Denna bostad är såld Visa alla bilder

Stilren och ljus gaveltvåa med låg avgift & skuldfri förening!

Välkommen till denna ljusa och stilrena gaveltvåa med låg avgift & skuldfri förening!

Bostaden erbjuder ett stora fönsterpartier, vackra trä- och parkettgolv och generös takhöjd. Ett rymligt och ljust vardagsrum som är lättmöblerat med plats för såväl stor soffgrupp som matplats. Ett rogivande sovrum med plats för stor säng och fönster. Ett stilrent kök med bra förvaring och diskmaskin samt ett fräscht badrum. Gott om förvaring via klädkammare och ett förråd som tillhör bostaden. Mycket låg avgift och bredband ingår!

Stabil och solid förening som är helt SKULDFRIA och dessutom äger marken (ingen tomträttsavgäld). Populär förening som har en gästlägenhet som medlemmar kan nyttja! Föreningen sänkte även avgifterna med 10 % 2020.

Fredhäll är den perfekta blandningen av närhet till både natur och stadspuls! Utanför dörren har ni lummiga Fredhällsparken och runt hörnet har ni populära Fredhällsklipporna för de som gillar sol och bad. I närområdet har ni utomhustennisbana, promenad- och löpspår, restauranger och affärer. Bra kommunikationer med både tunnelbana och buss som tar er till Fridhemsplan och City på några få minuter.

För mer information, kontakta ansvarig mäklare.
Rikard Andersson, 072-388 24 06

Runiusgatan 9

3 300 000 kr (slutpris)
Antal rum
2 rum
Boarea
47 kvm
Område
Fredhäll
Bostadstyp
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 0.5 av 4
Månadsavgift
2 019 kr/mån
Rikard Lordh Ansvarig mäklare [email protected] 072-388 24 06
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem