Magisk trea med balkong och havsutsikt!

Havsutsikt
Balkong
Öppen planlösning
Renoverat kök
Walk in closet
Stabil förening
Garage i huset

Välkommen till Augustendalsvägen 21 i Nacka Strand - en exklusiv lägenhet i ett av de mest expansiva områdena i Stockholm. Denna trevliga bostad är belägen i bostadsrättsföreningen Brf The View, en av Nacka Strands mest eftertraktade föreningar med en stabil ekonomi och hög trivselfaktor.

Den här välplanerade lägenheten på 85 kvm är något utöver det vanliga. Väl inne i lägenheten möts du av sociala och öppna ytor. Köket och vardagsrummet är perfekt för sammankomster och du får plats med en större soffgrupp och matplats. Köket, som är nyrenoverat, har moderna och stilrena ytskikt och är komplett utrustat med vitvaror från Siemens samt fin bänkskiva i kompositsten. Pricken över i:et är köksön som man låtit platsbygga, den ger extra arbetsytor men också en plats att samlas runt när man lagar mat åt hela familjen. Den mysiga balkongen når du från sovrummet och ger dig möjlighet att njuta av trevlig kvällssol med ett fint ljusinsläpp under kvällen.

Lägenheten har två väl tilltagna sovrum som rymmer större säng och förvaring i form av garderober och byråer. En lyxig walk in closet finner du till vänster när du klivit innanför ytterdörren. Badrummet är stort, helkaklat och är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare med bra arbetsbänk ovanför.

Med sitt fantastiska läge, välplanerade planlösning och moderna ytskikt är detta den perfekta bostaden för en familj som söker bekvämlighet, utrymme och trivsel. Välkommen på visning!

Augustendalsvägen 21, vån 6

Antal rum
3 rum
Boarea
85 kvm
Område
Nacka Strand
Bostadstyp
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 6 av 11
Månadsavgift
4 596 kr/mån
Gustav Larsson Ansvarig mäklare [email protected] 072-388 24 09

Visning

Kontakta ansvarig mäklare för bokning av personlig visning.

Vill du veta mer om bostaden?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar jag dig.
* obligatorisk uppgift
Äger du egen bostad? *
 • Bostadsinformation

  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Adress
  Augustendalsvägen 21, vån 6
  Postadress
  13152 NACKA STRAND
  Område
  Nacka Strand
  Kommun
  Nacka
  Lgh.nr
  10901 (förening)
  Lgh.nr
  0901 (adressregister)
  Boarea
  85 m² (föreningens information)
  Antal rum
  3 rum och kök
  Månadsavgift
  4 596 kr/mån. I månadsavgiften ingår värme, fastighets el för allmänna utrymmen, sophantering och fastighetsskötsel. Obligatoriskt tillägg tillkommer om 240 kr/mån för bredband och TV.
 • HALL

  Välkomnande ljus hall med vita väggar och ljust parkettgolv. Klädförvaring i garderob.

  WALK IN CLOSET

  I anslutning till hallen finner vi bostadens lyxiga walk in closet med gott om klädförvaring.

  VARDAGSRUM

  Rymligt vardagsrum med plats att möblera med större soffgrupp och annat tv-möblemang. Väggar i vit kulör och ljust parkettgolv. Fint ljusinsläpp från dubbla fönster.

  KÖK

  Modernt kök i exklusiva materialval samt social planlösning mot vardagsrum via köksö. Genomgående gråa skåpsluckor och vit bänkskiva i exklusiv kompositsten. Utrustat med spishäll, fläkt, diskmaskin, vinkyl samt kyl- och frys. Gott om skåpsförvaring. Här finns plats för matgrupp om 6-8 personer. Väggar i vit kulör och ljust parkettgolv. Fint ljusinsläpp från dubbla fönster.

  SOVRUM 1

  Rogivande sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Väggar i ljusgrön kulör och ljust parkettgolv. Fint ljusinsläpp från fönster och balkongdörr.

  SOVRUM 2

  Sovrum med plats för mindre säng och annat möblemang efter smak och behov. Väggar i ljusrosa kulör och ljust parkettgolv. Fint ljusinsläpp från dubbla fönster.

  BADRUM

  Helkaklat badrum i vitt kakel och grått klinker. Utrustat med handfat, badrumsskåp, wc, dusch samt tvättmaskin och torktumlare.

  BALKONG

  Till lägenheten hör en balkong med utsikt över det vackra inloppet. Här finns plats att möblera med sittgrupp efter smak och behov.

 • Byggnadsinformation

  Byggnadstyp
  Gathus
  Byggnadsår
  1990
  Uppvärmning
  Fjärrvärme och el (direktverkande)
  Ventilation
  FTX
  Våningsplan
  Våning 6 av 11. Hiss finns.
  Balkong
  Ja

  Energideklaration

  Status
  Utförd (2022-03-30)
  Primärenergital
  81 kWh/m2 och år
  Energiklass
  D
 • Föreningen

  Namn
  BRF The view
  Adress
  Augustendalsvägen 21
  Byggnadsår
  1990
  Byggnadstyp
  Gathus
  Org.form
  Bostadsrätt
  Org.nummer
  769630-9702
  Föreningens ekonomi
  Föreningen har inga beslutade avgiftsändringar i dagsläget (kontrollerat 2023-10-05). Enligt årsredovisning 2022 Lån/kvm: 12 804 kr
  Äkta/oäkta förening?
  Äkta
  TV/bredband
  Fiberanslutning från Ownit Bredband 100/100 Mbps ingår som ett obligatoriskt tillägg i månadsavgiften. Det går att uppgradera till 1 000/1 000 Mbps mot en avgift. Föreningen har IP-TV från Ownit, basutbudet ingår som ett obligatoriskt tillägg i månadsavgiften
  Tillåts juridisk person?
  Nej
  Tillåts delat ägande?
  Ja, lägst 10 %
  Föreningen äger marken?
  Ja
  Renoveringar
  2022 Installation laddboxar

  Inga större renoverade är planerade då huset är nyproducerat.
  Parkering
  Föreningen har 228 stycken bilplatser. 164 stycken av dessa är vanliga bilplatser, 74 stycken platser avsedd för elbilar och 7 stycken handikappanpassade parkeringsplatser. Föreningen har även 22 stycken MC-platser.

  I dagsläget har alla boende i Brf The View möjlighet att teckna avtal för en parkeringsplats i garaget. För de som bor i de så kallade Studiolägenheterna eller för den som önskar en extra parkeringsplats tecknas tidsbegränsade parkeringsavtal i mån av plats. Vid intresse av garageplats, mejla till föreningens ekonomiska förvaltare BoNea ([email protected]). Glöm inte att ange brf The View som referens.
  Om föreningen
  Brf The view är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen upplåter 268 lägenheter med bostadsrätt och 2 lokaler med hyresrätt.

  Föreningen bildades 2015 och äger marken.

  Föreningen har rätt att ta ut en överlåtelseavgift om ca 1 313 kr. Vid belåning av bostaden har föreningen rätt att ta ut en pantsättningsavgift om ca 525 kr/pant. Beloppen är beräknade på 2,5% respektive 1 % av prisbasbeloppet för år 2023.

  Föreningen har ett gemensamt cykelrum som finns på Augustendalsv 21, plan 2 och Augustendalsv 37, till höger om entren. I varje trapphus finns ett utrymme för barnvagnar och rullstolar. I föreningen finns det två tvättstugor en på Augustendalsvägen 23 och en på Augustendalsvägen 25 och är avsedda för Studiolägenheterna.

  Föreningen har inga beslutade avgiftsändringar i dagsläget (kontrollerat 2023-10-05).

  Besök gärna föreningens hemsida för mer information: https://www.brftheview.se/
 • Ekonomi

  Månadsavgift
  4 596 kr/mån. I månadsavgiften ingår värme, fastighets el för allmänna utrymmen, sophantering och fastighetsskötsel. Obligatoriskt tillägg tillkommer om 240 kr/mån för bredband och TV.
  Andel i föreningen
  0.356%
  Indirekt nettoskuldsättning
  1 041 925 kr. Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningen. Nettoskuldsättningen är beräknad på 2022 årsredovisning.
  Pantsatt
  Nej

  Driftskostnader per år

  Hushållsel
  9 000 kr
  Försäkring
  2 400 kr
  Antal personer i hushållet
  2 st
  Summa
  11 400 kr
  Driftkostnaderna är baserade på schablon och kan komma att variera efter egen förbrukning. I angiven driftkostnad ingår kostnad för el 9 000 kr/år samt kostnad för hemförsäkring 2 400 kr/år.
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem