Denna bostad är såld Visa alla bilder

Topprenoverad pampig lägenhet i kulturhistorisk byggnad från 1860

Unik chans att förvärva denna pampiga lägenhet, ett drömboende där inget lämnats åt slumpen. Här finns plats för hela familjen. I en vacker flygelbyggnad från 1860, med underbart läge vid vackra Grubbens trädgård och Grubbens trappa.

Öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är topprenoverat med fina materialval, här finns plats för både stort matbud och lounggrupp/soffhörna. Perfekt för familjen eller dig som vill bjuda över nära och kära. Stora vackra fönster i fil som skapar ett fantastiskt ljusinsläpp. Genomgående fiskbensparkett i hela lägenheten och en otrolig takhöjd som skapar rymd. Tre stycken sovrum, masterbedroom med tillhörande walk-in closet. Sammantaget ett optimalt utformat boende. För dig som vill ha det där lilla extra, utöver det vanliga. Mitt i stan men helt tyst, en lägenhet du inte vill missa!

Det vackra huset är kulturhistoriskt klassificerad enligt stadsmuseets bedömning. Äldre vackert hus men med nybyggnadår 1997, mordern standard och enkel axess in med både barnvagn och rullstol direkt utan trappor. Föreningen har trädgårdsmöbler att nyttja utanför dörren vid Grubbens trädgård.

Området idag är ett prisbelönt och lugnt bostadsområde med ett centralt och trevligt läge precis vid Karlbergskanalen och Kungsholmens strandpromenader. Optimala kommunikationer och gångavstånd till City.

Grubbensringen 32B

10 500 000 kr (slutpris)
Antal rum
4 rum
Boarea
103 kvm
Område
Kungsholmen
Bostadstyp
Bostadsrätt
Månadsavgift
7 421 kr/mån
Julia Larsson Ansvarig mäklare [email protected] 072-388 24 05
Simon Engman Assisterande mäklare [email protected] 072-388 24 16
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem