15 June, 2021 - Rekrytering
ALICIA EDELMAN FÖRSTÄRKER TEAMET MED NICKLAS KLING SOM FASTIGHETSMÄKLARE I BOLAGET.

Mäklarföretaget Alicia Edelman förstärker teamet och anställer Nicklas Kling som ny fastighetsmäklare i bolaget. Nicklas kommer närmast från Gävle Högskola där han läst till fastighetsmäklare.

Vi har nöjet att presentera Nicklas Kling, Alicia Edelmans nya stjärnskott som började sin anställning som fastighetsmäklare på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri den 7 juni 2021. Nicklas kommer närmast från Gävle Högskola och studier till fastighetsmäklare och filosofie kandidatexamen på 180 hp.

Nicklas har sedan tidigare kompetens och erfarenhet från försäljning. Han har arbetat på SOVA med att sälja sängar samt arbetat på Elgiganten parallellt med studierna i Gävle.

Nicklas examensarbete handlade om Emotionell Intelligens och om det finns några kopplingar mellan just EI och framgång som Fastighetsmäklare.

 

Hur gick dina tankar inför valet att börja som mäklare hos Alicia Edelman?

Jag var noga i mitt val av arbetsplats då jag vet vilken viktig betydelse det kommer att ha för min framtida karriär som fastighetsmäklare. Jag gick på många möten med olika kontor och företag och när jag tog mitt första möte med Alicia Edelman så kändes det helt rätt direkt. Jag kollade väldigt mycket på hur det gått för tidigare nyexaminerade som börjat på företaget och för dem har det ju gått väldigt bra. Det var för mig en bra indikator på att de är väldigt duktiga på att lära upp nya fastighetsmäklare.

Alicia Edelman är ett företag som ligger i framkant och är nytänkande i många olika avseenden. De har en noga genomtänkt struktur på företaget där dem fördelat rätt kompetens på rätt plats vilket har lett till att företaget nått framgång så snabbt som de har. Detta ledde till att jag ville bli en del av Alicia Edelman samt på grund av att det finns så många högpresterande mäklare på kontoret som man kommer kunna lära sig av. Detta som nämnts ovan med kombinationen av att det är en sån härlig stämning på kontoret och att man kan ha kul tillsammans är något som jag tycker är viktigt.

Nicklas mål som fastighetsmäklare är att bli bäst i Sverige på att bygga relationer vilket innebär att fina rekommendationer är det som han tror kommer bli helt avgörande för att uppnå detta. Därför ställer Nicklas oerhört höga krav på sig själv för att kunna ge kunderna den absolut bästa servicen samt att genomgående hålla en väldigt hög kvalité under hela processen.

Nicklas som person är väldigt positiv, strukturerad och glad och som ser det bästa i saker och ting.

”Vi ser att Nicklas kompletterar vårt team väl, har höga ambitioner och mål och som nyexaminerad mäklare är hans tidigare erfarenheter från försäljning en stor fördel. Det ska bli spännande att få följa hans utveckling och karriär mot att bli ännu en högpresterande mäklare hos oss och i Stockholm.

Alltså ännu en viktig nyckelspelare som genom sitt yrkeshantverk och sin förmåga till leverans kommer bidra till att vi tar än fler marknadsandelar och stärker varumärket i Stockholm, säger Gisela Bruem Cedergren, VD på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri.”

 

Varför ska man välja dig Nicklas som mäklare när man ska göra en bostadsaffär?

Vill man ha en resultatinriktad mäklare som alltid eftersträvar att göra sitt yttersta i alla lägen och överträffa dina förväntningar som kund så ska du välja mig. Jag är alltid glad, lyhörd för mina kunders behov och jobbar för att leverera en trygghet genom hela processen. Att förändra sin boendesituation är för många den största affären i livet och mitt mål är att se till att kunden ska få den bästa tänkbara upplevelsen genom affären och vilja rekommendera mig vidare till sina nära och kära.

 

Berätta något som kanske inte alla vet om dig?

  • Finalist Årets Mäklarstudent 2020.
  • Elitsatsat och tävlat i fotboll under flera år.
  • Mediterat 365 dagar i rad.

Sedan är jag född och uppväxt i Knivsta med min mamma, pappa, lillebror och två katter.

 

Och till sist, hur skulle dina vänner beskriva dig?

Jag tror mina vänner skulle beskriva mig som en väldigt positiv person med höga ambitioner som inte är rädd för att sikta högt i livet. Att jag är en glädjespridare som är mån om människorna runt omkring mig samt att jag ständigt vill utvecklas.

Dela
ae ae ae