22 June, 2021 - Rekrytering
ALICIA EDELMAN FÖRSTÄRKER TEAMET MED CLARA FREDRIKSSON SOM SÄLJSTÖD I BOLAGET.

Mäklarföretaget Alicia Edelman förstärker teamet och anställer Clara Fredriksson som säljstöd i bolaget. Clara kommer närmast från Residence Christie´s.

Alicia Edelman förstärker teamet genom att anställa Clara Fredriksson som mäklarkoordinator med start den 14 juni 2021. Clara Fredriksson kommer närmast från mäklarbyrån Residence Christie´s där hon under sina 2,5 år samlat sig god erfarenhet av allt vad branschen har att erbjuda. Dessförinnan har Clara arbetat som visningsvärd på Bjurfors i Huddinge.

Varför valde du att börja arbeta på Alicia Edelman?

Då jag sedan många år tillbaka drömt om att jobba som fastighetsmäklare samt har ett genuint intresse för branschen har jag under en tid följt Alicia Edelman samt många av dess framgångsrika mäklare på Instagram. Där har jag dagligen inspireras av de driv och den starka teamkänsla som både företaget och mäklarna utstrålar. Efter ett givande och inspirerande möte med en av mina nuvarande kollegor Amanda Treutiger, fick jag bekräftat att det enorma driv och unika gemenskap som syns utåt, verkligen stämmer överens med det verkliga klimatet på Alicia Edelman. Personligen drivs jag även av att få arbeta med likasinnade och framgångsrika unga mäklare samt att bolagets professionella arbetssätt verkligen är något man vill vara en del av.

Kan du berätta något som alla kanske inte känner till om dig?

  • Jag har ett stort intresse för inredning och älskar att få använda min kreativ sida
  • Jag har tränat karate och tävlat i fight

Hur skulle dina vänner beskriva dig?

Mina vänner skulle beskriva mig som en ambitiös och spontan tjej som alltid ställer upp. Även som en ödmjuk person som prioriterar andra före mig själv.

Dela
ae ae ae