8 March, 2022 - Rekrytering
Ny Fastighetsmäklare på Alicia Edelman – Nathalie Hammarström

Alicia Edelman förstärker teamet och anställer Nathalie Hammarström som fastighetsmäklare.

Varför valde du att börja jobba på Alicia Edelman?

Efter att ha varit på samma mäklarbyrå sedan 2014 hade jag höga krav på min nästa arbetsgivare. Yrkesstolthet, möjlighet att kunna erbjuda en premiumtjänst till köpare och säljare, samt arbeta med likasinnade kollegor var några kriterier som stod mig närmast om hjärtat. På Alicia Edelman finns en tydlig röd tråd i försäljningsupplägg och metodik som genererar högsta möjliga monetära resultat, men även högsta möjliga kundnöjdhet. Redan efter första besöket på kontoret kände jag mig hemma. Arbetsmiljön och energin stämde helt överens med vad jag sökte.

”Vi förstärker teamet i Vasastan ytterligare och denna gången med Nathalie som är en högpresterande mäklare med flertalet meriter. Hon har leget på otroliga nivåer och sålt 100 bostäder på ett år. Att kombinera mäklaryrket och bibehålla en bra balans är inte alla som klarar av men Nathalie har hittat ett framgångskoncept under flera år som toppmäklare. Med sin gedigna erfarenhet och härliga energi kommer hon bidra till gruppen på ett ypperligt sätt och vi ser fram emot att få ha henne som kollega hos oss, säger Mikael Malmberg Lundh, Försäljningschef på Alicia Edelman.

Nathalie Hammarström, Alicia Edelman Fastighetsmäkleri

Varför ska man välja dig Nathalie som mäklare när man ska göra en bostadsaffär?

För mig är det viktigt att mina uppdragsgivare upplever mig som driven och engagerad från start till mål. Jag lägger stor vikt vid att leverera högklassiga visningar och att skapa trygghet till mina potentiella köpare, vilket jag är övertygad om påverkar försäljningsresultatet. Som tidigare mäklarassistent och med flera års erfarenhet som mäklare på toppnivå behärskar jag alla delar i förmedlingsprocessen.

Och till sist, hur skulle dina vänner beskriva dig?

Mina vänner skulle nog beskriva mig som generös, kärleksfull och en säljare av rang.
Dela
ae ae ae