Denna bostad är såld Visa alla bilder

Väldisponerad och social 3,5 rok med både öppen spis och balkong!

Varmt välkomna till denna 20-talspärla med härligt ljusinsläpp, balkong och fungerande öppen spis. Här finner ni områdes mest attraktiva 3,5 rok som är renoverad i en stilren kombination av moderna funktioner och bevarade 20-talsdetaljer. Påtaglig rymd med en öppen social planlösning, genomgående fiskbensparkett. Det fina köket har en unik öppen spis i öppen planlösning mot vardagsrummet som är i anslutning mot balkongen. Bostaden har två rymliga sovrum samt ett mindre sovrum/kontor, samtliga är mot den lugna innergården. I lägenheten finns ett badrum med tvättmaskin samt en gäst WC.

Föreningen har en mysig innergård med bland annat rabarberodlingar, svartvin-, krusbär- och smultronbuskar samt äppelträd. En stabil förening med en god ekonomi och de stora renoveringarna bakom sig.

Bo i ett av Vasastans mysigaste kvarter med endast ett stenkast från allt ni kan önska i form av kommunikationer, restauranger, matbutiker och grönområden. För er som gillar att springa har ni Kungsholmen runt hörnet, där kan ni välja på allt från några km till milen runt och för er som gillar shopping är Drottninggatan i närområdet.

Välkomna att kontakta ansvarig mäklare Amanda Treutiger, 072 388 24 07 för att boka visning!

Dalagatan 8

7 900 000 kr (slutpris)
Antal rum
3.5 rum
Boarea
81 kvm
Område
Vasastan/Norrmalm
Bostadstyp
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 2 av 6
Månadsavgift
4 167 kr/mån
Amanda Treutiger Ansvarig mäklare [email protected] 072-388 24 07
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem