1 November, 2021 - Rekrytering
ALICIA EDELMAN FÖRSTÄRKER TEAMET MED PONTUS SPELMANS

Varför valde du att börja jobba på Alicia Edelman:

För mig var det en självklarhet! Att få bli en del av detta fantastiska team av högpresterande människor som driver branschen framåt, det är inget man tackar nej till! Jag ser det som en stor fördel att få arbeta med likasinnade samt att få vara en del av Alicias resa framåt.

Alicia Edelman är ett mäklarföretag som är relativt nytt och har redan tagit branschen med storm! En företagskultur och ett nytänkande som verkligen stimulerar mig. Alla på Alicia har högt uppsatta mål och ett driv som jag blir riktigt imponerad av. Denna resa vill jag tillsammans med teamet på Alicia vara med på och bidra till med det jag kan för att vi ska behålla platsen som den främsta mäklarbyrån i branschen.

Pontus mål som fastighetsmäklare på Alicia Edelman är att bygga och stärka sitt personliga varumärke, sina markandandelar och självklart bli en högpresterande mäklare. Fokus ligger på att bli störst i sitt fokusområde samt bli en av de mest anlitade och rekommenderade mäklarna i Stockholmsområdet.

Något som utmärker Pontus i sitt arbete som mäklare är att han är full av energi, glädje och noggrannhet! Pontus arbetar helhjärtat med din bostad som det vore hans egen. Han lägger även stor vikt i att skapa en god långsiktig relation med sina kunder samt är en tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna.

”Pontus kompletterar teamet med sin tidigare bakgrund och erfarenhet som mäklare och partner i branschen. Sedan kommer även hans personlighet, drivkraft och motivationsfaktorer bidra till att utveckla den laganda vi har än mer inom bolaget. Pontus är vår första externa partner och vi är så glada att få ha honom i vårt team. Vi känner tydligt att han kommer bidra till att bygga sitt, kollegornas och Alicias varumärke än starkare och tillsammans kommer vi att ta hem än fler marknadsandelar i Stockholm. Välkommen Pontus, säger Gisela Bruem Cedergren, VD på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri.”

 

Varför ska man välja dig Pontus som mäklare när man ska göra en bostadsaffär?

Jag brinner verkligen för hantverket mäkleri! Mina prioriteringar är att överträffa mina kunders förväntningar genom att jag skräddarsyr upplägget utifrån kundens önskemål och behov samt att jag är tillgänglig under hela processen, viktigt. Sedan sprider och förmedlar jag energi och glädje samt är noggrann och skapar trygghet genom hela processen när jag tar hand om just din bostadsförsäljning. Som jag alltid säger till mina kunder: Vi gör det här tillsammans och jag slutar inte jobba förens du är nöjd som kund!

 

Berätta något som kanske inte alla vet om dig?

  • Elitsatsat och tävlat i dans och har flertalet SM, EM och VM-guld i bagaget i danserna Boogie Woogie samt Lindy Hop.
  • Uppväxt på en bondgård i Dalarna. Plockade ägg och släppte ut djuren i hagen innan jag gick till skolan som liten.

 

Och till sist, hur skulle dina vänner beskriva dig?

Jag tror att mina vänner skulle beskriva mig som en person med mycket energi och väldigt social. En tävlingsmänniska som aldrig ger upp, är omtänksam och som bryr sig mycket om sin omgivning.

Dela
ae ae ae