Denna bostad är såld Visa alla bilder

Ljus etta (möjlig tvåa) med tre fönster i fil & solig balkong!

Välkomna till denna välplanerade etta (möjlig tvåa) i tidstypisk funkisanda med härligt ljusflöde genom tre fönster i fil, vacker originalparkett och generös takhöjd. Denna bostad passar er som gillar lugnet och lummigheten på Furusundsgatan, men som samtidigt vill ha närhet till Djurgården och pulsen som Stockholm city har att erbjuda.

Bostaden har en smart planlösning med lättmöblerade utrymmen, stora sociala sällskapsytor med plats att umgås med nära och kära samt ett insynsskyddat läge med en härlig balkong i sydvästläge att avnjuta på soliga dagar. Köket är välutrustat med diskmaskin och erbjuder god förvaring i över- och underskåp och badrummet är helkaklat samt har tvättmaskin.

Här bor ni med närhet till allt ni kan önska i form av kommunikationer, restauranger, matbutiker och grönområden. Det är en kort promenad genom lummiga Tessinparken för att komma till Fältöversten och Östermalm. T-bana Gärdet (röda linjen) når ni ett stenkast från fastigheten längre ner på Furusundsgatan/Smedsbacksgatan samt bussförbindelser via linje 1 & 54 en kort promenad bort.

Välkomna att längta hem!

Furusundsgatan 11, 2 tr

3 600 000 kr (slutpris)
Antal rum
1 rum
Boarea
34 kvm
Område
Gärdet
Bostadstyp
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 2 av 8
Månadsavgift
2 473 kr/mån
Ebba Thielebeule Ansvarig mäklare [email protected] 072-388 24 18
Linnea Mott Assisterande mäklare [email protected] 072-388 24 08
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem