Denna bostad är såld Visa alla bilder

Varmt välkomna till denna sekelskiftes-pärla med två balkonger mot grönskande innergårdar och två vackra kakelugnar. Här erbjuds ni en stilren kombination av moderna funktioner och bevarade sekelskiftesdetaljer.

Det som präglar lägenheten är den optimala och yteffektiva planlösningen. Lägenheten ger en otroligt rymlig känsla vilket leder till att lägenheten upplevs större än 65 kvadratmeter, detta då ni har två sociala rum av bra storlek. I lägenheten har ni ett trevligt kök med diskmaskin, ett större sovrum med bra förvaring och stor plats för dubbelsäng samt ett mindre barnrum som är välplanerat. Badrummet är fräscht och helkaklat där ni även har golvvärme.

Föreningen har ett vindsförråd som tillhör lägenheten, en mysig innergård, cykelrum, tvättstuga och ett lekrum. Här bor ni även i ett gårdshus som ger en väldigt lugn och behaglig känsla.

Här är det nära till all tänkbar och nödvändig service såsom exempelvis caféer, gym, butiker och mataffärer. Bra kommunikationer med flertalet busslinjer och T-bana samt många populära restauranger i närområdet. Nära till grönområden vid härliga Brunnsviken och Hagaparken, liksom till det växande området kring Hagastaden. Här bor du ostört men har bara ca 10 minuters gångavstånd till Stockholms City och Odenplan.

Varmt välkomna på visning!

Hagagatan 48A, Gårdshus

8 025 000 kr (slutpris)
Antal rum
3 rum
Boarea
65 kvm
Område
Vasastan
Bostadstyp
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 1 av 4
Månadsavgift
2 882 kr/mån
Nicklas Kling Ansvarig mäklare [email protected] 072-388 24 10
Amanda Treutiger Assisterande mäklare [email protected] 072-388 24 07
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem