27 April, 2020 - Samarbete
Alicia Edelman inleder samarbete med Elite Palace Hotel & VANA Spa i Vasastan!
Alicia Edelman genom sin anställda fastighetsmäklare Amanda Treutiger (@treutiger) inleder samarbete med Elite Palace Hotel & VANA Spa i Vasastan!

Vi erbjuder dig som nyinflyttad köpare i Vasastan en voucher gällande en fri spadag på VANA Spa. I erbjudandet ingår gym, pool, jacuzzi, ång- och torrbastu, aromarum, lån av handduk, badrock och tofflor samt Kerstin Florians produkter i duschen. Värde 795 kr (går ej att byta mot annan vara eller tjänst).

Ytterligare en fördel i resultat av samarbetet är att Alicias samtliga kunder kommer erbjudas övernattning på Elite Hotel under visningsdagarna. Erbjudandet gäller boende, frukost och spa till ett mycket fördelaktigt pris. Erbjudandet kan nyttjas under en sexmånadersperiod.

Är ni mellan 2 bostäder? Passa på att flytta in på hotell och Alicia bjuder samtliga kunder på frukost den första veckan. I samarbete med Elite Hotels erbjuder vi långtidsuthyrning av hotellrum från 9 995 kr i månaden. I priset ingår bland annat städning, sängkläder, höghastighets wifi och brett TV-utbud. Lockar en härlig hotellfrukost ytterligare någon vecka kan du varje morgon vakna upp till den för en mindre tilläggssumma.

Alicia Edelman

- "Vi är glada över samarbetet med Alicia Edelman, deras syn på kundvård och mervärde går helt i linje med hur vi vill att våra gäster upplever sin vistelse hos oss på Elite Palace Hotel och VANA spa. Vår ambition med VANA spa är att kunna erbjuda boende i Vasastan en plats där ditt välbefinnande står i fokus både för dig som exklusiv medlem och som dagsgäst. Vi hoppas att ni ska känna er hemma hos oss med extra guldkant i vardagen när ni bor på Elite Palace Hotel under en kortare-eller längre period.

Alicia Edelman ser med glädje fram emot detta värdehöjande och spännande samarbete för våra kunder tillsammans med Elite Palace Hotel & Vana Spa i Vasastan. Tack till vår Amanda Treutiger (@treutiger) som har skapat oss denna fina möjlighet.

Dela
ae ae ae