8 December, 2021 - Rekrytering
Alicia Edelman förstärker teamet med Fredrik Brunned

Varför valde du att börja jobba på Alicia Edelman?

Efter första mötet med delägaren Fredrik Flodin märkte jag att Alicia Edelman verkligen är mäklarföretaget som är i framkanten i många olika avseenden i branschen. Utöver det så finns en tydlig tanke och struktur bakom alla roller i företaget, något som gör att jag som mäklare har alla grundstenar för att lyckas. En annan faktor varför jag valde denna fantastiska arbetsplats var för att jag ser det som en stor fördel att få arbeta med likasinnade personer, mäklare med samma mål som mig, att bli bäst på det jag gör.

Då Alicia Edelman är relativt nya i branschen känns det otroligt kul att få följa med på denna expansiva resa tillsammans med teamet och bidra med det jag kan för att vi ska behålla platsen som den främsta mäklarbyrån i branschen.

”Fredrik är en kille vi sett i vår tidigare lokal när han studerade i samma klass som Rikard hos oss. Han har hunnit mäkla i cirka ett år nu och jag är säker på att vi kommer kunna ge honom rätt förutsättningar att bli en än bättre mäklare. Trots sin ringa ålder har han en stor livserfarenhet och mognad vilket genomsyrar hans personlighet. Det ska bli mycket spännande att se Fredriks utveckling och resa hos oss på Alicia Edelman, säger Mikael Malmberg Lundh, Försäljningschef på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri.”

Fredrik Brunned, Alicia Edelman Fastighetsmäkleri

Varför ska man välja dig Fredrik som mäklare när man ska göra en bostadsaffär?

Redan efter första säljrekordet som liten visste jag att detta är vad jag ska hålla på med. För att du som kund ska få den bästa förutsättningen för en lyckad bostadsförsäljning krävs det en djup förståelse för just din boendesituation. Jag som mäklare lämnar aldrig något åt slumpen, utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för just din försäljning vilket kommer visas på slutpriset. För mig är nämligen era önskemål och trygghet det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera mig till andra, har jag nått mitt mål. Därför arbetar jag med din bostad tills du är 100 % nöjd. Anlitar du mig som din mäklare kan jag garantera ett driv och en målmedvetenhet som är svår att hitta någon annanstans.

Och till sist, hur skulle dina vänner beskriva dig?

Jag tror att mina vänner skulle beskriva mig som en person med mycket energi och väldigt social. Någon som är omtänksam aldrig tackar nej till nya utmaningar.

Tack och stort lycka till.

Dela
ae ae ae