Denna bostad är såld Visa alla bilder

30-tals pärla med fungerande öppen spis, balkong i söderläge och parkeringsplats

Varmt välkomna till denna fint renoverade 30-talspärla i underbara Ekhagen, här erbjuds ni en stilren kombination av moderna funktioner och bevarade originaldetaljer. Bostaden präglas av genomgående fiskbensparkett (slipades och pigmenterade 2019) och vackert ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Rymligt vardagsrum i anslutning till den fantastiska balkongen i söderläge och den givna matplatsen invid den öppna spisen. Separat kök med bra arbetsytor och en vackert bevarad serveringsgång, två generösa sovrum med gott om förvaring, lyxigt badrum i marmor med både kombinerad tvättmaskin/torktumlare och kombinerad dusch/badkar samt en gäst WC i samma stil, båda färdigställdes i november 2020.

Stabil förening med god ekonomi som har en låg belåningsgrad om 873 kr/kvm, de har varit obelånade sedan 2013 men har nyligen tagit upp lån på 750 000 för investering i solceller, extra parkeringsplatser och laddstolpar. Gemensamhetsutrymmen som består av cykelförråd, barnvagnsförråd, gemensam grill som kan lånas samt gemensamma utemöbler som ställs ut i föreningens trädgård. Föreningen har nära till en miljöstation (och föreningen erbjuder separat sortering av kompost) och använder sig av solceller och bergvärme. Det finns en garanterad parkeringsplats för 250 kr/mån (med laddningsstolpe för elbilar och motorvärmare) för varje lägenhet.

Närheten till innerstan på 10 minuter kombinerat med närheten till fantastiska naturområden gör detta till en riktigt pärla att bosätta sig i. Ekhagsvägen ligger vackert beläget vid Brunnsviken och Lilla Värtan. Unikt för Ekhagsvägen är närheten till vattnet. Ett stenkast från hemmet finns välskötta båtplatser. Väl nere vid vattnet kan man varma sommarkvällar njuta av vackra solnedgångar eller ta ett dopp. Vintertid kan man ta med sig varma kläder och ta en åktur på skridskorna eller skidorna.

Varmt välkomna på visning!

Ekhagsvägen 2

7 500 000 kr (slutpris)
Antal rum
3 rum
Boarea
78 kvm
Område
Ekhagen
Bostadstyp
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 2 av 3
Månadsavgift
2 651 kr/mån
Amanda Treutiger Ansvarig mäklare [email protected] 072-388 24 07
Simon Engman Assisterande mäklare [email protected] 072-388 24 16
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem