Denna bostad är såld Visa alla bilder

Välplanerad lägenhet högt upp i huset med renoverat kök!

*Accepterat pris - kontakta mäklaren för privatvisning*
Varmt välkomna till denna pärla med fri utsikt mot parken!

Här erbjuds en välplanerad lägenhet i social planlösning mellan kök och vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats. Separat sovrum med plats för stor säng och skrivbord för möjlighet till distansarbete. Stora fönsterpartier och högt i tak som ger ett fantastiskt ljus och rymd. Fri utsikt mot parken vilket gör att bostaden är helt insynsskyddad. Lägenheten är i genomgående fint skick och har en optimal garderobsvägg som sträcker sig från golvet hela vägen upp till taket.

Detta är Fredhälls, och en av Sveriges största bostadsrättsförening med alla faciliteter man kan önska sig så som övernattningslägenheter, gym, bastu och föreningslokal. Utöver detta har föreningen väldigt bra ekonomi (avgiftsfri månad i december 2021), låg belåningsgrad och äger marken.

Fredhäll är den perfekta blandningen av närhet till både natur och stadspuls! Utanför dörren har ni lummiga Fredhällsparken och runt hörnet har ni populära Fredhällsklipporna och Kristinebergs badbrygga för de som gillar sol och bad. I närområdet har ni utomhustennisbana, promenad- och löpspår, restauranger och affärer. Ni har även Hornsbergs Strands fantastiska strandpromenad med badbryggor och flertalet välbesökta restauranger cirka 10 minuters promenad bort. Bra kommunikationer med både tunnelbana och buss som tar er till Fridhemsplan och City på några få minuter.

Välkommen att längta hem!

För mer information, kontakta ansvarig mäklare.
Rikard Andersson, 072-388 24 06

Såld

Vitalisvägen 3, 2 tr

3 300 000 kr (slutpris)
Antal rum
2 rum
Boarea
42 kvm
Område
Fredhäll
Bostadstyp
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 2 av 3
Månadsavgift
2 313 kr/mån
Rikard Lordh Ansvarig mäklare [email protected] 072-388 24 06
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem