23 March, 2021 - Allmänt
Robin Nyvall går in som partner i Alicia Edelman Fastighetsmäkleri.

Robin Nyvall tar nästa karriärsteg och blir Partner inom Alicia Edelman. Robin började maj 2019 som bolagets första anställda mäklare och har sedan gjort en kometkarriär som fastighetsmäklare i Stockholm och har legat på topplistorna både vad gäller försäljning men också kundnöjdhet 2020. Senast med utnämningen ”Sveriges mest transparenta mäklare!”.

 

Jag och delägarna är mycket glada över att Robin valt att bli Partner och vi ser fram emot ett mycket produktivt och resultatinriktat samarbete. Vi ser också Robin som en stor förebild inom bolaget. Hans skarpa intellekt, känsla för försäljning och hans fina omhändertagande om kunden ser vi som en styrka, något vi alla sett på nära håll i organisationen. Dessutom delar Robin fullt ut våra grundläggande värderingar och det kvalitetsfokus som vårt varumärke signalerar, säger VD Gisela Bruem Cedergren.

 

Robin Nyvall, Alicia Edelmans stjärnmäklare och numera partner läste till fastighetsmäklare via FEI-utbildningen (Företags Ekonomiska Institutet). Innan mäklarkarriären var Robin verksam under tio år inom försäljning i Telecom branschen och hade tjänster som säljare, butikschef samt som gruppchef centralt på 3 Sverige. Robin har även en bakgrund från det militära som Kustjägare inom Svenska Försvarsmakten.

 

Vi ser Robin som en nyckelperson med sin gedigna erfarenhet inom försäljning och vi vet med säkerhet att han kommer bidra med sitt yttersta för Alicias Edelmans utveckling av varumärket och att öka marknadsandelarna inom Stockholm och Sverige.

 

Jag vill tacka Alicia Edelman för förtroendet och möjligheten de ger mig att få fortsätta utvecklas och mitt mål är nu att fortsätta bidra till en stark försäljningsutveckling både vad gäller volym och kvalité. Slutligen vill jag också passa på att skicka en passus till alla framgångsrika fastighetsmäklare därute och promota Alicia Edelman som en fantastisk arbetsplats med skarpa kollegor, säger Robin Nyvall, ny Partner på Alicia Edelman.

Dela
ae ae ae