7 May, 2021 - Rekrytering
ALICIA EDELMAN FASTIGHETSMÄKLERI ANSTÄLLER EVELINN ÅKERMAN SOM SÄLJSTÖD.

Mäklarföretaget Alicia Edelman anställer Evelinn Åkerman som säljstöd samtidigt som hon parallellt studerar till fastighetsmäklare via FEI. Evelinn kommer närmast från hotell och turismnäringen där hon arbetat i sammanlagt 7 år.

Alicia Edelman har nöjet att presentera ännu en ny talang, Evelinn Åkerman som började sin anställning den 15 april 2021. Inledningsvis kommer Evelinn att arbeta som säljstöd under Mikael Malmberg Lundh (Försäljningschef) samtidigt som hon studerar till fastighetsmäklare via FEI (Företagsekonomiska Institutet). Efter avslutade studier kommer Evelinn att övergå till tjänst som Fastighetsmäklare inom Alicia Edelman.

Evelinn kommer närmast från femstjärniga Bank hotell och dessförinnan från SAS. Hon besitter en gedigen erfarenhet i att ta hand om kunder och erbjuda en hög professionell service, något hon ser fram emot att få nyttja både i sin roll som säljstöd och sedan som mäklare.  Evelinn ser det som en stor fördel att under studietiden få verka som säljstöd och att praktiskt få arbeta nära mäklarna för att få en större förståelse för yrket och hantverket. Målet är att börja som mäklare i november 2022 efter avslutad utbildning via FEI och hennes långsiktiga mål är att bli en av de främsta mäklarna med högst kundnöjdhet inom Stockholms län.

”Evelinn kommer in med stor erfarenhet från att ha jobbat på hög nivå med professionell service, bland annat i roller såsom flygvärdinna på SAS och på akutmottagning under pågående pandemi. Evelinn är som person lugn och har en stark mental styrka och kommer med sina erfarenheter bli en värdefull resurs för teamet och i rollen både som säljstöd och framtida fastighetsmäklare, säger Gisela Bruem Cedergren, VD på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri.”

Vad fick dig att välja Alicia Edelman?

För mig är det väldigt viktigt att få representera ett företag som jag är stolt över att få representera då jag vet att det kommer avspeglas i allt man gör. Från sekunden jag klev in genom dörren på kontoret till Alicia Edelman och blev bemött med det varmaste välkomnande så kände jag att jag hade kommit rätt. Det var den öppna, genuina och inbjudande atmosfären som bidrog till den goda magkänslan, en atmosfär som jag gärna ville vara en del av. När jag sedan fick en djupare inblick i Alicia Edelmans företagskultur och att jag delade deras vision så var valet självklart för mig.

Berätta något som kanske inte alla vet om dig?

Jag har under hela min uppväxt haft eget stall med hästar och tävlat framgångsrikt inom dressyr. Jag tog även emot unghästar för in-och tillridning, för vidareutbildning inom dressyr och hade hästar till försäljning.

Och till sist, hur skulle dina vänner beskriva dig?

Mina vänner skulle nog beskriva mig som en driven person, som älskar att planera in saker och gärna schemalägger allt in i minsta detalj. Utöver det så tror jag dom hade beskrivit mig som en ärlig och omhändertagande person.

Dela
ae ae ae