9 December, 2019 - Rekrytering
Alicia Edelman förstärker teamet och anställer Amanda Treutiger som Fastighetsmäklare i bolaget.
Amanda Treutiger, Alicia Edelmans nya stigande stjärna och mäklarinfluencer ”@Treutiger” började som fastighetsmäklare på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri den 13 november 2019. Amanda kommer närmast från Edward & Partners och läste till fastighetsmäklare på HIG (Högskolan i Gävle) fram till 2018. Väl tillbaka i Stockholm fortsatte Amanda sina studier (ekonomiekandidat) fram till våren 2019 parallellt med sitt heltidsarbete som mäklarassistent hos branschkollegan. Amanda har varit aktiv mäklare sedan juli 2019. Amanda har sedan två år tillbaka mycket god erfarenhet och kompetens från sin tjänst som mäklarassistent och mäklare. Innan mäklarbranschen var Amanda verksam i restaurangbranschen och har en gedigen bakgrund inom service- och försäljning i både Sverige och Australien. Amanda har även genomfört GMU (grundläggande militär utbildning) på Gotland vilket är en tuff utmaning. Något som präglar Amanda är att hon älskar högt tempo och att ha många saker igång samtidigt.

Hur gick dina tankar inför valet att börja som mäklare hos Alicia Edelman?

Mina tankar kring att byta mäklarföretag var många och det var både känslosamt och svårt. Men redan min första dag kände jag att det var ett av mina bästa beslut jag tagit och vilket enormt fint bemötande och välkommande jag fått av alla i bolaget! Den största anledningen till att jag valde att gå till Alicia Edelman är människorna, de är alla högpresterande och genuina individer och det proffsiga ledarskapet inom bolaget är den andra anledningen.

Sedan ser jag att det är en fördel och en möjlighet att få arbeta i ett nytt bolag som har höga mål och ett nytt tänk, synsätt på branschens framtid. Mäklarbranschen är gammalmodig och rädd för förändringar vilket gör att Alicia sticker ut som ett bolag som vill utveckla branschen positivt. Det ska bli otroligt roligt att få vara med på denna fantastiska resa och bidra till en ökning av marknadsandelarna tillsammans med detta gäng!

Amandas mål som fastighetsmäklare på Alicia Edelman är att bli en av Stockholms mest anlitade mäklare, specifikt inom området Vasastan. Amanda motiveras av att få leverera hög servicenivå till alla parter, bygga långsiktiga relationer och att få följa sina kunder på deras bostadsresa genom livet. Hon har alltid kundens bästa för ögonen och levererar med stort engagemang. Amanda har även som mål att driva Sveriges största Mäklar Instagramkonto.

Gemensam närmare för Amandas fina resultat är att hon snabbt bygger förtroende hos sina kunder genom att vara transparant i sitt arbetssätt, leverera hög service och tillgänglighet samt maximera slutpriset.

”Vi ser att Amanda kompletterar oss på Alicia Edelman med sin bakgrund från försäljningsbranschen, mäklarbranschen och med sin personligt starka vinnarinstinkt och driv. Vi ser även med spänning fram emot att få ta del av Amandas kreativa ådra, entreprenörsanda och tillsammans bygga Alicia som varumärke än starkare i våra digitala forum för Alicias fortsatta tillväxt, säger Gisela Bruem Cedergren, VD på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri.”

Amanda Treutiger, Alicia Edelman Fastighetsmäkleri

Varför ska man välja dig Amanda som mäklare när man ska göra en bostadsaffär?

Ni ska välja mig som er mäklare för att jag är en energisk tjej med stort engagemang, hög målmedvetenhet och flexibilitet. Service är viktigt och min målsättning är att ni som kunder ska bli så nöjda att ni vill rekommendera mig vidare till alla era nära och kära. En bostadsaffär kan vara den största affären i livet och därför är det en självklarhet för mig att ge alla parter trygghet genom processen och att maximera avkastningen för mina säljare.

Berätta något som kanske inte alla vet om dig?

- Jag har hoppat fallskärm & bungy jump

- Tävlat i hästhoppning

- Finalist i ”Årets mäklarstudent 2018”

Jag är 24 år gammal, född i Karlsborg men flyttade som femåring till Värmdö där jag vuxit upp tillsammans med mamma, pappa och lillebror Henric. Efter avslutad gymnasieutbildning reste jag världen runt och jobbade. Idag bor jag med min sambo Tommy på Nybrogatan här i Stockholm och på fritiden gillar jag att träna, umgås med nära och kära, laga mat, resa och jobba med mitt Mäklar Instagramkonto.

Och till sist, hur skulle dina vänner beskriva dig?

Som en omtänksam tjej med mycket driv och energi, en frisk fläkt som tänker på andras bästa före sig själv. Är målmedveten, har ett gott självförtroende och alltid något nytt på gång!

Dela
ae ae ae