Denna bostad är såld Visa alla bilder

Sibiriens finaste minitvåa med utsikt mot grönskande innergården!

Varmt välkomna till denna välplanerade 20-tals pärla belägen på en attraktiv adress i underbara Sibirien med närhet till både Handels, KTH och SU. Lägenheten präglas av härligt ljusinsläpp och fina materialval och passar perfekt för såväl en person som två personer. Denna väldisponerad minitvåa är utrustad med allt ni kan önska er, kök med fullstor diskmaskin i öppen planlösning mot vardagsrummet, välplanerat sovrum, god förvaring och välplanerat badrum. Föreningen har en bra ekonomi och väldigt välskött och mysig innergård.

Utmärkt läge i Vasastan i det populära området "Sibirien" som är känt för sina mysiga gator. Här är det nära till all tänkbar och nödvändig service såsom exempelvis caféer, gym, butiker och mataffärer (ICA Roslagstull). Bra kommunikationer med flertalet busslinjer och T-bana (grön- och rödlinje) samt många populära restauranger i närområdet, bland annat magiska Meno Male (pizza) och Lennart & Bror (deli). Nära till grönområden vid härliga Brunnsviken och Hagaparken.

Har bor du ostört men har bara ca 10 minuters gångavstånd till Stockholms City och Odenplan. Varmt välkomna till visning!

Roslagsgatan 45

3 300 000 kr (slutpris)
Antal rum
2 rum
Boarea
32.5 kvm
Område
Vasastan
Bostadstyp
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 1 av 5
Månadsavgift
1 792 kr/mån
Amanda Treutiger Ansvarig mäklare [email protected] 072-388 24 07
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem