Denna bostad är såld Visa alla bilder

Välplanerad och ljus gaveltrea högt upp i huset

Nu finns möjlighet att förvärva denna vackra gavellägenheten mitt i centrala Huddinge. Bostaden ligger högt upp i huset och erbjuder ett fantastiskt ljusinsläpp med fönster i tre väderstreck. Lägenheten är välplanerad med ett fullutrustat renoverat kök där vitvarorna är integrerade samt ett fräscht helkaklat badrum. I vardagsrummet finns plats för soffmöblemang samt större matbord för trevliga middagar. Båda sovrummen har plats för dubbelsäng med nattduksbord och goda förvaringsmöjligheter. Populär och välskött förening som äger marken och har bra ekonomi.

I närområdet finns det fina joggingspår, natur, skog, Sörmlandsleden och sjön Trehörningen. Trehörningen ligger enbart 5 minuters gångpromenad bort och tillhör Huddinge Kommuns största naturreservat, Paradiset.
Huddinge erbjuder goda kommunikationer som pendeltåg och flertalet bussar. Pendeltåget ligger ca 800 meter bort och tar er till Stockholm Central på 15 minuter. I Huddinge centrum har ni allt ni kan önska i form av mataffärer, restauranger, butiker, gym osv.

Såld

Förrådsvägen 25, 2 tr

2 800 000 kr (slutpris)
Antal rum
3 rum
Boarea
73 kvm
Område
Huddinge
Bostadstyp
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 2 av 3
Månadsavgift
3 477 kr/mån
Rikard Lordh Ansvarig mäklare [email protected] 072-388 24 06
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem