Denna bostad är såld Visa alla bilder

Välplanerad lägenhet högst upp i huset med utsikt över Mälaren!

Varmt välkommen till denna pärla!

Lägenheten präglas av härligt ljusinsläpp, högt upp i huset med magisk utsikt över Mälaren.
I stora rummet finns plats för sovdel, soffdel samt matplats. Trevligt kök med gott om bänkyta. Helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Genomgående vackra golv och bra takhöjd vilket skapar en härlig rymd. Helt inflyttningsklar!

Stabil förening med god ekonomi, endast 193 kr lån/kvm. Takterrass med utsikten finns även att tillgå!

Fredhäll är den perfekta blandningen av närhet till både natur och stadspuls!
Utanför dörren har ni populära Fredhällsklippor för er som gillar sol och bad. Ett stenkast från en av Stockholms vackraste sjöpromenader. För er som gillar att motionera kan ni njuta av en vacker springrunda längs vattnet, slingan runt Kungsholmen är 10 km. I närområdet har ni restauranger, matbutik, systembolag, apotek och affärer och parker.

Ettans buss finner ni någon minut från porten, även nära till grön linje med tunnelbanan. I området finns p-platser längs gatorna att tillgå, boendeparkering Kungsholmen.

Säljaren beskriver:
"Det här har varit den perfekta första lägenheten för mig som jag har ägt i över 5 år. Och det finns en anledning. En magisk utsikt utan insyn och med en tvättmaskin i en etta är det bästa med lägenheten. Plus området såklart, från att ha hyrt en lägenhet i Vasastan tidigare så längtade jag efter lite natur. Promenadsträckan längst med vattnet är magisk och jag gick där minst en gång varje dag. Den rundan saknar jag nu när jag flyttat till Södermalm för ett större boende :) //Sanna"

Välkommen att längta hem!

Atterbomsvägen 28, 5 tr

2 600 000 kr (slutpris)
Antal rum
1 rum
Boarea
26 kvm
Område
Fredhäll
Bostadstyp
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 5 av 5
Månadsavgift
1 705 kr/mån
Julia Larsson Ansvarig mäklare [email protected] 072-388 24 05
Nicklas Kling Assisterande mäklare [email protected] 072-388 24 10
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem