Denna bostad är såld Visa alla bilder

Välplanerad trea med social planlösning, fransk balkong och lågt belånad förening!

I hjärtat av Gärdet finner ni dessa 67 välplanerade kvadratmeter med hög underhållsstandard, fullt utrustat kök med diskmaskin, generösa bänkytor och i halvöppen anslutning till vardagsrumsdel. Det finns ett helkaklat badrum med tvättmaskin, två rymliga sovrum med bra förvaring samt öppna sällskapsytor med plats att umgås med nära och kära.

BRF Skvadronen är en äkta bostadsrättsförening med solid ekonomi och en låg belåning om endast 639 kr/kvm (årsredovisning 2022).

Här bor ni med närhet till allt ni kan önska i form av kommunikationer, restauranger, shopping, matbutiker och grönområden. En kort promenad ner för Erik Dahlbergsgatan finner ni Fältöversten med alla tänkbara förnödenheter och serviceattribut. Buss 54 går precis runt knuten och Gärdets tunnelbanestation (röda linjen) nås på några minuter. Nere vid Värtavägen/Valhallavägen finner ni ytterligare kommunikationer genom flertalet busslinjer såsom linje 4, 72 och 1. För er som gillar att vistas i naturen finns vackra Tessinparken ett stenkast bort samt rofyllda motionsspår runt Gärdesfältet och Djurgården.

Denna bostad har allra bästa förutsättningar för ett rofyllt hem på bästa adress.

Välkomna att längta hem!

Såld

Erik Dahlbergsgatan 55

6 000 000 kr (slutpris)
Antal rum
3 rum
Boarea
67 kvm
Område
Gärdet
Bostadstyp
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 1 av 6
Månadsavgift
3 515 kr/mån
Amanda Treutiger Ansvarig mäklare [email protected] 072-388 24 07
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem