Sälj med oss

Att sälja sin bostad är ett stort steg i livet och därför är valet av mäklare otroligt viktigt. Alicia Edelman säljer inte objekt – vi hjälper våra kunder att förverkliga sina drömmar. När du väljer Alicia Edelman får du inte bara en mäklare som tillhör den absoluta toppen i Sverige, vi är också experter på just ditt område.

Det tycker vi är premium – på riktigt.

Boka värdering

Funderar du på hur mycket din bostad är värd?

Vi gör en gratis värdering av din bostad inför en eventuell försäljning. Fyll i dina uppgifter så får du snabb återkoppling.

Alicia Edelman Franchise

Bli franchisetagare

Drömmer du om att starta eget och att få anställa och lära upp Sveriges nya stjärnmäklare - Då är Alicia Edelman rätt företag för dig!

Vi är ett engagerat mäklarföretag som har det största fokuset på kundrelationer och yrkets hantverk. Alicia Edelman erbjuder marknaden de mest framgångsrika fastighetsmäklarna.

Vi expanderar med fler kontor över hela Sverige och kan erbjuda en lönsam franchisemodell, likasinnade kollegor samt stöttning från Alicia Edelmans supportteam.

Vi ger dig möjligheten som företagsledare att växa med oss och bygga upp en attraktiv arbetsplats med en hållbar och kompetent personalstyrka.

Med en genomarbetad modell och en tjänst i högsta klass ger vi nya ledare chansen att förverkliga sina drömmar.

I vårt franchisekoncept ingår:

  • Tillgång till vårt koncept och ett varumärke med utmärkelsen Årets Bästa Mäklarkontor 2022.
  • En blank Sverigekarta som erbjuder möjlighet att öppna flera kontor.
  • Supportkontor för maximal hjälp och stöttning.
  • Effektiva system med en plattform för samarbete och kommunikation.
  • Jobba med flera av Sveriges bästa mäklare.

Kontakta oss för mer information.

Gisela Bruem Cedergren
Gisela Bruem Cedergren
VD / Franchiseansvarig
[email protected]
070-277 74 22
Alicia Edelman

Årets Mäklarkontor Sverige

Hårt jobb och kompetenta medarbetare lönar sig. Våren 2023 tog Alicia Edelman emot utmärkelsen som Årets Mäklarkontor i Sverige. Här arbetar människor som delar synen på hur viktigt det är att motivera varandra, och att alltid sätta goda kundrelationer i första rummet.
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem