Denna bostad är såld Visa alla bilder

Unik och magisk lägenhet med fantastisk takhöjd i lugnt läge i City/Norrmalm!

Sällan till salu - Varmt välkomna till en storslagen och unik lägenhet med vackra sekelskiftsdetaljer. Redan i entrén slås du av vackra detaljer från byggåret, därifrån tar ni er sedan vidare till den mysiga innergården och gårdshuset där ni finner denna pärla om hela 80 kvm. Bostaden präglas av en slående takhöjd om ca 3,2 M, ett stort master bedroom som nås via pardörrar med en fantastisk walk-in closet. Utöver det finns ett vackert originalgolv i alla rum, stora ytor att möblera och ett unikt kök med köksö som gör rummet socialt och trivsamt. Lägenheten har ett mycket fint genomgående skick och gott om förvaring i alla rum.

På Kammakargatan 6B bor ni med närhet till allt ni önskar och behöver. Flertalet välrenommerade skolor så som Franska skolan, Stockholm International School och Adolf Fredriks musikklasser ligger precis runt knuten. Här finns även alla gym, matbutiker, restauranger samt caféer, helt enkelt all typ av serviceutbud man behöver.

Det här är lägenheten för er som inte nöjer er med annat än det bästa!

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Felicia Ahlquist på 072 388 24 17 eller [email protected] för mer information!

Kammakargatan 6B

7 500 000 kr (slutpris)
Antal rum
3 rum
Boarea
80 kvm
Område
Vasastan/Norrmalm
Bostadstyp
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 0.5 av 5
Månadsavgift
2 920 kr/mån
Felicia Ahlquist Ansvarig mäklare [email protected] 072-388 24 17
Marcus Ljungdahl Assisterande mäklare [email protected] 072-388 24 01
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem