29 March, 2021 - Allmänt
Mikael Malmberg Lundh ny försäljningschef på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri.

Mikael Malmberg Lundh tar nästa karriärsteg och kliver in som ny försäljningschef inom Alicia Edelman. Mikael började november 2018 som bolagets första anställda och har fram tills nu haft rollen som chef för säljstöd på Alicia Edelman.

Vi ser det som ett naturligt karriärsteg för Mikael att gå in som ny försäljningschef på Alicia Edelman och att ingå i vår ledningsgrupp och bidra till bolagets utveckling. Det är med spänning vi ser fram emot att få följa omsättningsutvecklingen under Mikaels ledarskap.

Mikael är ett föredöme som ledare, brinner för försäljning, siffror och att överträffa mål och förväntningar. Mikael är en smart och strategisk tävlingsmänniska som inte gillar att förlora men har storheten att kunna ta en förlust med lugn, något vi sett på nära håll i organisationen och som uppskattas. Dessutom är Mikael en av våra bästa ambassadörer som fullt ut delar våra grundläggande värderingar och värnar vår företagskultur, säger VD Gisela Bruem Cedergren.

Mikael Malmberg Lundh började inom mäklarbranschen 2013 och har sedan dess jobbat brett inom olika roller nära mäklare samt med franchisetagare under flera års tid. Sedan början på Alicia har Mikael framgångsrikt drivit och utvecklat arbetsprocessen och digitaliseringen inom säljstöd något som bidragit till Alicias fina försäljningsutveckling.

Vi ser att Mikael är mycket väl lämpad att anta utmaningen och att han kommer att göra sitt yttersta för att säkra Alicias Edelmans utveckling av varumärket och att öka våra marknadsandelar inom Stockholm och Sverige.

Jag känner mig hedrad att Alicia Edelman ger mig detta fina förtroende och möjligheten att få utvecklas. Mitt mål är nu att få bidra till en än starkare försäljningsutveckling och en trygg affärsprocess för våra kunder med våra nuvarande samt kommande mäklare, säger Mikael Malmberg Lundh, ny försäljningschef på Alicia Edelman.

Dela
ae ae ae