Om Alicia Edelman

Det ska ge bra betalt. Det ska vara ordning och reda under hela processen. Och det får gärna gå fort. Det är utifrån dessa principer vi arbetar, och det har visat sig vara framgångsrikt. Under 2022 sålde vi fler bostäder inom tull än något annat mäklarkontor i Stockholm. Samma år mottog vi utmärkelsen Årets Mäklarkontor i Sverige.

Vi värdesätter ditt hem.
Och ditt förtroende.

När du väljer en mäklare från Alicia Edelman kan du vara trygg med att du får personlig service, löpande uppdateringar och goda råd, från första mötet till avslutad affär. Det har du vårt ord på.

Alicia Edelman karriär

Bli en del av oss

Kunder vill köpa och sälja med oss, duktiga mäklare vill representera oss. Vill du ta nästa steg i karriären och bli en del av Sveriges ledande mäklarkontor?

Gisela Bruem Cedergren
Gisela Bruem Cedergren
VD / Franchiseansvarig
[email protected]
070-277 74 22
2024-05-31

Alicia Edelman expanderar - Subhan Kaki, ny franchisetagare på Södermalm/Gamla stan

Subhan Kaki kliver från och med den 1 juni 2024 in i en ny roll som franchisetagare på Alicia Edelman Södermalm/Gamla stan. Som en framstående och högpresterande fastighetsmäklare har Subhan gjort stora avtryck på Alicia Edelman såväl som i Stockholm. Med imponerande prestationer historiskt har Subhan snabbt blivit en erkänd mäklare inom branschen. Hans nya position som franchisetagare på Alicia Edelman Södermalm/Gamla stan är därmed ett naturligt steg i hans professionella karriär.

2024-03-13

Årets Franchisetagare - Amanda Treutiger och Robin Nyvall

Amanda Treutiger och Robin Nyvall tog emot det prestigefyllda priset Årets Franchisetagare på Alicia Edelman Gala. Årets Franchisetagare har imponerat stort genom att på kort tid skapa enastående resultat. De har genom en tydlig process och hårt arbete guidat sina anställda till en förståelse för vad som krävs för att bli en duktig mäklare, samtidigt som de dagligen inspirerar med sina egna sätt att sälja bostäder.

2024-03-07

Årets Mötesbokare - William Lindvall

William Lindvall kammade hem priset som Årets Mötesbokare. William är ständigt hungrig, entusiastisk och drivande i att skapa nya kundkontakter. Han har inte bara bokat flest möten på hela Alicia Edelman, utan har även visat sina kollegor att med en självsäker ton kan man boka in vad som helst!

2024-03-05

Årets Prestation – Linnea Mott

Linnea Mott vann priset Årets Prestation för sina beundransvärda prestationer som mäklare på Alicia Edelman. Genom att ständigt utmana sig själv och arbeta hårt visar Linnea att man kan nå höga nivåer på kort tid.

2024-02-22

Årets Rookie – William Lindvall

William Lindvall tilldelades priset Årets Rookie på Alicia Edelman Gala. Williams hårda arbete, passion och unika förmåga att utmärka sig på kort tid har gjort honom till en inspirerande framtidsstjärna på Alicia Edelman.

2024-02-20

Årets Mäklare – Ebba Thielebeule

Ebba Thielebeule utsågs till Årets Mäklare på Alicia Edelman Gala. Hon utmärker sig som en enastående mäklare och har blivit en inspirerande förebild för hela branschen. Ebbas dedikation, optimism och resultatfokus gör henne till en självklar vinnare av priset.

2024-02-16

Årets Partner - Julia Larsson

Julia Larsson är vinnare av Årets Partner för sitt exceptionella arbete som partner på Alicia Edelman. Med en obotlig optimism visar Julia att ingenting är omöjligt.

2024-02-15

Årets Medarbetare - Ellen Ackerstierna

Ellen Ackerstierna tog emot priset för Årets Medarbetare under Alicia Edelman Gala. Med en ständigt oöverträffad positivitet och hjälpsamhet mot alla i sin omgivning lyser Ellen upp arbetsplatsen och inspirerar sina kollegor dagligen.

2024-01-10

Subhan Kaki - Ny Partner

Alicia Edelman Fastighetsmäkleri skriver avtal med ny Partner och målet är tydligt, Franchisetagare på sikt.

2023-08-14

Alicia Edelman - Årets Mäklarkontor 2022!

"Vinnaren av Årets Mäklarkontor har på kort tid gått från idé till att vara ett starkt varumärke med en stor närvaro på en av de tuffaste marknaderna i Sverige. Organisationen är ung, ledarskapet är respektfullt och tydligt, och internkonkurrensen är sund och motiverande. Effektiv kommunikation och feedback leder till ständig utveckling både för individen och gruppen. Ett medvetet fokus på kundrelationer har resulterat i en av de mest och högst rekommenderade fastighetsmäklare i sitt område. Nu expanderar företaget som franchisegivare och vi ser fram emot att följa deras utveckling."

2022-12-18

Nya franchisetagare i Vasastan/Norrmalm, Stockholm

Alicia Edelman har tecknat avtal med fastighetsmäklare Robin Nyvall och Amanda Treutiger som därmed blir franchisetagare i Stockholm. Robin och Amanda kommer tillsammans som delägare äga och driva sin verksamhet i Vasastan/Norrmalm, Stockholm från och med januari 2023.

Alicia Edelman

Inspireras av våra hem