Denna bostad är såld Visa alla bilder

Välplanerad tvåa med lummig balkong och grönskande omgivning!

I hjärtat av Gärdet finner ni dessa 56 välplanerade kvadratmeter med hög underhållsstandard genom fullt utrustat kök med diskmaskin, rostfria vitvaror och dubbla bänkytor. Det finns ett helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare, ett rymligt sovrum med bra förvaring samt öppna sällskapsytor med plats att umgås med nära och kära. I anslutning till vardagsrummet finns den soliga balkongen som är lägenhetens hjärta och mittpunkten för ljumna sensommarkvällar.

BRF Skvadronen är en äkta bostadsrättsförening med solid ekonomi och en belåning om endast 639 kr/kvm.

Här bor ni med närhet till allt ni kan önska i form av kommunikationer, restauranger, shopping, matbutiker och grönområden. En kort promenad ner för Erik Dahlbergsgatan finner ni Fältöversten med alla tänkbara förnödenheter och serviceattribut. Buss 54 går precis runt knuten och Gärdets tunnelbanestation (röda linjen) nås på några minuter. Nere vid Värtavägen/Valhallavägen finner ni ytterligare kommunikationer genom flertalet busslinjer såsom linje 4, 72 och 1. För er som gillar att vistas i naturen finns vackra Tessinparken ett stenkast bort samt rofyllda motionsspår runt Gärdesfältet och Djurgården.

Denna bostad har allra bästa förutsättningar för ett rofyllt hem på bästa adress för såväl singeln som det kärleksfulla paret.

Välkomna att längta hem!

Budgivning pågår

Erik Dahlbergsgatan 49

5 300 000 kr (slutpris)
Senaste bud: 4 995 000 kr
Se alla bud
Bud
Alias
Datum
4 995 000 kr
1
18/4 22:09
Antal rum
2 rum
Boarea
56 kvm
Område
Gärdet
Bostadstyp
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 1 av 3
Månadsavgift
3 149 kr/mån
Ebba Thielebeule Ansvarig mäklare [email protected] 072-388 24 18
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem