Denna bostad är såld Visa alla bilder

Underbar hörnlägenhet högt upp i fritt läge!

Välkomna till denna pärla med en magisk hörnbalkong i fritt läge. Lägenheten präglas av härligt ljusinsläpp och är underbar för långa kvällar på balkongen med nära och kära. Stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och större matplats. Trevligt kök med vackra originaldetaljer. Stort sovrum med bra förvaring. Ett mindre sovrum, perfekt som barnrum, kontor eller gästrum. Helkaklat badrum med golvvärme, förberett för tvättmaskin. Lägenheten har stora fönsterpartier i två olika väderstreck som ger ett fantastisk ljus till lägenheten, högt i tak som skapar rymd. Genomgående gott skick och vacker ekparkett. Här finns plats för hela familjen, välkommen att längta hem!

Brf Hemmet 9, är en stabil förening med god ekonomi som äger marken. Föreningen har en pågående amortering på 6,5 msek vilket gör att räntehöjningar inte medför ökade lånekostnader för föreningen. Efter att ha betalat av på lånen kommer föreningen ändå ha en buffert för oväntade utgifter. Huset är anslutet till fjärrvärmenätet vilket gör att uppvärmningskostnaderna inte påverkas mer än möjligen marginellt av ökade elpriser. Föreningen har även kvar en hyresrätt som en dold tillgång. Så föreningen ser ingen risk på grund av den allmänna ekonomiska situationen behöva höja månadsavgiften.

Här bor ni med den bästa kombinationen av citypuls och och grönskande områden. Attraktivt läge på Kungsholmen med ett stort utbud av restauranger, shopping, grönområden och bra kommunikationer. Ett stenkast från en av Stockholms vackraste sjöpromenader - Norr Mälarstrand. För er som gillar att motionera kan ni njuta av en vacker springrunda längs vattnet, slingan runt Kungsholmen är 10 km.

Denna lägenhet vill ni bara inte missa, hjärtligt välkomna på visning!

Fridhemsgatan 13, 4 TR

5 730 000 kr (slutpris)
Antal rum
3 rum
Boarea
57 kvm
Område
Kungsholmen
Bostadstyp
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 4 av 8
Månadsavgift
2 808 kr/mån
Julia Larsson Ansvarig mäklare [email protected] 072-388 24 05
Evelinn Åkerman Assisterande mäklare [email protected] 072-388 24 19
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem