetssätt verkligen är något man vill vara en del av.

Kan du berätta något som alla kanske inte känner till om dig?

Hur skulle dina vänner beskriva dig?

Mina vänner skulle beskriva mig som en ambitiös och spontan tjej som alltid ställer upp. Även som en ödmjuk person som prioriterar andra före mig själv.

ALICIA EDELMAN FÖRSTÄRKER TEAMET MED SIMON ENGMAN SOM FASTIGHETSMÄKLARE I BOLAGET.

Mäklarföretaget Alicia Edelman förstärker teamet och anställer Simon Engman som ny fastighetsmäklare i bolaget. Simon kommer närmast från Karlstads Universitet där han läst till fastighetsmäklare.

Vi har nöjet att presentera Simon Engman, Alicia Edelmans nya stjärnskott som började sin anställning som fastighetsmäklare på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri den 31 maj 2021. Simon kommer närmast från studier till fastighetsmäklare med filosofie ekonomikandidat på Karlstads Universitet på 180 hp.

Simon har sedan tidigare kompetens och erfarenhet från telefonförsäljning och från att vara brevbärare i Bromma. Likväl som för en brevbärare ser han att det är viktigt att som mäklare lära sig sitt fokusområde väl. Simon har sin bakgrund i Stockholm och besitter mycket god lokalkännedom och har ett brett nätverk.

Simons examensarbete och fördjupning av utbildningen handlade om fastighetsvärdering av skogsfastigheter vilket har gett honom mycket erfarenhet kring hur marknaden kan förändras och viktiga aspekter kring fastigheter överlag.

 

Hur gick dina tankar inför valet att börja som mäklare hos Alicia Edelman?

Försäljningschef Mikael Malmberg Lundh känner jag sen många år tillbaka och har via honom följt Alicia Edelmans framgångsresa på avstånd under mina år som mäklarstudent. Att ha fått se hur detta kontor med så stor drivkraft, extremt duktig ledning och mäklare lyckats bygga upp ett så framgångsrikt kontor på så kort tid där konkurrensen är som störst har inspirerat mig otroligt mycket.

Alicia Edelman är ett mäklarföretag som ligger i framkant i många olika avseenden och är väldigt nytänkande när det kommer till hur de arbetar. Dessutom arbetar de med en tydlig struktur samt en tydlig tanke bakom samtliga roller i företaget, något som ger mig som mäklare en trygghet och alla fundament som krävs för att lyckas.

Efter ett superbra första möte med Mikael fick jag ett otroligt bra första intryck och så fortsatte det även i de två senare mötena med VD, Gisela Bruem Cedergren och delägare Fredrik Flodin som satte pricken över i:et. Min uppfattning är att Alicia Edelman är ett familjärt, hårt arbetande och spännande kontor att arbeta på och där man får stor stöttning av hela teamet. Därför valde jag att hoppa på det här framgångståget och hjälpa bolaget nå nya höjder.

”Vi ser att Simon kompletterar vårt team väl med sin trygga, lugna personlighet och vilja av stål. Som nyexaminerad mäklare är hans tidigare erfarenheter från telefonförsäljning en stor fördel och det ska bli spännande att få följa Simon i hans utveckling och framtida karriär mot att bli ännu en högpresterande mäklare hos oss och i Stockholm.

Ännu en viktig nyckelspelare är anställd som kommer bidra till att vi tar än fler marknadsandelar i Stockholm och stärker allas våra varumärken, säger Gisela Bruem Cedergren, VD på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri.”

 

Varför ska man välja dig Simon som mäklare när man ska göra en bostadsaffär?

Vill man ha en resultatinriktad mäklare som alltid eftersträvar att göra sitt absolut yttersta i alla lägen och som kommer överträffa dina förväntningar som kund så ska du välja mig. Jag skulle beskriva mig själv som en tävlingsmänniska som gör allt i min makt för att nå de bästa resultaten. Sedan drivs jag av att bygga långsiktiga relationer och att leverera med proffessionalitet och kvalité . Som person är jag social, trygg, lyhörd och har lätt till skratt. Att förändra sin boendesituation är för många den största affären i livet och med mig som mäklare och vägledare kommer ni känna er trygga genom hela processen!

 

Berätta något som kanske inte alla vet om dig?

Född i Göteborg men uppväxt i Stockholm då jag bott här sedan jag var tre år. Sedan har jag även förmånen att få spenderatmycket tid i dalarna då min mor är bosatt där.

 

Och till sist, hur skulle dina vänner beskriva dig?

Mina vänner skulle beskriva mig som en social, omtänksam och glad person som alltid fokuserar på det positiva. Utöver det tror jag dom skulle säga att jag har höga ambitioner och mål som jag strävar hårt för att uppnå.

ALICIA EDELMAN FÖRSTÄRKER TEAMET MED NICKLAS KLING SOM FASTIGHETSMÄKLARE I BOLAGET.

Mäklarföretaget Alicia Edelman förstärker teamet och anställer Nicklas Kling som ny fastighetsmäklare i bolaget. Nicklas kommer närmast från Gävle Högskola där han läst till fastighetsmäklare.

Vi har nöjet att presentera Nicklas Kling, Alicia Edelmans nya stjärnskott som började sin anställning som fastighetsmäklare på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri den 7 juni 2021. Nicklas kommer närmast från Gävle Högskola och studier till fastighetsmäklare och filosofie kandidatexamen på 180 hp.

Nicklas har sedan tidigare kompetens och erfarenhet från försäljning. Han har arbetat på SOVA med att sälja sängar samt arbetat på Elgiganten parallellt med studierna i Gävle.

Nicklas examensarbete handlade om Emotionell Intelligens och om det finns några kopplingar mellan just EI och framgång som Fastighetsmäklare.

 

Hur gick dina tankar inför valet att börja som mäklare hos Alicia Edelman?

Jag var noga i mitt val av arbetsplats då jag vet vilken viktig betydelse det kommer att ha för min framtida karriär som fastighetsmäklare. Jag gick på många möten med olika kontor och företag och när jag tog mitt första möte med Alicia Edelman så kändes det helt rätt direkt. Jag kollade väldigt mycket på hur det gått för tidigare nyexaminerade som börjat på företaget och för dem har det ju gått väldigt bra. Det var för mig en bra indikator på att de är väldigt duktiga på att lära upp nya fastighetsmäklare.

Alicia Edelman är ett företag som ligger i framkant och är nytänkande i många olika avseenden. De har en noga genomtänkt struktur på företaget där dem fördelat rätt kompetens på rätt plats vilket har lett till att företaget nått framgång så snabbt som de har. Detta ledde till att jag ville bli en del av Alicia Edelman samt på grund av att det finns så många högpresterande mäklare på kontoret som man kommer kunna lära sig av. Detta som nämnts ovan med kombinationen av att det är en sån härlig stämning på kontoret och att man kan ha kul tillsammans är något som jag tycker är viktigt.

Nicklas mål som fastighetsmäklare är att bli bäst i Sverige på att bygga relationer vilket innebär att fina rekommendationer är det som han tror kommer bli helt avgörande för att uppnå detta. Därför ställer Nicklas oerhört höga krav på sig själv för att kunna ge kunderna den absolut bästa servicen samt att genomgående hålla en väldigt hög kvalité under hela processen.

Nicklas som person är väldigt positiv, strukturerad och glad och som ser det bästa i saker och ting.

”Vi ser att Nicklas kompletterar vårt team väl, har höga ambitioner och mål och som nyexaminerad mäklare är hans tidigare erfarenheter från försäljning en stor fördel. Det ska bli spännande att få följa hans utveckling och karriär mot att bli ännu en högpresterande mäklare hos oss och i Stockholm.

Alltså ännu en viktig nyckelspelare som genom sitt yrkeshantverk och sin förmåga till leverans kommer bidra till att vi tar än fler marknadsandelar och stärker varumärket i Stockholm, säger Gisela Bruem Cedergren, VD på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri.”

 

Varför ska man välja dig Nicklas som mäklare när man ska göra en bostadsaffär?

Vill man ha en resultatinriktad mäklare som alltid eftersträvar att göra sitt yttersta i alla lägen och överträffa dina förväntningar som kund så ska du välja mig. Jag är alltid glad, lyhörd för mina kunders behov och jobbar för att leverera en trygghet genom hela processen. Att förändra sin boendesituation är för många den största affären i livet och mitt mål är att se till att kunden ska få den bästa tänkbara upplevelsen genom affären och vilja rekommendera mig vidare till sina nära och kära.

 

Berätta något som kanske inte alla vet om dig?

Sedan är jag född och uppväxt i Knivsta med min mamma, pappa, lillebror och två katter.

 

Och till sist, hur skulle dina vänner beskriva dig?

Jag tror mina vänner skulle beskriva mig som en väldigt positiv person med höga ambitioner som inte är rädd för att sikta högt i livet. Att jag är en glädjespridare som är mån om människorna runt omkring mig samt att jag ständigt vill utvecklas.

ALICIA EDELMAN FASTIGHETSMÄKLERI ANSTÄLLER EVELINN ÅKERMAN SOM SÄLJSTÖD.

Mäklarföretaget Alicia Edelman anställer Evelinn Åkerman som säljstöd samtidigt som hon parallellt studerar till fastighetsmäklare via FEI. Evelinn kommer närmast från hotell och turismnäringen där hon arbetat i sammanlagt 7 år.

Alicia Edelman har nöjet att presentera ännu en ny talang, Evelinn Åkerman som började sin anställning den 15 april 2021. Inledningsvis kommer Evelinn att arbeta som säljstöd under Mikael Malmberg Lundh (Försäljningschef) samtidigt som hon studerar till fastighetsmäklare via FEI (Företagsekonomiska Institutet). Efter avslutade studier kommer Evelinn att övergå till tjänst som Fastighetsmäklare inom Alicia Edelman.

Evelinn kommer närmast från femstjärniga Bank hotell och dessförinnan från SAS. Hon besitter en gedigen erfarenhet i att ta hand om kunder och erbjuda en hög professionell service, något hon ser fram emot att få nyttja både i sin roll som säljstöd och sedan som mäklare.  Evelinn ser det som en stor fördel att under studietiden få verka som säljstöd och att praktiskt få arbeta nära mäklarna för att få en större förståelse för yrket och hantverket. Målet är att börja som mäklare i november 2022 efter avslutad utbildning via FEI och hennes långsiktiga mål är att bli en av de främsta mäklarna med högst kundnöjdhet inom Stockholms län.

”Evelinn kommer in med stor erfarenhet från att ha jobbat på hög nivå med professionell service, bland annat i roller såsom flygvärdinna på SAS och på akutmottagning under pågående pandemi. Evelinn är som person lugn och har en stark mental styrka och kommer med sina erfarenheter bli en värdefull resurs för teamet och i rollen både som säljstöd och framtida fastighetsmäklare, säger Gisela Bruem Cedergren, VD på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri.”

Vad fick dig att välja Alicia Edelman?

För mig är det väldigt viktigt att få representera ett företag som jag är stolt över att få representera då jag vet att det kommer avspeglas i allt man gör. Från sekunden jag klev in genom dörren på kontoret till Alicia Edelman och blev bemött med det varmaste välkomnande så kände jag att jag hade kommit rätt. Det var den öppna, genuina och inbjudande atmosfären som bidrog till den goda magkänslan, en atmosfär som jag gärna ville vara en del av. När jag sedan fick en djupare inblick i Alicia Edelmans företagskultur och att jag delade deras vision så var valet självklart för mig.

Berätta något som kanske inte alla vet om dig?

Jag har under hela min uppväxt haft eget stall med hästar och tävlat framgångsrikt inom dressyr. Jag tog även emot unghästar för in-och tillridning, för vidareutbildning inom dressyr och hade hästar till försäljning.

Och till sist, hur skulle dina vänner beskriva dig?

Mina vänner skulle nog beskriva mig som en driven person, som älskar att planera in saker och gärna schemalägger allt in i minsta detalj. Utöver det så tror jag dom hade beskrivit mig som en ärlig och omhändertagande person.

MÄKLARFÖRETAGET ALICIA EDELMAN ANSTÄLLDE KVARTAL ETT FELICIA BÅNG LARSSON SOM SÄLJSTÖD I BOLAGET

Alicia Edelman förstärkte teamet genom att anställa Felicia Bång Larsson som säljstöd den 18 januari 2021. Felicia kommer närmast från butikskedjan Media Markt där hon arbetat som säljare och produktexpert inom vitvaror. Hon har dessförinnan arbetat inom service och besuttit ansvarstagande roller och har därför goda erfarenheter även inom dessa områden. Felicia har även en bakgrund som elitfotbollsspelare, har varit lagkapten och är van och förstår värdet av att jobba som ett team.

Felicia har följande utmärkelser bakom sig;

– ”Årets Solstråle”
– ”Personlig utmärkelse – Passion”

Vi ser att Felicia kommer komplettera oss mycket väl i sin nya roll på Alicia Edelman utifrån sin personlighet och den glädjespridare hon är men vi ser även med intresse fram emot att tillsammans med Felicia fortsätta vår utveckling i arbetet med en än effektivare struktur, höga interna service och laganda, något som garanterar Alicias fortsatta anställnings- och försäljningstillväxt på marknaden, säger Gisela Bruem Cedergren, VD på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri.”

Varför valde du att börja arbeta på Alicia Edelman?

Tack vare en medarbetare, Gustav Hjelmqvist, fick jag upp ögonen för mäklarbyrån Alicia Edelman där alla är väldigt framgångsrika och unga mäklare vilket inspirerade mig till att förhoppningsvis också kunna bli en toppmäklare i framtiden. Dessutom är jag en lagspelare i grunden och mitt första intryck efter första mötet var att det finns en härlig teamkänsla, samt att jag fick ett varmt och glatt mottagande. Redan snabbt inpå mitt möte med VD, Gisela Bruem Cedergren, samt Mikael Malmberg Lundh, fick jag också en klar och tydlig bild av Alicia Edelmans värdegrund och vision som jag tror väldigt starkt på och jag är enormt tacksam att jag har fått chansen att bli en del av detta grymma team på Alicia Edelman.

Kan du berätta någonting som alla kanske inte känner till om dig?

– Gått på college i USA
– Spelat fotboll sedan 7 års ålder och på elitnivå
– Har hoppat fallskärm

Jag är 21 år gammal och uppvuxen i Tyresö, mycket familjekär och har ett stort socialt umgänge. Min passion är träning, tävling, att resa och jag är en riktig hundälskare!

Slutligen – hur skulle dina vänner beskriva dig?

Mina vänner skulle beskriva mig som positiv, ansvarfull, serviceinriktad, målmedveten och samarbetsvillig lagspelare.

Sedan vill jag avslutningsvis säga att det är kul och inspirerande att dagligen få arbeta och samarbeta med ett gäng där teamkänslan alltid är på topp. Mina kollegor och våra framgångsrika mäklare motiverar mig och att få arbeta i ett nytänkande bolag som är under en ständig utveckling!

ALICIA EDELMAN FÖRSTÄRKTE UNDER KVARTAL ETT TEAMET MED FELICIA AHLQUIST SOM FASTIGHETSMÄKLARE I BOLAGET.

Felicia Ahlquist, Alicia Edelmans nya stjärna, etablerad inom mäklarbranschen sedan två år tillbaka började som fastighetsmäklare på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri den 18 januari 2021. Hon kommer närmast från Bjurfors Bromma och läste till fastighetsmäklare på Högskolan i Gävle fram till 2018. Efter avslutade studier flyttade Felicia till New York för att fortsätta studera business på college samt praktisera på en av Manhattans främsta mäklarkedjor, Douglas Elliman Real Estate.

Felicia har varit aktiv mäklare sedan nästan två år tillbaka och har mycket god erfarenhet och kompetens från sin tidigare tjänst som mäklare. Felicia har sedan tidigare även en bakgrund från främst sälj- och servicebranschen i Sverige och USA, New York. Något som präglar Felicia är att hon älskar högt tempo och utveckling!

Hur gick dina tankar inför valet att börja som mäklare hos Alicia Edelman?

För mig var det många känslor inblandade innan jag tog beslutet att byta mäklarföretag men från stunden jag klev in innanför dörren på Alicia Edelman kändesdet att beslutet var helt rätt. Det var ett så oerhört familjärt och varmt välkomnande från varenda kotte på företaget vilket kändes helt fantastiskt!

Alicia Edelman är ett mäklarföretag som både är nytänkande och ligger i framkant i många olika avseenden. Utöver det så finns en tydlig struktur och en tydlig tanke bakom alla roller i företaget, något som gör att jag som mäklare har alla grundstenar för att lyckas. Därför valde jag att hoppa på det här framgångståget. Därtill så kommer jag som sagt in i ett fantastiskt härligt gäng med kollegor som jag vet kommer göra den här resan ännu bättre och berikande på många sätt.

Felicias mål som fastighetsmäklare på Alicia Edelman är att bli en av de mest anlitade och rekommenderade mäklarna i Stockholmsområdet, specifikt i Vasastan. Felicia älskar att överträffa sina kunders förväntningar, knyta nya kontakter och bygga långsiktigt förtroendefulla relationer. Felicia gör aldrig något halvhjärtat och älskar att ta sig an nya utmaningar.

Något som utmärker Felicia i hennes arbete som mäklare är att hon är mycket lyhörd, alltid full av energi och lägger stor vikt vid detaljer, något som gör att hon alltid levererar det där lilla extra till kund.

”Vi ser att Felicia kompletterar vårt team väl med sin personlighet och tidigare erfarenheter från försäljning och fastighetsmäkleri. Det i kombination med Felicias höga vinnarinstinkt och drivkraft gör att vi med spänning ser fram emot att få se vad hon kommer att bidra med till teamet och bolaget. Jag välkomnar ännu en viktig nyckelspelare i vårt fortsatta arbete med att bygga både mäklarnas och Alicias varumärke och ta än fler marknadsandelar i Stockholm, säger Gisela Bruem Cedergren, VD på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri.”

Varför ska man välja dig Felicia som mäklare när man ska göra en bostadsaffär?

Vill man ha en resultatinriktad mäklare som alltid eftersträvar att göra sitt yttersta i alla lägen och överträffa dina förväntningar som kund så ska du välja mig. Jag är alltid glad, lyhörd för mina kunders behov och jobbar för att leverera en trygghet genom hela processen. Att förändra sin boendesituation är för många den största
affären i livet och mitt mål är att se till att kunden ska få den bästa tänkbara upplevelsen genom affären och vilja rekommendera mig vidare till sina nära och kära.

Berätta något som kanske inte alla vet om dig?

– Jag har bott, studerat och arbetat i New York på en av USA:s främsta mäklarkedjor, Douglas Elliman Real Estate.
– Elitsatsade och har tävlat i tennis under hela min uppväxt.
– Jag har genomfört Tough Viking.

Sedan är jag född och uppväxt ute på Ekerö, är en aktiv sportfantast där fotboll och tennis varit mina stora intressen. Blev framgångsrik i båda men landade i en helhjärtad satsning inom tennis, en elitsatsning och tävlade under ca 6 års tid tills en skada resulterade i att jag fick lägga racketen på hyllan. Idag går jag på gym och spelar tennis samt padel. Sedan umgås jag mycket med både vänner och familj och längtar tills man kan ut och resa igen och upptäcka nya platser!

Och till sist, hur skulle dina vänner beskriva dig?

Jag tror att mina vänner skulle beskriva mig som en alltid väldigt glad person med höga ambitioner och som aldrig gör något halvhjärtat. Att jag är omtänksam mot alla i min omgivning, älskar sociala sammanhang och ibland kan vara lite envis och definitivt inte ger mig i första taget.

ALICIA EDELMAN FASTIGHETSMÄKLERI ANSTÄLLER GUSTAV HJELMQVIST SOM MÄKLARKOORDINATOR

Mäklarföretaget Alicia Edelman anställer Gustav Hjelmqvist som mäklarkoordinator parallellt med studier till Fastighetsmäklare (120 hp) via Företagsekonomiska institutet (FEI). Gustav kommer närmast från utbildningsföretaget Thoréngruppen AB där han arbetet som etablerings- och marknadsansvarig projektledare för samtliga nystartade skolor i Sverige.

 

Alicia Edelman har nöjet att presentera vårt nya stjärnskott Gustav Hjelmqvist som börjar idag den 15 september 2020. Inledningsvis är Gustavs roll att arbeta som mäklarkoordinator under sina studier till fastighetsmäklare genom FEI (Företags Ekonomiska Institutet.)

Gustav kommer närmast från Thoréngruppen där han arbetat i 3,5 år som etablerings- och marknadsansvarig projektledare för samtliga nystartade skolor i Sverige. Under dessa år har han mött olika utmaningar såsom att starta upp ett projekt med helt obefintliga lokaler till ometablering av skolor framtill att fylla dessa med framtidens entreprenörer. Med erfarenhet från att själv ha studerat inom Thoréngruppen har Gustav satt sin prägel på de enskilda projektens marknadsföring. Gustav har totalt etablerat 4 skolor under sina år på Thoréngruppen.

Vi har tillsammans beslutat att Gustav kommer att arbeta som mäklarkoordinator under studietiden. Allt för att få förståelse och kunskap om samtliga moment inom försäljningsprocessen samt praktik innan han kliver ut som Fastighetsmäklare.
En röd tråd genom Gustavs karriär är hans ständiga strävan efter utmaningar på arbetsplatser där han kan få utlopp för hela sin potential och finna passion i och för det han gör. Gustavs mål är att rusta sig genom studier och praktiskt arbete inför licensering 2022 som fastighetsmäklare.

”Vi ser Gustav som en mycket stark och energifylld lagspelare som kompletterar vårt väl sammansatta team. Gustav kommer också in med stor erfarenhet från projektledning, etablering och marknadsföring, vilket utökar vår gemensamma kompetens inom bolaget. Vi ser fram emot att få följa Gustavs utveckling från mäklarkoordinator till framgångsrik mäklare och Gustav kommer med sin målmedvetenhet, karisma och höga sociala kompetens ta Stockholmsmarknaden med storm säger Gisela Bruem Cedergren, VD på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri.”

Gustav Hjelmqvist, Alicia Edelman Fastighetsmäkleri

Vad fick dig att välja Alicia Edelman?

Två av ägarna, Sara Johansson och Markus Ljungdal har jag känt sen länge. Att få följa deras och Fredrik Flodins resa, se deras drivkraft från start till att bygga upp en mäklarbyrå i den redan tuffa konkurrensen har länge inspirerat mig. Jag ser en byrå med ett häftigt och annorlunda ”outside the box” tänk, ett grymt team och en värdegrund som jag finner mig i med belåtenhet. Alicias utmärkelser som mest rekommenderade, bästa mäklare och högst kundnöjdhet gjorde valet enkelt. Men allt började med att min vän Julia Larsson som jag flitigt följt sedan start på byrån, utryckte att jag skulle passa in i gänget och som mäklare. Så, snabba puckar, ett fantastiskt första möte med VD, Gisela Bruem Cedergren, sedan var allt i gång och möte nummer två med ägaren Fredrik satte pricken över i:et!

Alicia Edelman är i min uppfattning en familjär, hårt arbetande och spännande mäklarbyrå att jobba på. Jag kände redan efter första mötet att wow, vilket företag och vilken stöttning från hela teamet. Det föll mig verkligen i smaken. Ett starkt och härligt team med extremt mycket ”grit.” Jag är väldigt tacksam över att få vara med och bidra med mina erfarenheter och kunskaper på resan till att bli Sveriges bästa mäklarbyrå och då menar jag på alla sätt och vis.

Berätta något som kanske inte alla vet om dig?

För utomstående är detta kanske sjukt men (för mina vänner är det värsta tiden) jag är helt galen i julen och jag börjar tagga och komma in i stämning redan i september/oktober! Julen tar ju slut på Juldagen så varför inte mysa och njuta i månader innan?

Jag är även musikkompositör och spenderar en hel del tid vid pianot och gitarren.

Många av mina lediga timmar spenderas gärna i skogen och naturen. Här har ni en riktig skogsmulle! Kanske är det ända fina med hösten… att få plocka tonvis med kantareller!

Från att jag var cirka åtta år tills jag fyllde femton år var min högsta dröm att bli mjölkbonde men kom på där under moppe-tiden och de föräldrafria festerna att det kanske inte är meningen med livet att kon är ens bästa vän.

Och till sist, hur skulle dina vänner beskriva dig?

Jag skulle nog beskrivas som en väldigt social och tillitsfull person. Ansvarstagande och alltid med målet att göra det jag gör med 110 procent glädje och passion. Ser alltid lösningar genom, runt och förbi problemet så väl på jobbet som privat.

Mäklarföretaget Alicia Edelman anställer Felicia-Linn Andersen som ny mäklarkoordinator i bolaget.

Felicia kommer närmast från en tjänst inom förvaltning och har sedan tidigare en fastighetsmäklarutbildning från Högskolan i Gävle.

Alicia Edelman presenterar Felicia-Linn Andersen som ny mäklarkoordinator. Felicia tillträder sin nya tjänst den 11 augusti 2020 och kommer bidra med en stor erfarenhet och kunskap från fastighetsbranschen i allmänhet och mäklarbranschen i synnerhet. Hon har bland annat fem års erfarenhet från olika roller inom fastighetsbranschen och kommer närmast från en tjänst som förvaltare på ett fastighetsbolag. Tidigare har hon även arbetat som fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling och har en fastighetsmäklarutbildning från Högskolan i Gävle i ryggen.

”Vi ser att Felicia-Linn kommer komplettera oss mycket väl i sin nya roll på Alicia Edelman utifrån sin bakgrund och ser med intresse fram emot att tillsammans med Felicia-Linn fortsätta vår utveckling av struktur, effektivitet och intern service för att skapa balans och en hållbar arbetsmiljö för såväl koordinatorer som mäklare, något som garanterar Alicias fortsatta anställnings- och försäljningstillväxt på marknaden, säger Gisela Bruem Cedergren, VD på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri.”

Varför valde du att börja arbeta på Alicia Edelman?

Alicia Edelman är ett modernt bolag som består av duktiga mäklare och som alltid strävar framåt. Därför känns det otroligt kul och spännande att få vara en del av ett så målmedvetet företag som har ett nytt synsätt och utmanar de mer traditionella mäklerierna i Stockholm. Dessutom känns det som ett fantastiskt team och jag tror att jag verkligen kommer att trivas här.

Hur känns det att komma tillbaka till mäklarvärlden?

Det känns kul – mäklarvärlden har alltid legat mig varmt om hjärtat och jag har aldrig riktigt släppt det helt då jag har vänner och familj som är verksamma på olika mäklarföretag runtom i landet. Det är en väldigt rolig bransch och jag har saknat den så det känns bra att komma tillbaka igen.

Kan du berätta någonting som alla kanske inte känner till om dig?

– Jag har bott och jobbat i Dubai och Abu Dhabi

– Jag har tävlat i hästhoppning

– Gillar att tävla i frågesport och mitt favoritprogram är På spåret

Jag är 26 år gammal och uppvuxen i Järfälla. Under våren flyttade jag tillbaka till Stockholm med min ettåriga dotter Molly efter en tid nere i Linköping.

Slutligen – hur skulle dina vänner beskriva dig?

Mina vänner skulle förmodligen beskriva mig som en social, omtänksam och mycket familjekär människa. Målmedveten, fylld av energi och med lite skinn på näsan.

Avslutningsvis vill jag säga att jag ser fram emot att arbeta med mina nya kollegor och Alicia Edelman Fastighetsmäkleri.