Denna bostad är såld Visa alla bilder

Stilren trettiotalstvåa med renoverat kök, fantastiskt ljus & eleganta detaljer på Folkungagatan 96!

Välkommen till Folkungagatan 96 - där drömboendet blir verklighet!

Denna rymliga och stilfulla tvåa erbjuder en perfekt kombination av modern komfort och tidlös elegans. Med sina 65 kvadratmeter bjuder den generöst på stora sociala ytor och ett sovrum som garanterar en fridfull vila. Det första som möter dig är det smakfullt renoverade köket, som öppnar upp mot det ljusa och luftiga vardagsrummet. Här finns gott om plats för både matlagning och underhållning, vilket gör det till en perfekt plats för middagar med vänner och familj. De vackra golven och det höga taket skapar en känsla av rymd och exklusivitet som genomsyrar hela bostaden. Badrummet är stilrent och modernt, med en tvättmaskin som underlättar vardagens göromål. Och för att göra det ännu bättre finns det gott om förvaringsmöjligheter i både klädkammaren och de generösa garderoberna.

Men det är inte bara själva lägenheten som imponerar. Som stolt ägare av denna bostad har du även tillgång till en drömmig gemensam takterrass. Där kan du njuta av milsvid utsikt och skapa minnesvärda stunder med vänner och grannar. Tänk dig att avsluta dagen med en avkopplande kvällsdrink medan du ser solnedgången över den vackra staden.

Läget på fjärde våningen ger dig även fördelen av naturligt ljusinsläpp och en behaglig atmosfär. Samtidigt är du nära stadens puls och har allt du behöver inom bekvämt avstånd, från butiker och restauranger till grönområden och kommunikationer.

Kontakta mäklaren för mer information.

Folkungagatan 96, 4 TR

6 025 000 kr (slutpris)
Antal rum
2 rum
Boarea
65 kvm
Område
Södermalm
Bostadstyp
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 4 av 6
Månadsavgift
2 523 kr/mån
Gustav Larsson Ansvarig mäklare [email protected] 072-388 24 09
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem