Denna bostad är såld Visa alla bilder

Välplanerad sekelskiftespärla med balkong i sydvästläge och lugnt gårdsläge!

Varmt välkomna till denna välplanerade sekelskiftespärla från 1884 belägen på en attraktiv adress i underbara Sibirien med närhet till både Handels, KTH och SU. Lägenheten präglas av härligt ljusinsläpp och fina materialval och passar perfekt för såväl en person som två personer. Väldisponerade och sociala ytor med gott om förvaring samt balkong i sydvästläge med många härliga soltimmar. Denna bostad går att göra till en bra minitvåa för den som önskar. Föreningen har en bra ekonomi och väldigt välskött och mysig innergård samt bastu.

Utmärkt läge i Vasastan i det populära området "Sibirien" som är känt för sina mysiga gator. Här är det nära till all tänkbar och nödvändig service såsom exempelvis caféer, gym, butiker och mataffärer (ICA Roslagstull). Bra kommunikationer med flertalet busslinjer och T-bana (grön- och rödlinje) samt många populära restauranger i närområdet, bland annat magiska Meno Male (pizza) och Lennart & Bror (deli). Nära till grönområden vid härliga Brunnsviken och Hagaparken.

Har bor du ostört men har bara ca 10 minuters gångavstånd till Stockholms City och Odenplan. Varmt välkomna till visning!

Frejgatan 19A, 3 tr

3 600 000 kr (slutpris)
Antal rum
1 rum
Boarea
31 kvm
Område
Vasastan
Bostadstyp
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 3 av 4
Månadsavgift
802 kr/mån
Amanda Treutiger Ansvarig mäklare [email protected] 072-388 24 07
Felicia Ahlquist Assisterande mäklare [email protected] 072-388 24 17
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem