13 August, 2020 - Rekrytering
Mäklarföretaget Alicia Edelman anställer Felicia-Linn Andersen som ny mäklarkoordinator i bolaget.
Felicia kommer närmast från en tjänst inom förvaltning och har sedan tidigare en fastighetsmäklarutbildning från Högskolan i Gävle.

Alicia Edelman presenterar Felicia-Linn Andersen som ny mäklarkoordinator. Felicia tillträder sin nya tjänst den 11 augusti 2020 och kommer bidra med en stor erfarenhet och kunskap från fastighetsbranschen i allmänhet och mäklarbranschen i synnerhet. Hon har bland annat fem års erfarenhet från olika roller inom fastighetsbranschen och kommer närmast från en tjänst som förvaltare på ett fastighetsbolag. Tidigare har hon även arbetat som fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling och har en fastighetsmäklarutbildning från Högskolan i Gävle i ryggen.

”Vi ser att Felicia-Linn kommer komplettera oss mycket väl i sin nya roll på Alicia Edelman utifrån sin bakgrund och ser med intresse fram emot att tillsammans med Felicia-Linn fortsätta vår utveckling av struktur, effektivitet och intern service för att skapa balans och en hållbar arbetsmiljö för såväl koordinatorer som mäklare, något som garanterar Alicias fortsatta anställnings- och försäljningstillväxt på marknaden, säger Gisela Bruem Cedergren, VD på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri.”

Varför valde du att börja arbeta på Alicia Edelman?

Alicia Edelman är ett modernt bolag som består av duktiga mäklare och som alltid strävar framåt. Därför känns det otroligt kul och spännande att få vara en del av ett så målmedvetet företag som har ett nytt synsätt och utmanar de mer traditionella mäklerierna i Stockholm. Dessutom känns det som ett fantastiskt team och jag tror att jag verkligen kommer att trivas här.

Hur känns det att komma tillbaka till mäklarvärlden?

Det känns kul – mäklarvärlden har alltid legat mig varmt om hjärtat och jag har aldrig riktigt släppt det helt då jag har vänner och familj som är verksamma på olika mäklarföretag runtom i landet. Det är en väldigt rolig bransch och jag har saknat den så det känns bra att komma tillbaka igen.

Kan du berätta någonting som alla kanske inte känner till om dig?

- Jag har bott och jobbat i Dubai och Abu Dhabi

- Jag har tävlat i hästhoppning

- Gillar att tävla i frågesport och mitt favoritprogram är På spåret

Jag är 26 år gammal och uppvuxen i Järfälla. Under våren flyttade jag tillbaka till Stockholm med min ettåriga dotter Molly efter en tid nere i Linköping.

Slutligen – hur skulle dina vänner beskriva dig?

Mina vänner skulle förmodligen beskriva mig som en social, omtänksam och mycket familjekär människa. Målmedveten, fylld av energi och med lite skinn på näsan.

Avslutningsvis vill jag säga att jag ser fram emot att arbeta med mina nya kollegor och Alicia Edelman Fastighetsmäkleri.

Dela
ae ae ae