Denna bostad är såld Visa alla bilder

Yteffektiv lägenhet på toppläge!

**Accepterat pris 2 700 000 kr, ring för visning**

Varmt välkomna till denna pärla på tredje våningen med närhet till både Handels och KTH och SU. En yteffektiv lägenhet med fönster mot den grönskande innergården, i rummet finns ett trevligt kök som är välutrustat, bra med arbetsyta och bardel som är ett perfekt matbord. Här finns även plats för både soffgrupp och säng. Längst väggen finns även en stor garderob som ger bra förvaring. Lägenheten är ljus och härlig med bra rymd. Välkommen att längta hem!

Populär förening med god ekonomi som även äger marken. I föreningen finns en lummig gård, cykelrum och gemensam tvättstuga i varje portuppgång. Föreningen har även ca 160 st garageplatser.

Utmärkt läge i Vasastan som kryllar av mysiga gator och trevliga restaurangstråk. Här är det nära till all tänkbar och nödvändig service såsom exempelvis caféer, gym, butiker och mataffärer. Bra kommunikationer med flertalet busslinjer, T-bana (grön linje) och pendeltåg (ca 100 meter från lägenheten) samt många populära restauranger i närområdet. Nära till grönområden som exempelvis Vanadislunden och Hagaparken.

Döbelnsgatan 58

2 700 000 kr (slutpris)
Antal rum
1 rum
Boarea
22 kvm
Område
Vasastan
Bostadstyp
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 3 av 8
Månadsavgift
857 kr/mån
Julia Larsson Ansvarig mäklare [email protected] 072-388 24 05
Nicklas Kling Assisterande mäklare [email protected] 072-388 24 10
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem