Denna bostad är såld Visa alla bilder

Sekeldröm med stor balkong med utsikt över takåsarna, kakelugn och renoverat badrum

Högt upp i huset på våning 4 saluförs nu denna härliga genomgående sekelskiftesdröm. Bostaden uppfyller alla era krav där klassiskt vackra detaljer samsas med modern design och stilfulla materialval. En pampig sekelskiftes 2:a i stans mest eftertraktade läge. Underbart ljusinsläpp genom stora fönsterpartier i fil, stor balkong över takåsarna i direkt söderläge. Bostaden erbjuder vackra tidstypiska detaljer från anno 1909 så som gedigen takhöjd, originalgolv och djupa fönsternischer- kombinerat med det senaste från dagens moderna formspråk. Rymligt kök med full maskinell utrustning med gott om arbetsyta samt förvaringsmöjligheter. Nyrenoverat (2024) helkaklat badrum med tvättmaskin. Genomgående fina färg- och materialval. Perfekt belägen med närhet till City, Odenplan, grönområden och citypuls bara runt hörnet. En äkta och välskött bostadsrättsförening med god ekonomi och som äger marken (ej tomträtt).

Bygglov har funnits på stadsbyggnadskontoret från 2005, för att bygga etage med vinden. Föreningen har också vindar som kan komma att säljas, vilket är en stabil dold tillgång.

På denna adress bor ni ensam på våning 4 samt med ett tyst läge då bostaden ligger i ett trevligt gårdshus som också erbjuder grillmöjligheter. Här är det nära till all tänkbar och nödvändig service såsom exempelvis caféer, gym, butiker och mataffärer. Bra kommunikationer med flertalet busslinjer och T-bana samt många populära restauranger i närområdet. Nära till grönområden vid Vasaparken, Observatorielunden och Hagaparken.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!

Kammakargatan 33A, 3tr

7 300 000 kr (slutpris)
Antal rum
2 rum
Boarea
67 kvm
Område
Vasastan/Norrmalm
Bostadstyp
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 4 av 4
Månadsavgift
4 086 kr/mån
Charlotta Blick Ansvarig mäklare [email protected] 072-388 24 20
Robin Nyvall Assisterande mäklare [email protected] 072-388 24 04
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem