15 April, 2020 - Rekrytering
ALICIA EDELMAN FASTIGHETSMÄKLERI ANSTÄLLER LINE OLSSON SOM MÄKLARKOORDINATOR
Mäklarföretaget Alicia Edelman anställer Line Olsson som mäklarkoordinator efter avslutad utbildning som Fastighetsmäklare. Line kommer närmast från ett bostadsutvecklingsbolag där hon arbetet som VD-assistent samtidigt som hon parallellt har studerat till Fastighetsmäklare via FEI (Företagsekonomiska institutet).

Alicia Edelman har nöjet att presentera vår nya talang Line Olsson som började den 7 april 2020. Inledningsvis är Lines roll att arbeta som mäklarkoordinator tillsammans med Mikael Lundh och Rikard Andersson fram till årsskiftet då hon tillträder som Fastighetsmäklare.

Line kommer närmast från ett bostadsutvecklingsföretag där hon arbetat i två år varav de senaste 1,5 åren som VD-assistent parallellt med utbildningen till Fastighetsmäklare. Line har tidigare arbetet som kock på restaurang Riche och har även tillsammans med branschkollegor etablerat en av Stockholm populäraste krogar där hon var personalansvarig för delar av verksamheten.

Utifrån Lines önskan har vi tillsammans beslutat att Line under 2020 kommer att arbeta som mäklarkoordinator. Allt för att få förståelse och kunskap om samtliga moment inom försäljningsprocessen samt sin praktik innan hon kliver ut som Fastighetsmäklare. Line understryker själv att ett starkt mäkleri inte är någonting utan ett bra Backoffice.

En röd tråd genom Lines karriär är hennes genuint höga serviceförmåga och sociala kompetens. Något som uppmärksammats av många och var en av anledningarna till att hon sedermera blev headhuntad till bostadsutvecklingsföretaget som Mood Manager och därefter VD-assistent.

Lines mål är att under 2020 rusta sig för att ta steget ut som Fastighetsmäklare efter årsskiftet. Då kommer allt att handla om att bygga och utveckla hennes personliga varumärke, ta marknadsandelar och positionera sig som en av de främsta mest rekommenderade mäklarna i Stockholms län.

Line Olsson, Alicia Edelman Fastighetsmäkleri

”Vi ser Line som en mycket stark lagspelare som kompletterar vårt väl sammansatta team och hon kommer också in med stor erfarenhet från bostadsutvecklingsbranschen, vilket utökar vår gemensamma kompetens inom bolaget. Vi ser fram emot att få följa Lines utveckling från mäklarkoordinator till framgångsrik mäklare och Line kommer med sin utmärkande målmedvetenhet och karisma ta Stockholmsmarknaden med storm säger Gisela Bruem Cedergren, VD på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri.”

Vad fick dig att välja Alicia Edelman?

Jag träffade på Fredrik Flodin, en av delägarna, under tiden jag studerade. Han berättade då att han precis öppnat en mäklarbyrå tillsammans med två gamla kollegor och sa då att jag kunde höra av mig när jag var klar. Så när tiden var inne att äntligen få ta klivet, så hörde jag av mig till honom och Alicia Edelman.

Att få arbeta tillsammans med ett genuint gäng som alltid pushar och stöttar varandra ger mig en motivation som inte går att ta för given i en prestigeberoende bransch som denna. Alicias värdegrund TEAMS beskriver uppriktigt atmosfären i våran vardag tillsammans. Tillit, Erfarenhet, Affärsmässighet, Mod och Samarbete.

Sedan blev jag snabbt införstådd med att de är Stockholms bästa och mest rekommenderade mäklare och då var valet självklart. Att få bli en del av det teamet samt att få bidra i i bolagets utvecklingsresa ska bli så otroligt spännande!

Vad är det som kommer göra dig till en bra mäklare?

Jag tror mig veta att den genuint höga serviceförmåga och sociala kompetens som jag har uppmärksammats för är en fördel i kundrelationerna. Sedan faller det sig naturligt för mig att arbeta systematiskt, aktivt och resultat- och framåtinriktat i allt jag tar mig för. Det tror jag kommer skapa tillit och trygghet hos mina kunder i försäljningsprocessen.

Sedan är jag en person som gillar att leva i ett högt tempo, ha många bollar i luften och att ständigt utmana mig själv mot nya mål. Något som enligt min uppfattning beskriver mäklarens vardag väldigt bra.

Och till sist, hur skulle dina vänner beskriva dig?

Line tar upp telefonen och citerar sin väninna Evelinas sms som hon fick i morse;

”Vilka egenskaper du har, menar du? Jag skulle snarare säga, vilka har du inte? Du är disciplinerad, ambitiös, ansvarsfull, samarbetsvillig, prestigelös, entusiastisk, EFFEKTIV, organiserad, eftertänksam, innovativ, målinriktad, noggrann, strukturerad, tålmodig osv. osv. osv.

Den egenskapen du inte besitter, som nog är din största nackdel är att du inte har ett stopp. ”Ända in i kaklet”… vilket förmodligen kommer bli din död.”

Dela
ae ae ae