Jobba med oss

Skapa din framtid på Alicia Edelman. Hos oss får du inte bara en karriär, utan också en möjlighet att vara med och forma framtidens fastighetsbransch. Du erbjuds en inkluderande arbetsplats med likasinnade kollegor och en företagskultur där alla känner sig sedda och delaktiga. Här får du de bästa förutsättningarna till utveckling med målet att bli den bästa versionen av dig själv.

Vi söker drivna individer som delar vår vision och vill vara med och göra skillnad. Här får du möjligheten att upptäcka din potential och bli en del av en stabil, dynamisk och framgångsrik organisation.

Utforska våra lediga tjänster och bli en del av vårt team på Alicia Edelman!

Alicia Edelman Karriär

Bli en del av oss

Kunder vill köpa och sälja med oss, duktiga mäklare vill representera oss. Vill du ta nästa steg i karriären och bli en del av Sveriges främsta mäklarkontor? Gör det tillsammans med oss på Alicia Edelman!

Varmt välkommen att skicka in din spontanansökan i formuläret nedan där du bifogar ditt CV samt personliga brev.

Självklart går det även bra att maila eller ringa direkt till:

Gisela Bruem Cedergren
Gisela Bruem Cedergren
VD / Franchiseansvarig
[email protected]
070-277 74 22
Alicia Edelman Franchise

Bli franchisetagare

Drömmer du om att starta eget och att få anställa och lära upp Sveriges nya stjärnmäklare - Då är Alicia Edelman rätt företag för dig!

Vi är ett engagerat mäklarföretag som har det största fokuset på kundrelationer och yrkets hantverk. Alicia Edelman erbjuder marknaden de mest framgångsrika fastighetsmäklarna.

Vi expanderar med fler kontor över hela Sverige och kan erbjuda en lönsam franchisemodell, likasinnade kollegor samt stöttning från Alicia Edelmans supportteam.

Vi ger dig möjligheten som företagsledare att växa med oss och bygga upp en attraktiv arbetsplats med en hållbar och kompetent personalstyrka.

Med en genomarbetad modell och en tjänst i högsta klass ger vi nya ledare chansen att förverkliga sina drömmar.

Läs mer här

Alicia Edelman

Årets Mäklarkontor Sverige

Hårt jobb och kompetenta medarbetare lönar sig. Våren 2023 tog Alicia Edelman emot utmärkelsen som Årets Mäklarkontor i Sverige. Här arbetar människor som delar synen på hur viktigt det är att motivera varandra, och att alltid sätta goda kundrelationer i första rummet.