Denna bostad är såld Visa alla bilder

Sekelskiftestrea i gårdshus med kakelugn & solig balkong!

Kontakta mäklaren för privatvisning!

- Två källarförråd
- Bastu i föreningen
- Lågt belånad (ca 500kr/kvm)
- Fungerande kakelugn
- Påkostade vitvaror (Gaggenau & Neff)
- Dubbla badrum
- Badkar

Välkommen till drömboendet på Roslagsgatan 40D! Denna unika pärla erbjuder en oemotståndlig kombination av klassisk charm och modern elegans. Med sina generösa 83 kvadratmeter och tre rum och kök är detta hem den perfekta platsen för dig som söker det bästa av både bekvämlighet och stil.

Det första som slår dig är historiens närvaro – gårdshuset från 1895 ger en genuin atmosfär och en känsla av tidlöshet. Steg in i den rymliga lägenheten och upptäck en skräddarsydd layout som skapar en känsla av rymd och öppenhet. Den imponerande takhöjden och den öppna planlösningen ger vardagsrummet en luftig och inbjudande atmosfär, som förstärks av de stora djupa fönstren som släpper in en flod av naturligt ljus.

Köket är en äkta kockens dröm, med generösa arbetsytor och en elegant köksö som blir navet för både matlagning och social samvaro. Bred balkong i bästa sydvästläge. Här kan du njuta av soliga dagar och kvällar med en kopp kaffe eller ett glas vin, och skapa minnen som varar livet ut.

Det stora sovrummet har en flexibel layout med otrolig förvaring. Det mindre sovrummet kan också användas som kontor med bra förvaring där också. Ett badrum komplett med badkar och tvättmaskin/torktumlare, är anslutet till det större sovrummet, medan gäst-wc:n i hallen bidrar till att göra detta hem ännu mer praktiskt och bekvämt.

Sibirien är ett lugnt och pittoreskt område med bra kommunikationer och massor av bekvämligheter. Buss 50 går vid Odengatan och stannar vid Odenplan, Sabbatsbergs sjukhus och centralen. Buss 2 och 4 ligger i närheten. Tunnelbana vid Tekniska Högskolan och Rådmansgatan ligger 10 minuter bort. ICA-Butiken Roslagstull runt hörnet samt flera mysiga restauranger såsom Bar Nombre, Meno Male, Balzac, Vineriet.

För annan underhållning finns Stockholms kändaste standup klubb Norra Brunn
Är man sugen på minigolf samt goda pizza slices åker man till Swing by Golfbaren.

Sibirien har också grönskande Vanadislunden som erbjuder bad för hela familjen på somrarna.
Hagaparken erbjuder friluftsliv samt härliga promenad och springstråk.

Såld

Roslagsgatan 40D, 2 tr

10 000 000 kr (slutpris)
Antal rum
3 rum
Boarea
83 kvm
Område
Vasastan
Bostadstyp
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 2 av 4
Månadsavgift
3 822 kr/mån
William Lindvall Ansvarig mäklare [email protected] 072-388 24 12
Charlotta Blick Assisterande mäklare [email protected] 072-388 24 20
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem