Denna bostad är såld Visa alla bilder

SEKELSKIFTESPÄRLA MED BALKONG I SÖDERLÄGE MOT GRÖNSKANDE INNERGÅRD!

Varmt välkomna till denna välplanerade sekelskiftespärla belägen i ett lugnt gårdshus med en generös balkong mot en grönskande innergård. Högt i tak, höga fönster och en underbar rymd präglar denna attraktiva tvåa. Generöst sovrum med bra förvaring, välplanerat kök med access till balkongen, vardagsrum som rymmer både soffdel och ett större middagsbord samt ett kaklat badrum.

Utmärkt läge i Vasastan i det populära området "Sibirien" som är känt för sina mysiga gator. Här är det nära till all tänkbar och nödvändig service såsom exempelvis caféer, gym, butiker och mataffärer. Bra kommunikationer med flertalet busslinjer och T-bana (grön- och rödlinje) samt många populära restauranger i närområdet, bland annat magiska Meno Male (pizza) och Lennart & Bror (deli) samt roliga Norra Brunn. Nära till grönområden invid lummiga och trivsamma Vanadislunden med sitt utomhusbad, Lill-Jansskogen med sina löpspår samt härliga Brunnsviken och Hagaparken.

Här bor du ostört men har bara ca 10 minuters gångavstånd till Stockholms City och Odenplan. Varmt välkomna till visning!

Frejgatan 25, 2 tr

6 750 000 kr (slutpris)
Antal rum
2 rum
Boarea
61 kvm
Område
Vasastan
Bostadstyp
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 2 av 4
Månadsavgift
3 121 kr/mån
Amanda Treutiger Ansvarig mäklare [email protected] 072-388 24 07
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem