Välplanderad 3,5a med två balkonger med utsikt mot Bällstaviken!

Varmt välkomna till denna ljuvliga 3,5a från 2017. Bostaden erbjuder en öppen och social planlösning mellan vardagsrum och kök. Ett stilrent kök med bra arbetsyta och diskmaskin. Ett fräscht helkaklat badrum och två rogivande sovrum med plats för större säng.
Ett kontorsutrymme som också kan göras om till en Walk-In closet. Två stora inglasade balkonger som erbjuder både soluppgång och solnedgång med utsikt mot Bällstaviken!

Sundbyberg erbjuder inte bara pendeltåg utan även tunnelbana, tvärbana och bussar. Dessutom är det möjligt att promenera till Bromma flygplats härifrån. Bromma Blocks, ett av Sveriges modernaste köpcentrum, ligger också inom gångavstånd, liksom möjligheten att ta en promenad längs vattnet förbi Pampas Marina i Solna och vidare till Vasastan eller Kungsholmen. På bara några minuters promenad når man Sundbybergs centrum som har ett brett utbud av butiker, restauranger, barer och caféer. Med allt detta inom räckhåll kan man säga att Sundbyberg är som en stad i staden!

Hamngatan 11A

5 850 000 kr
Antal rum
3.5 rum
Boarea
82 kvm
Område
Sundbyberg
Bostadstyp
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 1 av 7
Månadsavgift
5 643 kr/mån
William Lindvall Ansvarig mäklare [email protected] 072-388 24 12
Robin Nyvall Assisterande mäklare [email protected] 072-388 24 04

7 dagar kvar till visning.

Måndag 1 Juli kl 18:00 - 18:30
Varmt välkomna, gör gärna en intresseanmälan för att inte gå miste om värdefull information!

Boka visning

Här kan du anmäla dig till visning för Hamngatan 11A, Sundbyberg.
* obligatorisk uppgift

Vill du veta mer om bostaden?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar jag dig.
* obligatorisk uppgift
Äger du egen bostad? *
 • Bostadsinformation

  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Adress
  Hamngatan 11A
  Postadress
  17266 SUNDBYBERG
  Område
  Sundbyberg
  Kommun
  Sundbyberg
  Lgh.nr
  94 (förening)
  Lgh.nr
  1103 (adressregister)
  Boarea
  82 m² (Föreningens information)
  Antal rum
  3.5 rum och kök
  Månadsavgift
  5 643 kr/mån. I månadsavgiften ingår värme och kallvatten. På månadsavin tillkommer gruppanslutet bredband med TV och IP-telefoni (för närvarande 194 kr/mån) och individuell förbrukning av varmvatten och el (gemensamt elavtal).
  Pris
  5 850 000 kr utgångspris
 • HALL

  Välkomnande hall med väggar i vit kulör och ljust golv. Gott om förvaring i intilliggande garderober.

  VARDAGSRUM

  Luftigt vardagsrum med generöst ljusinsläpp från stora fönster och balkongdörr. Plats att möblera med större soffgrupp och övrigt tv-möblemang efter smak och behov. Väggar i vit kulör och ljust golv.

  BALKONG 1

  Till lägenheten hör en rymlig och solig balkong som nås via bostadens vardagsrum. Här finns plats att möblera med soff- eller sittgrupp.

  KÖK

  Modernt kök i social planlösning mot vardagsrum. Utrustat med spishäll, fläkt, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin samt kyl- och frys. Gott om förvaring i skåp. Plats för större matgrupp om 4-6 personer. Fint ljusinsläpp från fönster och balkongdörr. Väggar i vit kulör och ljust golv.

  SOVRUM 1

  Sovrum med plats för säng, sängbord samt byrå eller skrivbord efter behov. Väggar i grå kulör och fondvägg samt ljust golv. Fint ljusinsläpp från fönster.

  SOVRUM 2

  Rogivande sovrum med generöst ljusinsläpp från stort fönster och balkongdörr. Plats för dubbelsäng, sängbord och annat möblemang efter smak. Gott om plats för klädförvaring i garderober längs med vägg samt i intilliggande klädkammare. Väggar i ljus tapet och ljust golv.

  KONTOR/KLÄDKAMMARE

  Disponeras idag som ett kontor men fungerar lika bra som mindre barnrum eller klädkammare.

  BALKONG 2

  Till lägenheten hör en ytterligare en rymlig och solig balkong som nås via bostadens ena sovrum. Här finns plats att möblera med soff- eller sittgrupp.

  BADRUM

  Helkaklat rymligt badrum i vitt kakel och ljust klinker. Utrustat med handfat ovan kommod, badrumsskåp, wc, dusch bakom glasväggar samt tvättmaskin och torktumlare. Spotlights i tak.

  FÖRRÅD

  Till lägenheten ingår ett källarförråd.

 • Byggnadsinformation

  Byggnadstyp
  Gathus
  Byggnadsår
  2017
  Uppvärmning
  Fjärrvärme
  Ventilation
  FTX
  Våningsplan
  Våning 1 av 7. Hiss finns.
  Balkong
  Ja

  Energideklaration

  Status
  Utförd (2020-05-29)
  Primärenergital
  83 kWh/m2 och år
  Energiklass
  C
 • Föreningen

  Namn
  HSB Brf Bällstaån
  Adress
  Hamngatan 11A
  Byggnadsår
  2017
  Byggnadstyp
  Gathus
  Org.form
  Bostadsrätt
  Org.nummer
  769627-7487
  Föreningens ekonomi
  Föreningen har inga beslutade avgiftsändringar i dagsläget (kontrollerat 2024-06-04). Enligt årsredovisning 2023 Lån/kvm: 13 223 kr
  Äkta/oäkta förening?
  Äkta
  TV/bredband
  Tele2 (fd Comhem) levererar bredband, IP-telefoni och TV där föreningen har tecknat ett gruppavtal. Egna tillval av hastighet, TV-kanaler och paket kan göras och betalas då tillsammans med samtalskostnader för bredbandstelefoni mot en separat faktura från leverantören.
  Tillåts juridisk person?
  Nej
  Tillåts delat ägande?
  Ja, minst 10 %
  Föreningen äger marken?
  Ja
  Renoveringar
  2019 Renovering (garantiåtgärd) av samtliga takterrasser.
  2021 Återställning av grönyta efter renovering av takterrasserna där bygghiss varit uppställd.
  2021 OVK (obligatorisk ventilationskontroll) utförd i maj.
  2022 Installation av 20 nya laddboxar i garaget, ytterligare 5 platser förberedda för laddbox.
  2022 Stamspolning

  Planerade renoveringar
  2023 Omplantering buskar, trädbeskärning.
  2024 OVK-besiktning (FTX-system, lägenheter). Slamsugning av dagvattenbrunnar
  2025 Underhåll av lysrörsarmatur torra utrymmen, Underhåll gård (strid sand byte)
  2026 Inga särskilt planerade underhåll.
  2027 VA: Spolning stickledning+huvudstam
  Parkering
  Garaget ligger under husen och hissen i samtliga trapphus går ner till garageplan. Avgift för parkeringsplats ligger på cirka 1 200 kr/månad. Två elplatser med ett tillägg på cirka 200 kr/månad plus elförbrukning.

  Garaget ingår i en samfällighetsförening, Bällstavikens SFF, där Brf Bällstaån innehar 60 stycken garageplatser.
  Om föreningen
  Brf HSB Bällstaån är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen upplåter 111 lägenheter med bostadsrätt och 4 lokaler med hyresrätt.

  Föreningen bildades 2014 och och äger marken.

  Föreningen har rätt att ta ut en överlåtelseavgift om ca 2 006 kr. Vid belåning av bostaden har föreningen rätt att ta ut en pantsättningsavgift om ca 860 kr/pant. Beloppen är beräknade på 3,5% respektive 1,5 % av prisbasbeloppet för år 2024.

  Köparen/köparna måste vara medlemmar i HSB innan beslut om medlemskap i föreningen tas. Andelsavgift i HSB kostar ca 500 kr/person och årsavgiften är 300 kr/hushåll (halvårsavgift ca 150 kr/hushåll). Ansökan om medlemskap görs på www.hsb.se/stockholm.

  Föreningen har en gemensamhetslokal på entréplan mot vattnet som kan användas av medlemmarna till fest och styrelsemöten. Den har en separat del med bastu, dusch samt omklädningsrum och utanför finns en relaxavdelning. Föreningen har även tvättstuga som är utrustad med torkskåp och mangel. Denna bokas antingen via app i din smartphone, via hemsidan eller i digital bokningstavla i entréerna. I övrigt finns även miljörum för källsortering, två stycken barnvagnsrum, ett cykelrum samt extra utrymme i garageplanet för cyklar. Cykelparkering finns både utomhus och inomhus på gården mellan de två husen.

  Föreningen har inga beslutade avgiftsändringar i dagsläget (kontrollerat 2024-06-04).
 • Ekonomi

  Pris
  5 850 000 kr utgångspris
  Månadsavgift
  5 643 kr/mån. I månadsavgiften ingår värme och kallvatten. På månadsavin tillkommer gruppanslutet bredband med TV och IP-telefoni (för närvarande 194 kr/mån) och individuell förbrukning av varmvatten och el (gemensamt elavtal).
  Andel av årsavgift
  1.0943%
  Indirekt nettoskuldsättning
  370 615 kr. Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningen.
  Pantsatt
  Ja

  Driftskostnader per år

  Hushållsel
  7 200 kr
  Försäkring
  1 800 kr
  Antal personer i hushållet
  1 st
  Summa
  9 000 kr
  Driftkostnaderna är baserade på schablon och kan komma att variera efter egen förbrukning. I angiven driftkostnad ingår kostnad för el 7 200 kr/år samt kostnad för hemförsäkring 1 800 kr/år.
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem