7 March, 2022 - Rekrytering
Ny Fastighetsmäklare på Alicia Edelman – Malin Qvennerstedt

Alicia Edelman förstärker teamet och anställer Malin Qvennerstedt som ny fastighetsmäklare.

Vi har nöjet att presentera Malin Qvennerstedt, Alicia Edelmans nya stjärnskott som fick sin registering och började som fastighetsmäklare på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri den 15 februari 2022.

Hur gick dina tankar inför valet att börja som mäklare hos Alicia Edelman?

För mig var det viktigt att hitta en arbetsplats som gav mig de bästa möjligheterna som nya mäklare och det hittade jag hos just Alicia Edelman. Jag hade bra koll på firman sedan innan och mina redan höga förväntningar överträffades efter mötet med Amanda, Gisela och Fredrik under hösten. Här fanns det en tydlig utarbetad och beprövad plan för hur jag skulle kunna komma igång med mäklandet på bästa sätt. Vidare tycker jag att blandningen av mer etablerade och nyare mäklare ger en bra balans och inte minst ledningen som utmärker sig i den här branschen.

Utöver det gillade jag att varumärket och arbetssättet kändes nytänkande men även att dem under sina dryga tre år växt så snabbt och tagit så pass stora marknadsandelar. Det känns både kul och spännande att fortsätta följa, och vara en del utav, utvecklingen på nära håll.

”Malin blir ett stort tillskott och förstärker vårt Vasastans-team. Redan under praktiken hos oss har visat framfötterna och blivit en del av kontoret samt en uppskattad kollega. Hon utstrålar ett starkt självförtroende kombinerat med en härlig energi. Med hennes tidigare erfarenheter och studier är vi säkra på att hon kommer att passa som både mäklare och kollega hos oss på Alicia Edelman”, säger Mikael Malmberg Lundh, Försäljningschef på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri.

Malin Qvennerstedt, Alicia Edelman Fastighetsmäkleri

Varför ska man välja dig Malin som mäklare när man ska göra en bostadsaffär?

Med kunden i fokus strävar jag efter att maximera vad som kan vara din livs största affär genom att sträva efter både högsta pris och kundnöjdhet med mitt stora engagemang och driv. Skräddarsyr och optimala processer efter just dina behov. Har tidigare studerat och arbetat utomlands i flera år, först i London och sedan i Amsterdam vilket är erfarenheter som jag kan dra nytta av i mitt arbete när det kommer till att hantera och relatera till olika situationer och människor. Har bland annat pluggat Psykologi och arbetat inom försäljning, service och marknadsföring. Har fokus på Vasastan där jag besitter stor lokalkännedom och själv är bosatt, men får även sälja i resten av Stockholm. Anlita mig om du vill ha en mäklare som inte ger sig förrän vi är i mål.

Berätta något som kanske inte alla vet om dig?

Jag har spelat innebandy på elitnivå och varit med i Stockholms stadslag och sedan har jag bott i London i 1 år, Amsterdam i 5 år och kan prata holländska.

Och till sist, hur skulle dina vänner beskriva dig?

Bland mina vänner är jag den initiativtagande och organiserande personer, då jag tycker om att styra upp saker med allt från middagar till resor. Mina vänner beskriver mig som en lojal, social och positiv person med nära till skratt.
Dela
ae ae ae