27 February, 2020 - Allmänt
AMANDA TREUTIGER UTSES TILL PROGRAMLEDARE I PODDEN ”SVERIGES BÄSTA MÄKLARE”!
Grattis Amanda till programledarrollen i podden ”Sveriges Bästa Mäklare”!

- Tack, det känns jätteroligt att ha fått detta förtroende!

Hur kom det sig att du fick förfrågan om programledarrollen?

- Det var min kollega Marcus som taggade mig i deras inlägg på Instagram där de sökte en ny programledare och Marcus tyckte att jag skulle passa bra för rollen. Sedan taggade även mina vänner mig i samma inlägg och skickade in motiveringar till varför jag skulle passa som programledare. Själv tyckte jag att rollen verkade väldigt rolig och spännande och därav skickade jag in en egen motivering till varför just jag skulle bli deras nya programledare.

- Efter någon dag ringde de upp mig och frågade om jag kunde tänka mig att gästa podden för att prata om sociala medier och för att diskutera programledarrollen. De tyckte att jag hade en intressant profil utifrån att jag är både mäklarinfluencer och mäklare.

- Efter att jag hade gästat podden så kände vi från bägges håll att det kändes rätt och jag blev erbjuden rollen som ny programledare, så kul!

Har du varit programledare tidigare?

- Nej, men jag har jobbat mycket med event och varit toastmaster i olika sammanhang flertalet gånger, men som sagt, aldrig suttit i en inspelningsstudio.

Hade du några rädslor eller farhågor inför första podden?

- Ja, det var jättenervöst! Allt vi säger blir ju officiellt så det är viktigt att det blir bra och ibland har jag en tendens att prata först och tänka sen  och så får det ju inte bli i podden! Med detta i bakhuvudet så är jag faktiskt väldigt nöjd med hur jag formulerade mig och vad jag förmedlade under inspelningen.

Du har spelat in din första podd, vad är din upplevelse efter det?

- Att det var jättekul, utmanande och jag ser fram emot att denna vår få träffa och intervjua flera framgångsrika mäklare.

- Poddteamet har också varit lyhörda för mina önskemål om tider för inspelning och planering då detta inte får påverka mitt mäkleri negativt eftersom det är det primärt viktigaste, så jag uppskattar verkligen att poddteamet har varit så tillmötesgående med detta.

Amanda Treutiger, Alicia Edelman Fastighetsmäkleri

Ser du att det är en fördel att du själv är mäklare och varför?

- Ja, definitivt. Många som lyssnar är mäklare och mäklarstudenter och jag kan ställa relevanta frågor ur bägges perspektiv. Sedan är det en fördel att jag snabbt genom mitt instagram konto kan kommunicera med mina följare för att fånga upp intressanta ämnen och personer som de vill att vi lyfter i podcasten.

Avslutningsvis - nu kommer du att lyfta, hylla, grilla och inspireras av några av Sveriges Bästa Mäklare, hur känns det?

- Det känns väldigt roligt och intressant att få alla dessa fantastiska personers perspektiv på mäklarbranschen. Definitivt ett lärande för förhoppningsvis våra lyssnare men också för mig själv. Man blir ju aldrig fullärd!

Något avslutande du vill förmedla?

- Börja följ mig på @treutiger och @sverigesbastamaklare och skicka gärna in till @treutiger vilka ämnen och personer ni önskar att vi bjuder in och så hörs vi i podden Sveriges Bästa Mäklare!

Tack Amanda och grattis än en gång. Vi, dina kollegor på Alicia Edelman ser fram emot att få följa dig och podden!

Dela
ae ae ae