26 August, 2019 - Rekrytering
Julia Larsson, Ny Fastighetsmäklare på Alicia Edelman
Mäklarföretaget Alicia Edelman Fastighetsmäkleri förstärker nu teamet och anställer Julia Larsson som ny Fastighetsmäklare i bolaget. Julia kommer närmast från KTH och en Examen i Fastighetsutveckling med fastighetsförmedling (Teknologikandidat 180p).

Vi har nöjet att presentera Julia Larsson, Alicia Edelmans nya stjärnskott som började sin anställning som fastighetsmäklare på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri den 14 augusti 2019. Julia kommer närmast från studier till fastighetsmäklare på KTH med examen i Fastighetsutveckling med fastighetsförmedling.

Julia har sedan tidigare kompetens och erfarenhet från försäkringsrådgivning på Folksam med betyget 5/5 i service och engagemang från sina kunder som försäkringsrådgivare. Julia fortsatte under sina studier på KTH sin anställning hos Folksam och har även sedan 2017 praktiserat och jobbat hos en branschkollega inom mäkleri på orterna Stockholm och Örebro. Julia har även under studietiden haft projektanställning på Werkstaden Fastigheter där hon analyserade det svenska beståndet av bostadsrättsföreningar.

Julias examensarbete på KTH handlade om inlåsningseffekter på bostadsmarknaden till följd av amorteringskrav och vinstskatt.

Hur gick dina tankar inför valet att börja som mäklare hos Alicia Edelman?

- Mitt beslut landade i att jag såg som en fördel att få börja i ett bolag med Stockholms mäklarelit, ett bolag som är relativt nystartat, har högt uppsatta mål och ett team med en otroligt stark energi och högt driv. Dessutom vill jag få vara med på denna resa, ett lärande i att bygga något nytt, något unikt inom mäklarbranschen i ett mindre företag, där idé till verklighet inte ligger flera steg bort, vi gör det tillsammans och vi skapar något fantastiskt!

Julia har högt egna satta mål som fastighetsmäklare på Alicia Edelman och fokus ligger initialt på att få etablera sig inom sitt fokusområde, bygga och stärka sitt personliga varumärke, sina marknadsandelar och bli en högpresterande mäklare.

Julia beskriver att det var en självklarhet att välja Alicia Edelman som bolag med dess målbild om att bli den främsta mäklarfirman, deras redan starka företagskultur och värdegrund samt smarta arbetssätt för att långsiktigt hålla i yrket. Gemensamma nämnare är hennes passion för service, att leverera bästa tänkbara upplevelse och affär samt att alltid upplevas ”Top of mind” hos kunderna, något som harmonierar med Alicia Edelman.

Julia Larsson, Alicia Edelman Fastighetsmäkleri

Varför ska man välja dig Julia som mäklare när man ska göra en bostadsaffär?

- Jag brinner för yrket och vill leverera bästa tänkbara process och affär för att överträffa kundens förväntningar. Min energi och mitt driv är två av mina största tillgångar men jag är också tillgänglig, flexibel, lösningsfokuserad och alltid påläst för jag är genuint intresserad av bostäder. Min filosofi är att om man jobbar med något som man brinner och har passion för och tycker är det roligaste som finns, då kan det inte bli annat än bra och det kommer mina kunder att märka!

- Jag är en tävlingsmänniska med ett driv utöver det vanliga. För mig är det viktigt att finnas tillgänglig igenom hela uppdraget och ha en nära kontakt med mina kunder. Min största drivkraft är att göra mina kunder nöjda och överträffa deras förväntningar, därför ska man välja mig som mäklare.

Vi på Alicia Edelman ser det som viktigt att bygga en organisation där etablerade, nyexaminerade och studerande mäklare möts och utvecklas i vardagen, här kompletterar Julia oss. Något vi ser mycket positivt på är att Julia kommer in med kunskap och erfarenhet från försäkringsbranschen samt ett starkt intresse för just bostäder/fastighetsbranschen. Vi ser med spänning fram emot att tillsammans med Julia som en av våra förebilder och nyckelpersoner fortsätta bygga organisation och exekvera på vår expansionsplan för Alicias fortsatta tillväxt, säger Gisela Bruem Cedergren, VD på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri.

Julia, berätta något som kanske inte alla vet om dig?

- Jag har ett USM-guld i Trupp gymnastik.

- Framröstad som den elev som spred mest glädje på skolan i USA med utnämningen ”Most likely to brighten your day!”

- Löpare, sprang senast Marathon 2019.

…och hur skulle dina vänner beskriva dig?

- Att jag alltid är fylld av energi, en riktig glädjespridare, gillar utmaningar och är mycket målmedveten men alltid ödmjuk!

Tack Julia. Varmt välkommen! / Alicia

Dela
ae ae ae