Denna bostad är såld Visa alla bilder

Unik vindsetage med en låg avgift om endast 1299 kr/mån och en magisk terrass!

Varmt välkomna till en unik vindsetage med en totalarea om 144 kvm! Här bor ni mitt i city med nära till allt ni kan önska samtidigt som ni bor i ett tyst gårdsläge där ni kan njuta av lugn och harmoni. Lägenheten präglas av rymd och charm, vackra takbjälkar, brandgolv och en pampig trappa mellan de två våningsplanen, helt enkelt ett drömboende där inget lämnats åt slumpen! På första våningen är det idag ett stort kök, badrum, vardagsrum/matsal och ett generöst sovrum med gott om förvaring. På våning två hittar ni ett stort badrum, kontorsdel, ett generöst allrum för trevliga tillställningar, sovrum med en walk in closet och en terrass i soligt läge (brandtrappa som ej ingår i bostadsrätten). Denna lägenhet har två ingångar så för den som önskar går det att ha en uthyrningsdel.

Brf Hägern Större 10 är Stockholms mest centrala bostadsrättsförening med en mycket solid ekonomi och de stora renoveringarna bakom sig. Föreningen genomförde stambyte år 2000 och har idag en belåning på 1 091 kr/kvm. Tack vare föreningens goda ekonomi har de beslutat att ett kvartal under 2021 ska vara avgiftsfritt. I föreningen finns en charmig vinkällare med tillhörande sällskapsrum och en mysig innergård. I närområdet finns det garage för boende på Norrmalm för ca 2 000 kr/mån.

I hjärtat av Stockholm city hittar ni underbara Norrmalm som har allt ni kan önska. Bra kommunikationer från TC med tunnelbana, pendeltåg, buss och flygbuss till Arlanda. Några minuter bort hittar ni populära Brunkebergstorg där det kryllar av härliga restauranger, fik och barer. Närhet till djurgården och gamla stan samt cityläget med restauranger och butiker gör att du kan njuta av stadspulsen lika mycket som du har kan njuta av grönområden och mysiga kullerstensgator.

Välkommen att längta hem. Ta chansen att förvärva ett drömboende som är sällan syns på öppna marknaden!

Klara Östra kyrkogata 8F - vindsetage!

13 500 000 kr (slutpris)
Antal rum
4 rum
Boarea/biarea
127/17 kvm
Område
Vasastan/Norrmalm
Bostadstyp
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 3.4 av 4
Månadsavgift
1 299 kr/mån
Amanda Treutiger Ansvarig mäklare [email protected] 072-388 24 07
Robin Nyvall Assisterande mäklare [email protected] 072-388 24 04
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem