Pampig tvåa i vackra Cederhusen!

Ring för att boka in din visning!

Varmt välkomna till denna attraktiva tvåa med allt ni kan tänkas önska. Här erbjuds ni sociala ytor, lyxiga materialval samt stora fönsterpartier i två väderstreck. Kök i öppen planlösning mot vardagsrummet, två franska balkonger som ger ett magiskt ljusinsläpp. Stort sovrum med plats för dubbelsäng.
Exklusivt badrum med tvättmaskin.

Brf Arkitraven omfattar det första kvarteret av Cederhusen i Hagastaden - Stockholms första stora flerbostadshus i massivträ och ett av de största trähusprojekten i världen i innerstadsmiljö. Ett unikt boende att leva i, en passion för att skapa ett modernt, vackert boende som tar hänsyn till både människa och miljö. Finns även en takterrass i föreningen.

Läget är utmärkt med direkt närhet till både Hagaparken, Birkastan och Odenplans kommunikationer. Bästa tänkbara service genom livsmedelsbutiker, apotek och gym.

Välkommen att längta hem!

Hagaesplanaden 63

3 800 000 kr
Antal rum
2 rum
Boarea
43 kvm
Område
Hagastaden Vasastan
Bostadstyp
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 3 av 9
Månadsavgift
3 041 kr/mån
Julia Larsson Ansvarig mäklare [email protected] 072-388 24 05

Visning

Kontakta ansvarig mäklare för bokning av personlig visning.

Vill du veta mer om bostaden?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar jag dig.
* obligatorisk uppgift
Äger du egen bostad? *
 • Bostadsinformation

  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Adress
  Hagaesplanaden 63
  Postadress
  11368 Stockholm
  Område
  Hagastaden Vasastan
  Kommun
  Stockholm
  Lgh.nr
  4-1302 (förening)
  Lgh.nr
  1302 (adressregister)
  Boarea
  43 m² (föreningens information)
  Antal rum
  2 rum och kök
  Månadsavgift
  3 041 kr/mån. I månadsavgiften ingår kostnader för bl.a. fastighetsskötsel, ekonomiadministration, sophantering, städning, samt uppvärmning och vattenförbrukning. Energikostnad för hushållsel tillkommer och faktureras separat efter uppmätt förbrukning. Detta faktureras kvartalsvis. Kostnad för bredband om 229 kr/mån tillkommer och faktureras på månadsavgiften.
  Pris
  3 800 000 kr
 • HALL

  Välkomnande hall med parkettgolv och vita väggar. Plats för avhängning och skoställ. Förvaring i skjutdörrsgarderob.

  BADRUM

  Fräscht badrum med klinkergolv och helkaklade väggar. WC, handfat på kommod, spegel, dusch med vikbara glasväggar och kombimaskin.

  KÖK

  Stilrent kök med parkettgolv, vita väggar och kakel ovanför bänkskivan. Förvaring i flertalet skåpsluckor och utrustat med häll, fläkt, ugn, diskmaskin, kyl och frys.

  VARDAGSRUM

  Rymligt vardagsrum med parkettgolv och vita väggar. Plats för soffmöblemang, soffbord och matbord. Två franska balkonger och vackert ljusinsläpp.

  SOVRUM

  Mysigt sovrum med parkettgolv och ljusa väggar. Plats för säng och nattduksbord. Plats för förvaring i en garderob och ett fönster för bra ljusinsläpp.

 • Byggnadsinformation

  Byggnadstyp
  Gathus
  Byggnadsår
  2022
  Uppvärmning
  Fjärrvärme
  Ventilation
  FTX
  Våningsplan
  Våning 3 av 9. Hiss finns.

  Energideklaration

  Status
  Utförd (2022-03-24)
  Primärenergital
  50 kWh/m2 och år
  Energiklass
  B
 • Föreningen

  Namn
  Brf Arkitraven
  Adress
  Hagaesplanaden 63
  Byggnadsår
  2022
  Byggnadstyp
  Gathus
  Org.form
  Bostadsrätt
  Org.nummer
  769637-3013
  Föreningens ekonomi
  Föreningen har inga planerade eller beslutade avgiftsförändringar (kontrollerat 2023-08-23) Lån/kvm = 16 930 kr/kvm enligt års22.
  Äkta/oäkta förening?
  Äkta
  TV/bredband
  Fastigheten har kollektivt upphandlat och trådlöst bredband (100/100) och TV-paket Lagom via Telia. Avgift för detta tillkommer månadsavgiften. Multimediacentral finns i varje lägenhet, uppkoppling sker trådlöst.
  Tillåts juridisk person?
  Ja
  Tillåts delat ägande?
  Juridiska personer kan godkännas om samtliga styrelseledamöter ställer sig bakom beslutet. Beslut kan förenas med villkor.
  Föreningen äger marken?
  Ja
  Renoveringar
  Inga renoveringar finns planerade eller beslutade då huset är nybyggt.
  Parkering
  Bostadsrättsinnehavare i föreningen har förtur till 31 parkeringsplatser ( 17 för trapphus 1 o 2 och 14 för trapphus 3 o 4) i Stockholm Parkerings garage under Norra Stationsparken. Parkeringsavtal för bostadsrättsinnehavarna tecknas direkt med Stockholms Parkering och till marknadsmässig hyra.
  I garaget kommer även att finnas två eldrivna poolbilar för föreningens medlemmar. Anslutningsavgift till bilpoolen ingår för boende och bokning sker digitalt via bilpoolen, OurGreenCar.
  Om föreningen
  Brf Arkitraven är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen upplåter 111 bostadsrätter samt 4 lokaler.

  Föreningen bildades 2019 och äger marken.

  Föreningen har rätt att ta ut en överlåtelseavgift om ca 1 313 kr (2,5 % av gällande prisbasbelopp) som betalas av köpare. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 525 kr/pant (1 % av gällande prisbasbelopp). Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2023.

  Föreningen har en gemensam takterrass att nyttja för de boende.
  Sopsugsnedkast är placerade på gården mellan husen. Det är tre fraktioner enligt Hagastadens anvisningar, restavfall, matavfall och tidningar.
  Källsortering sker i gemensamt miljörum beläget vid entrén mellan husen mot Hagaesplanaden. Cykelparkering sker i cykelrum i källaren samt i utomhusställ på gården. Mot entrén vid Hagaesplanaden i etapp 1 finns ett utrymme med en eldriven lådcykel för boende i föreningen att disponera gemensamt. Cykeln ingår i cykelpool och anslutningsavgift för poolen ingår för dig som boende.

  Besök gärna föreningens hemsida: https://www.brfarkitraven.se/
 • Ekonomi

  Pris
  3 800 000 kr
  Månadsavgift
  3 041 kr/mån. I månadsavgiften ingår kostnader för bl.a. fastighetsskötsel, ekonomiadministration, sophantering, städning, samt uppvärmning och vattenförbrukning. Energikostnad för hushållsel tillkommer och faktureras separat efter uppmätt förbrukning. Detta faktureras kvartalsvis. Kostnad för bredband om 229 kr/mån tillkommer och faktureras på månadsavgiften.
  Andel i föreningen
  0.65225%
  Pantsatt
  Ja

  Driftskostnader per år

  Hushållsel
  7 780 kr
  Försäkring
  708 kr
  Summa
  8 488 kr
  I angiven driftkostnad baserad på säljarens uppgifter ingår hushållsel om 7780kr/år och försäkring om 708kr/år.
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem