Denna bostad är såld Visa alla bilder

Välplanerad och mysig 2:a med låg avgift!

Obs endast 1191 kr i avgift!
Välkomna till denna optimalt planerade lägenhet i hjärtat av populära Vasastan. Här erbjuds en unik möjlighet att bo i en lägenhet med extremt låg avgift, samtidigt som du har tillgång till allt som staden har att erbjuda.

Lägenheten välkomnar besökare med en generös och möblerbar hall, där du direkt får en känsla av rymd och stil. Det rymliga badrummet är elegant inrett med vackert kakel, klinkers och en praktisk tvättmaskin. Köket är stilrent och detaljrikt, vilket ger en extra touch till inredningen.

Det härliga vardagsrummet erbjuder generöst ljusinsläpp, vilket ger en inbjudande och hemtrevlig atmosfär. Här kan du njuta av mysiga stunder med familj och vänner. Det mysiga sovrummet är omsorgsfullt inrett i smakfulla gråa nyanser och detaljer, vilket ger lägenheten en varm och härlig känsla.

Lägenheten har en smart och väldesignad planlösning, som gör att du får ut det mesta av varje kvadratmeter. Här har man verkligen tänkt till för att maximera både utrymme och komfort.

Det attraktiva läget i Vasastan ger dig direkt närhet till city och allt vad det har att erbjuda. Du har även nära till parkområden som Vanadislunden, där du kan njuta av utomhusbad sommartid, samt Hagaparken och Vasaparken. Dessutom har du nära till Handelshögskolan, KTH och det är cykelavstånd till Universitetet.

Området erbjuder även ett stort utbud av mysiga caféer, restauranger, butiker och skolor. Du har allt du behöver inom räckhåll för en bekväm och trivsam vardag.

Till Stockholms centralstation tar det cirka 25 minuter att promenera, eller så kan du åka tunnelbana tre stationer. Detta ger dig perfekt anslutning till stadens puls och gör det enkelt att ta sig runt i Stockholm.

Föreningen som lägenheten tillhör har en god ekonomi, med låg belåning och en låg avgift. Det ger dig som boende en trygg och stabilt boendemiljö.

Så varmt välkommen till denna fantastiska lägenhet. Här får du en perfekt kombination av stil, komfort och ett läge som erbjuder det bästa av både stadens puls och grönskande parker. Missa inte chansen att se det här unika boendet - vi ser fram emot att träffa dig på visning!

Döbelnsgatan 95

4 450 000 kr (slutpris)
Antal rum
2 rum
Boarea
43.5 kvm
Område
Vasastan/Sibirien
Bostadstyp
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 1 av 6
Månadsavgift
1 191 kr/mån
Subhan Kaki Ansvarig mäklare [email protected] 076-838 26 69
William Lindvall Assisterande mäklare [email protected] 0723882412
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem