15 June, 2021 - Rekrytering
ALICIA EDELMAN FÖRSTÄRKER TEAMET MED SIMON ENGMAN SOM FASTIGHETSMÄKLARE I BOLAGET.

Mäklarföretaget Alicia Edelman förstärker teamet och anställer Simon Engman som ny fastighetsmäklare i bolaget. Simon kommer närmast från Karlstads Universitet där han läst till fastighetsmäklare.

Vi har nöjet att presentera Simon Engman, Alicia Edelmans nya stjärnskott som började sin anställning som fastighetsmäklare på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri den 31 maj 2021. Simon kommer närmast från studier till fastighetsmäklare med filosofie ekonomikandidat på Karlstads Universitet på 180 hp.

Simon har sedan tidigare kompetens och erfarenhet från telefonförsäljning och från att vara brevbärare i Bromma. Likväl som för en brevbärare ser han att det är viktigt att som mäklare lära sig sitt fokusområde väl. Simon har sin bakgrund i Stockholm och besitter mycket god lokalkännedom och har ett brett nätverk.

Simons examensarbete och fördjupning av utbildningen handlade om fastighetsvärdering av skogsfastigheter vilket har gett honom mycket erfarenhet kring hur marknaden kan förändras och viktiga aspekter kring fastigheter överlag.

 

Hur gick dina tankar inför valet att börja som mäklare hos Alicia Edelman?

Försäljningschef Mikael Malmberg Lundh känner jag sen många år tillbaka och har via honom följt Alicia Edelmans framgångsresa på avstånd under mina år som mäklarstudent. Att ha fått se hur detta kontor med så stor drivkraft, extremt duktig ledning och mäklare lyckats bygga upp ett så framgångsrikt kontor på så kort tid där konkurrensen är som störst har inspirerat mig otroligt mycket.

Alicia Edelman är ett mäklarföretag som ligger i framkant i många olika avseenden och är väldigt nytänkande när det kommer till hur de arbetar. Dessutom arbetar de med en tydlig struktur samt en tydlig tanke bakom samtliga roller i företaget, något som ger mig som mäklare en trygghet och alla fundament som krävs för att lyckas.

Efter ett superbra första möte med Mikael fick jag ett otroligt bra första intryck och så fortsatte det även i de två senare mötena med VD, Gisela Bruem Cedergren och delägare Fredrik Flodin som satte pricken över i:et. Min uppfattning är att Alicia Edelman är ett familjärt, hårt arbetande och spännande kontor att arbeta på och där man får stor stöttning av hela teamet. Därför valde jag att hoppa på det här framgångståget och hjälpa bolaget nå nya höjder.

”Vi ser att Simon kompletterar vårt team väl med sin trygga, lugna personlighet och vilja av stål. Som nyexaminerad mäklare är hans tidigare erfarenheter från telefonförsäljning en stor fördel och det ska bli spännande att få följa Simon i hans utveckling och framtida karriär mot att bli ännu en högpresterande mäklare hos oss och i Stockholm.

Ännu en viktig nyckelspelare är anställd som kommer bidra till att vi tar än fler marknadsandelar i Stockholm och stärker allas våra varumärken, säger Gisela Bruem Cedergren, VD på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri.”

 

Varför ska man välja dig Simon som mäklare när man ska göra en bostadsaffär?

Vill man ha en resultatinriktad mäklare som alltid eftersträvar att göra sitt absolut yttersta i alla lägen och som kommer överträffa dina förväntningar som kund så ska du välja mig. Jag skulle beskriva mig själv som en tävlingsmänniska som gör allt i min makt för att nå de bästa resultaten. Sedan drivs jag av att bygga långsiktiga relationer och att leverera med proffessionalitet och kvalité . Som person är jag social, trygg, lyhörd och har lätt till skratt. Att förändra sin boendesituation är för många den största affären i livet och med mig som mäklare och vägledare kommer ni känna er trygga genom hela processen!

 

Berätta något som kanske inte alla vet om dig?

  • Jag har varit skådespelare i två filmer
  • Besökt 30 länder
  • Jag har tio syskon (8 bonus, 1 halv, 1 hel)

Född i Göteborg men uppväxt i Stockholm då jag bott här sedan jag var tre år. Sedan har jag även förmånen att få spenderatmycket tid i dalarna då min mor är bosatt där.

 

Och till sist, hur skulle dina vänner beskriva dig?

Mina vänner skulle beskriva mig som en social, omtänksam och glad person som alltid fokuserar på det positiva. Utöver det tror jag dom skulle säga att jag har höga ambitioner och mål som jag strävar hårt för att uppnå.

Dela
ae ae ae